2010-04-30 | 10:40:53

crouched by a crowd



jag har ingen bra dag idag. hade velat spendera dagen i uppsala och ha så jävla roligt ikväll. men nej, då har man legat sjuk och ska upp och jobba imorgon så då får det bli en lugn valborg .. som vanligt. känner mig trött, i hela kroppen. men hade riktigt roligt på gastronomikvällen igår, cp som jag och lovisa är, haha! tänker inte ens skriva allt som får mig på dåligt humör idag, då kommer inlägget aldrig ta slut. idag blir det körlektion och grillning med tjejorna, imorgon blir det jobb och myskväll med familjen. btw, det är en månad kvar till studenten, awsome!
2010-04-29 | 09:31:47

like i never used to run away into the blackness




tänka sig, en liten klump i magen har försvunnit. dock är det allra största klumpen kvar och det är den jobbigaste klumpen. är klar med körkortsteorin som jag skulle vara klart med tills imorgon, yeeeees! för att bli av med ännu en liten klump ska jag börja med mitt religionsarbete. för att glömma klumparna i magen för ett tag ska jag träffa min fina vän malin idag innan jag bär av ner mot skolan. hon om någon kan få mig att glömma klumparna. har dock lite ångest för kvällen med tanke på att jag inte har någon matlust så har jag typ ingen ork, hur ska detta gå? imorgon är det valborg, det blir en lugn valborg med tanke på sjukdom och jobb på lördagen, jaja! nu blir det ännu mer plugg, pluggis som jag är! pussssss på er!
2010-04-28 | 11:45:40

i’m hopin’ we can make some wishes out of airplanes





på bättringsvägen som jag är känner jag mig lite lyckligare. kan vara med på gastronomikvällen imorgon, phhhuu! sitter och diggar "airplanes" men underbara haley, som förövrig har blivit nya favvo låten vaaah! men dock så funderar jag på att sätta mig och plugga? jag är faktiskt så illa tvungen. underbar som min mamma är kom hon förbi men loka, vindruvor, kakor, mums mums, en munk och naturgodis (♥) jag börjar fundera på om hon försöker få mig tjock? men sen kom jag på att hon är världens bästa mammsi! ikväll ska jag ta mig ut och övningsköra med daniel och njuta av grey's anatomy! pussss på det!
2010-04-27 | 21:52:22

i could really use a wish right now


2010-04-27 | 14:02:40

i'm walking wires, over a train crash



idag har jag mycket att skriva om .. ligger hemma och är sjuk till att börja med. kan någon förklara för mig varför jag har ont i hela kroppen? kan någon förklara varför det dunkar i mitt huvud varje gång jag reser mig upp. jag kan förklara .. FEBER! skit också! jag har verkligen inte tid att vara sjuk och det är bara jobbigt att ligga här utan att kunna slappna av. ska göra klart fas C på körkortsteorin idag och börja på mitt religionsarbete. ikväll ska jag mysa med premiären av ugly betty och efter det blir det desperate housewifes. ska vara hemma från skolan imorgon men försöka ta mig ut och övningsköra. på torsdag blir det gastronomikväll i skolan, vilket innebär .. ingen innebandyträning på hela jävla veckan! på fredag är det valborg, på lördag blir det första dagen nere på hamncafét och på söndag ska jag och älskling åka och kika på en stuga vi eventuellt ska flytta till! jag vill flytta! :D nu blir det slagg på soffan, lam som jag är. pusssssssssss vaah!
2010-04-26 | 15:08:08

is this the final scene in our tragic play?




usch åh fyfan! jag känner mig så jävla stressad. nej men justja, sandra kan ju aldrig ha det jobbigt för hon behöver aldrig vara i skolan? men hur många uppgifter har jag inte då? och samtidigt ska jag vara klar med teorin tills på fredag .. jag dör! skolan har gått fort med lunch på wickmans med sarah och en vinprovning för att avsluta dagen. idag blir det en massa plugg, övningskörning och en springtur. btw, jag har huvudvärk .. som vanligt.
2010-04-25 | 15:37:27

i'll start changing with everything around me




eftersom att jag känner mig lite halvbakis idag (konstigt nog) och med tanke på att jag redan smällt i mig min godis påse så är jag fett sugen på pizza eller nå riktigt jävla gott ikväll. jag och älskling är hemma själva och jag vägrar laga mat så jag antar att det blir hämtmat ;) jag sitter här och klurar lite. lustig som jag är "bantar" jag i veckorna och lyxar till det på helgerna och ska jag vara ärlig så vill jag verkligen bli smalare .. men jag vill fortfarande leva livet? hmm .. funderar också på att införskaffa mig löshår. bara för att få tjockare och lite längre hår, vilket jag älskar. ska satsa på det och ny färgning i håret när jag får pengar. men seriöst, hjälp mig någon?

2010-04-25 | 12:28:37

everything comes falling down, a sillhouette, a laugh or a frown




underbara, härliga och sköna söndag. jobbet gick smidagre än vanligare igår vilket gjorde att jag va hemma ganska tidigt. blev avsläppt vid pipan och fick sällskap av rudolf och atle som va snälla och gick med mig hem :) sov väl till nio innan jag kastade mig upp i sängen och insåg att solen sken. har tagit mig hem till johannes och sitter och gottar mig med mitt godis. kikar på reprisen från körslaget och nya trailern till eclipse. mooaaah! nu ska jag äta lunch och sen sätta mig och plugga körkortsteori. sen blir det desperata hemma fruar och gossip girl, så som jag har längtat. JAG TÄNKER INTE RÖRA MIG UT FLÄCKEN!


2010-04-25 | 12:00:05

i know the consequences of the choise you're making




2010-04-24 | 11:29:49

i am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me





idag kunde jag fan inte vara tröttare. ville verkligen inte kliva ur sängen. gårdagen vart mycket trevlig hos putte och issa, med en massa god mat och trevligt sällskap. hamnade i sängen runt kvart över tolv och sov välbehövliga tio timmar! nu ska jag göra mig iording för att knalla ner och ta en tur på vårmarknaden med min tjejer. sen blir det hem, mer plugg och sen är det dags att sticka till jobbet. jag vill inte! imorgon ska jag plugga mer körkortsteori och köpa mig en fet jävla godispåse och spendera kvällen med desperata hemmafruar och gossip girl! pussssss på det!
2010-04-23 | 11:49:04

a glass of water longing for the ocean




äntligen fredag, wiihoo! dock tror jag inte att min helg kommer att bli så rolig men vafaa-aan! har spenderat dagen framför datorn med den underbart roliga körkortsteorin, suck. men nu ska jag klä på mig och faktiskt ta en springtur ner till skolan för att ha idrott. sen ska jag hem, duscha och fixa till mig lite. ikväll blir det fredagsmys hemma hos putte och issa med godmat och alkohol. imorgon blir det teoriplugg, vårmarknaden men tjejorna och jobb på haga. på söndag är det min tv dag + mer plugg .. haha, mitt roliga liv! ;) pussssss på vaaaaah!
2010-04-22 | 16:17:58

that list of charms was longer then my chain of broken hearts





vaknade upp och kände mig lite schliten och hade lite huvudvärk. huvudvärken har hållt i sig hela dagen men idag känner jag mig iallafall lyckligare. har klarat första fasen på körkortsteorin och nu är det bara resten kvar och två dubbel lektioner sen är det dags att köra upp, OMFG! va i skolan typ en timme .. skönt. mamma och jag har myst med att kika på gamla kort, vilket jag älskar! onyttig som jag va igår ser jag fram emot en härlig innebandy träning ikväll. imorgon blir det mer teoriplugg och fredagmys, nu blir det top model, pussss på det!

2010-04-21 | 21:23:53

it's getting dark, to dark to see



CP ÄCKEL HOR DAG! JAG PALLAR INTE!!!!!!! vet inte ens vad jag ska skriva .. livet känns väl inte direkt toppen eftersom att det motarbetar mig. jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att klara teoriskiten. imorgon måste jag pallra mig ner till både körskolan och svenska lektionen men mot kvällen ser jag iallafall fram emot en härlig innebandy träning, vilket kan behövas eftersom att lilla sandra inte har varit speciellt duktig idag. ingen träning men en massa bullar och äppelpaj, japp säger vi till det! ser inte fram emot helgen, hade velat legat på soffan hela helgen om jag hade fått bestämma, men behöver man pengar så behöver man. nu tänker jag krypa ner i min stora, sköna säng. puss på det säger vi va!
2010-04-20 | 16:27:03

i know that I’ve got issues, but you're pretty messed up to




idag har jag haft en dag som har varit åt helvete. den började bra med matlagning i köket i skolan. jag gjorde kycklingfilé med bulgur och en efterätt som va hur god som helst och faktiskt nyttig. jordgubbar, blåbär, hallon, vindruvor och vaniljkessella, muuums! jag känner mig stressad .. vill hinna med skolan och vill ha mitt jävla körkort  så nu är det bara att ligga i och jag kunde inte längta mer till studenten! jag har fått lite gjort idag vilket känns bra och snart att det dags att käka och pallra sig iväg på innebandyträning flr att träffa tjejorna :) magnus betnér var toppen igår kväll. imorgon blir det plugg, övningskörning, springning och grey's anatomy. puss på det!
2010-04-19 | 18:20:16

in this time i’ve stayed, untouched by the pain and durt






idag va verkligen en dag som tyckte om att motarbeta mig. jag trodde inte att det va sant när klockan ringde imorse och ville bara ligga där i min sköna säng hela dagen. men pallrade mig upp och tog mig till skolan. dagen i skolan har gått fort och jag hade en mysig lunch med lovisa och sofia på amazing thai, mumma! när jag kom hem tog jag en härlig promenad med lovisa i den härliga solen. nu sitter jag hemma hos johannes och  vi ska snart kila iväg för att kika på magnus betnér, walalalaaa! imorgon blir det skola, övningskörning och plugg .. gaaaaah! pusss på er allesammans!
2010-04-18 | 17:50:22

i'd stand up and punch them out, cause they're all wrong



jag vill inte gå till skolan imorgon, inte för fem öre. jag har verkligen spenderat hela dagen på soffan, bakis som man är. jag ska fortsätta spendera kvällen framför gossip girl med chips i famnen. gårdagen var en tio poängare .. jag hade så jävla roligt! dagen i globen var bra eftersom att storvreta och rönnby vann, ovanligt nog eftersom att jag hejade på dom ;o det vart god mat på fanna krogen och en riktigt rolig kväll hos madde :) tjejorna röjde på joar medans jag pallrade mig hem runt ett tiden och hade en härlig middag av varma mackor med mamma och daniel! imoegon blir det skola med äckelprov och efter det blir det plugg, springtur och magnus betnér. pusss på er vaaaaaaah!

2010-04-16 | 19:46:07

when i leave for the night i ain't coming back




fett taggad inför morgondagen, jag har sett fram emot den där dagen som faaa-aan! fredagen har varit slapp, slappare och slappast och im in heaven! jag har varit duktig och tagit en springtur i det underbara vädret, varit och handlat och käkat god mat. nu sitter jag och glassar med årets första jorgubbar, muuuuums! nu blir det tvn men min kära familj och sen blir det dags att tagga inför imorgondagen! nu ska jag och min utväxt krypa ner i soffan! kisses!
2010-04-16 | 10:21:04

im just a person but you can't take it




det gör seriöst ont i mig när jag tänker på att pier pressure kommer bli så grymt i sommar. det gör ont i mig när jag tänker på alla som kommer stå där när paramore spelar. det gör ont .. på riktigt.
2010-04-16 | 09:28:44

you are your own worst enemy, you'll never win the fight




vaknade upp men en uppfriskande jävla huvudvärk, suck. igår vart det inget inlägg pga tidsbrist. gårdagen behöver vi egentligen inte prata om, jävla cp dag. men gårdagens höjdpunkt var innebandyträningen och innebandytjejorna ♥ idag är det äntligen fredag efter en vecka som har gått jävligt snabbt. ska ner och handla grejer till morgondagens händelser ;) sen ska jag pallra mig ner till skolan för att ha en simpel liten idrottslektion. efter skolan hoppas jag att jag får träffa sjuklingen judith innan jag ska ta mitt pick och pack och sticka hem mot munkan! kvällen ska spenderas med chips på soffan, i like! puss vaaah!
2010-04-14 | 17:53:08

judith jansson gjorde min dag <3


2010-04-14 | 11:07:38

when it gets tough gotta fight some more




2010-04-14 | 10:56:09

we lived and learned, life threw curves, there was joy and there was hurt






yes, vaknade upp imorse med en härlig träningsverk efter gårdagens innebandyträning .. tack för den pillan. har redan slutat skolan för dagen och faktiskt fått lite gjort, det känns som att det kommer bli en bra dag trots allt, även fast den kommer innehålla mycket pluggande. nu funderar jag på att sätta på lite awsome musik och dammsuga och sen sätta mig och plugga på mitt jävla projektarbete. sen ska jag pallra mig ner till körskolan för ännu mer plugg och ännu en körlektion. senare blir det en härlig promenad med min kära vän malin i solen och ikväll blir det grey's. awsome!
2010-04-13 | 15:56:19

won't tell anybody how you turn my world around




2010-04-13 | 15:49:27

ain't no sunshine when she's gone





tänk för att idag har jag ätit min första mjukglass .. wihoo! och inte nog med det delades det underbara vädret och den härliga glassen men tjejerna som gjorde min dag. dagen i skolan har gått riktigt skönt och vi har nästan varit ute hela dagen. sarah och jag spenderade lunchen på balkongen för att fila lite på brännan! nu sitter jag här och funderar över att sätta mig och plugga, vilket lutar åt att jag skiter it. tänker iallafall dra mig ut på en tur med bilen men daniel och sen blir det en efterlängtad innebandyträning och desperata hemmafruar ♥ puss på det säger jag bara!
2010-04-12 | 20:57:29

there's always a plays in me that you can call home


2010-04-12 | 20:51:18

empty spaces, what are we living for?




underbara vårväder, jag smäller av! dagen har varit .. cp. skit tråkig men skön dag i skolan med mys i solen. jag och sarah lunchade på balkongen och fick mycket sol på oss idag, mooah! körde en lektion på körskolan and im on it baby ;) lektionen gick bra, vilket jag är glad för. avslutade med en härlig promenad precis när solen höll på att gå ner, myspys säger jag bara. nu ska jag gå och dränka mig i duschen eftersom att kära lilla amanda fortsätter att lägga upp förskräckliga bilder på mig .. överallt typ. suck ;) imorgon blir det övningskörning och innebandyträning! peace out haaaah ;)
2010-04-11 | 18:17:29

anything that's worth having is enough worth fighting for




2010-04-11 | 18:06:35

another heartache, another failed romance




ångeest, fucking ångest! jag vill inte att det ska bli måndag igen, jag vill ha lov och mer vårväder! jag ser speciellt inte fram emot imorgon eftersom att jag slutar fyra, har körlektion tio i fem och ska plugga på körskolan innan körlektionen och när jag kommer hem ska jag ut på en springtur, yippie. det har iallafall varit en bra sista dag på lovet. dagen har gått snabbt och har spenderats med malin. en härlig lunch på wickmans och en mysig pratstund i solen på torget, puss på det! efterlängtat och bra ;) nu ska kvällen spenderas framför tvn med gossip girl och resten av min godispåse! kisses!
2010-04-10 | 16:44:07

when your mind breaks the spirit of your soul



jävla cp lördag, jävla cp lördag som har gått så jävla fort. skitväder och en massa plugg. jag skulle egentligen behöva plugga mer men hittar inte riktigt energi till det. har iallafall tagit en härlig promenad med lovisa trots äckelvädret och det vart ju inte bättre när jag fick lov att gå och möta johannes för jag inte hade nå nycklar, great! nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och gosa ner mig i soffan med min godispåse ;) imorgon ser jag fram emot en härlig lunch med malin på stan och en helkväll framför tvn med alla favorit serier, hell yeah! kisses!
2010-04-09 | 19:40:56

i write sins not tragedies


ny duschad och mätt i magen efter en härlig dusch och en jävligt god middag som innehöll tacos. har spenderat torsdagen/fredagen med hanna i västerås. vi har ätit gott och bara tagit det lugnt. idag lyxade vi till det med shopping och subway i storstan, puss på det! kvällen kommer spenderas med familjen framför tvn tror jag. det blir väl talang och annat fredagsmys. morgondagen ser inte rolig ut. den kommer innehålla plugg, motion och underbart godis, yeeees! see ya tomorrow!
2010-04-08 | 15:46:38

there's always a place in me you can call home



fytusan va lovet går fort, för fort! det känns som om man skulle behöva en vecka till så mycket som jag egentligen måste göra. idag har jag varit en duktig flicka. jag har tagit en lång promenad med mamma, hämtat hem min cykel, städat mitt rum och pluggat till de kära körkortet, kors i taket! :) nu börjar jag fundera på att dra till västerås där jag ska spendera kvällen och natten med hanna ♥ har dock lite ångest för att jag missar innebandyn, saknar innebandyn och innebandytjejorna och jag har varit en busig flicka och missat både träningarna den här veckan, woohhpssi ;) imorgon ser jag fram emot en lugn tacokväll med min kära familj! justja, jag har glömt bort att bort att berätta det .. jag fick super mycket pengar tillbaka från skatteåterbäringen, yeees! jag är rik ;) puss på er!
2010-04-07 | 15:57:08

thanks for the memories even though they wheren't so great





ja jag lever, jag har överlevt påsken. nog för att jag har lagt på mig några extra kilon men vem har inte det? det blev en mycket trevlig långfredan hos putte och issa. lördagen spenderades först hos morfar men påskmat, sen vart det party med tjejerna hos amanda och på joar. kvällen avslutades vid torggrillen men morbror min ;) söndagen spenderas i halv koma men ida och pizza + gossip girl! nu är det lov .. hmm .. som innehåller plugg och andra trevligheter. nu ska jag kika på top model! puss people!

2010-04-07 | 15:25:38

too much of anything can make you sick




jag har bildbrist och orkar inte fixa bilder. jag har bestämt att det ska bli en ändring på bloggen men hur lätt är det? jag kan inte ta bilder på mig själv, jag kan inte ha med mig kameran på någonting typ. usch. livet motarbetar mig igen. men nu är påsken slut och då är det back to reality så kanske kan loosa några kilon och kanske få upp självförtroendet igen, who knows? aja, älskar låten.
2010-04-04 | 11:53:22

when nothing else matters


usch, idag känner jag mig riktigt slö och jag tänker inte göra någonting åt det heller. igår vart en toppenkväll vilket jag har längtat efter och nu ser fram fram mot SM och då satsar vi mer än någonsin ;) idag blir det ingen ändring på bloggen, slö som jag är. utan jag ska spendera min dag framför tvn med gossip girl! imorgon blir det plugg och myskväll med lovisa och på tisdag far jag till farmor och farfar, kisses!

2010-04-03 | 12:31:58

never thought i'd let a rumor ruin my moonlight


vaken efter en absolut toppen kväll hemma hos putte och issa. mycket god mat, skratt och alkohol :) har också varit duktig och tagit en trevlig promenad med mamma och daniel när jag vaknade idag. nu ska jag göra mig iordning och käka för att sedan göra mig iredo för kvällen som innehåller påskmiddag hos mofar och födelsedagsfest för amanda. får se vad kvällen har att ge. imorgon blir det en efterlängtad slapp dag som innebär underbara tv-serier och godis! och imorgon blir det helförändring på bloggen, helgen gillas!
2010-04-01 | 08:52:54

where's hope when misery comes crawling?


det här känns som att det kommer bli en bra dag! nu sitter jag och kikar på vakna med the voice och ska snart bege mig iväg och betala min balklänning. sen ska jag sola en stund, göra mig iordning och pallra mig ner till skolan för att ha två simpla lektioner, suck. ikväll blir det innebandyträning vilket känns som en evighet sen ;o ser fram emot imorgon också, då ska vi handla och spendera kvällen hemma hos putte och issa på en mycket härlig påskmiddag :) nu ska jag borta tänderna! pussssssssssss