2009-09-28 | 11:08:28

i'll never let you sweep me of my feet



usch nu börjar det verkligen bli kallt ute, det är så svårt att klä sig när det är sånt här väder, på morgonen är det så kallt att man vill ta fram dtora vinterjackan och sen är det varmt när man ska hem senare på dagen. idag är det prick en vecka tills man fyller 18, fan va najs! jag ska väl börja med att sammanfatta helgen. i fredags kom jag hem och satt mig och pluggade lite men blev såklart distraherad så det gick inte speciellt bra, sen gick jag till supermarket för att möta louise, vi handlade saker till tacos, chips, nötter och läsk och sedan bar det iväg till amanda som har legat sjuk i två veckor så hon kunde väl sätt bättre ut, haha! hon såg inte ut att må så bra. men vi satt igång och lagade tacos och käkade lite. sen satt vi oss redo för att titta på idol och då kom det finbesök, linda :) vi satt och tittade på idol och snackade en massa strunt om den där anna anka, suck. och kvällen blev ju inte mycket bättre när kalle inte gick vidare eller nå jävla strunt om att man ska rösta på honom undet helgen, om han inte går vidare finns det ingen mening med idol för han är en klass för sig! upprörd! lördagen blev lugn, jobbade mellan 10 och 4, sen kom mamma och emilia och hämtade mig så åkte vi och handlade mat och godis! det blev inte mycket till mat, vi gjorde bara lite varma mackor! sen vart det bara tv tittande, tittade på she's the man som gick på femman och sen vart det inte så mycket mer. johannes skulle inte sova med mig så jag gick och la mig och började läsa min bok igen, för tredje gången. söndagen blev det mycket städande, tvättade, damsög och städade emilias rum, jag och älskling tittade på red eye och sen tittade jag på greys anatomy och one tree hill :) usch, jag har blivit super dålig på att skriva inlägg men jag har typ inte tid. men det kommer iallafall ett till i veckan :) pusssss!
2009-09-24 | 18:14:28

bulletproof



ojojoj, vilken vecka .. måndagen var väl ganska lugn. jag började klockan tre och hade kärlektion klockan tolv. körlektionen gick väl okej iallafall. tisdagen var det praktik som vanligt, träffade anna kvart över fem på wickmans, riktigt kul att träffa henne! :) det vart en sallad och anna åt en kladdkaka och så vart det en massa tjejsnack. klockan sju hade jag träning så det var bara att dra sig iväg till den. den gick väl sådär, har haft bättre måste jag säga, hoppas det blir bättre idag. igår vart det praktik och sen vart det teorikurs med kusin och sen kom hon och moster hem till oss så snackade vi födelsedagar och kikade på idol. sen hoppade jag in i duschen och sen vart det mys med dipp och grönsaker :) sen ropade sängen! idag har jag praktiserat, träffade kusin en stund vid bussen, åkte hem, käkade pannkaka och så har jag suttit här och nött musik och saknar min älskling! nu ska jag dra mig iväg till träning och hoppas att det blir en bra avslutning på dagen. imorgon är det fredag. då ska jag först praktisera, sen ta en springtur och sen duscha, och sen ska jag äntligen träffa tjejorna, det var jätte länge sen så det ska bli superkul. det blir mat, idol och gooodis! på lördag blir det jobb från 10 till 4 så det är inte så länge iallafall. sen ska jag bara ta det lugnt, puss på det!
la roux - bulletproof
2009-09-21 | 10:20:13

im stuck in here

bildbrist, har verkligen ingen bild jag kan ha idag. suck. sitter här i soffan och drar mig för att gå och göra mig iordning. har körlektion idag klockan 12. sen går min buss 8 minuter över 2, dvs jag ska jobba kväll på praktiken idag, orkar inte. vill bara ligga hemma. jag fattar inte, jag har ingen ork till någonting längre. jag skulle behöva knarka energidrycker eller något. aja, men så är det. imorgon blir det innebandyträning iallafall, det ser jag fram emot. idag skulle jag bara vilja ha mjukisbyxor och en stor tröja men eftersom att det är olagligt i västerås så är det väl bara att pallra sig iväg till garderoben och se vad som gäller idag. förstår inte hur jag ska hitta något för just nu tycker jag ingenting sitter bra på mig. suuuck på allt! i helgen som kommer ska jag försöka göra något iallafall. ska iallafall spela match på lördagen sen vet jag inte, ska väl försöka umgås lite med mina vänner för en gångs skull. aja, nu måste jag börja göra mig iordning .. cp dag!
2009-09-19 | 23:31:29

showtime is over



vilken skön lördags kväll måste jag säga. satt och tittade på MTV VMA´S och sen åkte vi till godisgallerian och köpte godis och sen åkte vi hem till mig. när vi kom dit stod grillen igång, årets sista grillning. jag hoppade lite studsmatta och så spelade jag och älskling lite fifa 09, sen var det dags för mat. grillad fläskfilé med potatisgratäng, fast jag fick pommes frites. och som pricken över iet grillade vi majs, muuuuums. kan bara vara det godaste. sen satt vi oss och tittade lite på tv, först på sportnytt och sen vart det americas funniest home videos, haha min mamma är så söt. hon skrattade så hon höll på att dö som hon alltid gör när hon är trött. sen åkte jag och johannes förbi hos eva och håkan en sväng och hälsade på dom för det var så länge sen. saknar faktiskt dom lite. sen åkte vi till statiol och sen åkte vi hem till stan igen. nu har vi tittat på freaky friday, tycker den filmen är ganska mysig faktiskt. nu när jag bokat körlektion så känner jag att sängen ropar på mig. imorgon blir det fan en springtur! jag älskar mamma och johannes ♥
puss och godnatt!
2009-09-19 | 17:20:45

what would life be without music?



ha, konstigt nog vart det två inlägg idag, knäppt värre. har absolut inte gjort någonting idag och det har varit sååå skönt. jag skulle ta en spring tur, men orkade jag det eller? nej. nu är klockan snart halv sex, då ska jag och älskling åka till godisgallerian för idag ska jag äta godis! det är ju trots allt lördag. sen ska vi hem till min enkla boning med mamma och daniel, där bjuds det på fläskfilé, pommes och bea, mums! sen blir det godis och mys framför tvn tror jag, det kanske blir en titt på någon bra film också. just nu sitter jag och tittar på MTV VMA´s 2009, eftersom jag missade det när den sändes live eftersom den sändes klockan två på natten på en söndag, suck. men nu får jag äntligen en chans att se den, mycket wacko grejer som händer där, haha! jävla kanye west. och sen det bästa av allt .. rob, kristen och taylor visade en trailer av new moon, bääst! kan inte vänta tills 20 november, längtar som fan! nej, nu blir det godis som gäller!
pussssss!
2009-09-19 | 10:10:08

you say that you dont want to see the sun anymore



hmm .. tror att mitt senaste inlägg var i onsdags? har egentligen inte hänt så mycket efter det. som vanligt har jag varit på praktik, det har varit en bra vecka där. tiden går ganska fort så nu är det bara fyra veckor kvar, "bara". sen ska det blir skönt att komma tillbaka till det gamla vanliga igen faktiskt, slippa bussen. det vart tyvärr ingen fika med annab i torsdags så vi ska ta det på tisdag, lovat! men jag hade träning i torsdags iallafall. det kändes jätte bra tills jag helt plötsligt skulle spela center .. matilda hjälp mig? haha! vi körde några övningar som gick superbra och som verkligen var roliga sen spelade vi två mål för att avsluta träningen. jag spelade center men kände mig lost som fan. men nu ska jag iallafall lära mig spela där istället för back vilket känns superkul :) om en vecka är det seriestart, taggad som fan! fredagen då .. kom hem från praktiken och var ute och övningskörde med daniel i en timme, suck. gick åt helvete, är så jävla less på det där skiten. ska fan inte ta nått körkort! runt sju där släppte daniel av mig vid coop där jag mötte svärmor och ebba och linda som jobbade. vi skulle handla något att äta, suck. jag var bara på så dåligt humör så det vart pannkakor som man körde i mikron i en minut, haha, palla! sen köpte jag lite nötter som jag satt och snaskade på till idol och sen satt jag mig en stund framför datorn. sen skulle självklart johannes ha datorn så då satt jag mig och tittade på twilight ♥
idag känns det som om det kommer bli en tråkig dag, jag skulle titta på johannes match men hittade ingen att titta med och jag pallar inte gå upp dit och speciellt inte själv. så jag funderar på att sitta här ett tag och sen ta en springtur. sen tror jag det blir av att handla lite godis idag, det är ju trots allt lördag. nej, nu ska jag sätta mig och nörda lite med music from paramore! :)
puss på det!
2009-09-16 | 21:09:45

paramore



fyfan dom är så jävla bra! om det är någonting jag ska göra innan jag dör så är det att se paramore live!
haha cp inlägg!
2009-09-16 | 19:53:35

how long can you fligh with broken wings?

hittade en superfin bild på jarro, så var bara tvungen att sno den från malin, usch vad jag saknar henne. aja jag har nyss kommit hem från den första teorikursen med kusin, långtråkigt värre. dagen på praktiken har varit rolig, fick göra mycket idag, bla baka äppel och banan kaka. när jag kom hem bar det av direkt till teorikursen så har inte hunnit med så mycket. nu ska jag sätta på mig myskläder och sätta mig framför idol med en kopp varm choklad. träningen igår gick väl sådär, vissa saker gick jätte bra så det gick lite upp och ner hela tiden, men det var super kul att det var så mycket folk och sen vart det dags att rösta kapten som blev majsan :) imorgon blir det praktik sen blir det en efterlängtad fika med annab :) ska väl försöka få lite användning av teroiböckerna också kanske. åååh, orkar inte! men nu blir det idol, så nu skiter jag i det här. imorgon blir det ett nytt inlägg.
jag saknar dig, så det gör ont.

2009-09-15 | 18:12:03

this might hurt just a little



idag har jag en sån här twilight nojja igen. tänkte lägga upp alla tre trailerna. gud va jag längtar tills de 20 november!
1.

2.

3.
2009-09-15 | 17:35:00

spend some money on yourself

nu är jag äntligen hemma, efter en lång dag på praktiken och en stund nere på stan. praktiken har varit lugn idag, nästan så lugn så att det blev tråkigt. på bussen hem kände jag att jag behöve spendera lite pengar .. nej, men jag behövde verkligen en jacka och ett par skor. efter en shoppingrunda i västerås igår med louise och linda så kände jag att det var dags för mer shoppande. gud, jag bara kastar pengar omkring mig, jag ska köpa en systemkamera när jag fått löm också, haha! men det ska bli så roligt! hittade en nikon D50 som jag vill ha på blocket, en ny sån kostar 8000:- och hon ville ha 4000:- för den, så jag hoppas ingen har köpt den och att jag får ett svar, eller rättare sagt ida som hittade den åt mig, haha! nu ser jag fram emot mat och sen bär det av mot innebandyträning med tjejorna, tackad!

ÅHLÉNS - skor (249;-) vantar (99;-)
GINA TRICOT - tröja (149;-) linne (129;-)
H&M - jacka (298;-)


2009-09-14 | 10:57:53

what the hell where you thinking?



äntligen säger jag bara. idag jobbar jag kväll på praktiken så jag kommer att hinna med en massa innan jag börjar. jag vaknade runt tjugo över åtta och satt mig och tittade på nyheterna lite. sen käkade jag frukost som bestod av te, två mackor och youghurt, mums! sen var jag duktig och tog mig ut på en springtur, slö som man har varit i helgen. tog en sväng förbi och kollade när bussen gick och hur mycket pengar jag hade på kontot, det såg ljust ut så idag blir det shopping! ska ta en tidigare buss till västerås så jag är där till 2. ta en tur på stan och sen äta lunch på vardag innan jag börjar. jag ska kika på skor, en jacka och sen en fin tröja tror jag, om jag hittar något som passar dvs. helgen har varit mycket lugn och skön och det var verkligen välbehövligt. på fredagen var jag ute hos louise med kusinerna så emilia skulle rida lite på bonzan eftersom hon skulle åka på lördagen. det var roligt och jag fick också rida lite på busponnyn. det var roligt men det var riktigt tungt. när vi kom hem blev det dusch och mat, hemmagjord pizza, mums. sen vart det fredagsmys med la familja framför idol med nötter och chips, haha! på lördagen vaknade jag, käkade frukost och så åkte vi hem till johannes. han hade match så jag satt mig och spelade sims 3, haha! igår vart det mest en dag framför datorn, städade lite och sen kom marcus och putte och så hade dom hyrt "the haunting in conneticut" inget för mig måste jag säga! alldeles för läskigt! nu sitter jag här ny duschad och ska kika på one tree hill, sen blr det fixning och lunch med älskling, sen bär det iväg till västerås!
see you tomorrow!
2009-09-13 | 12:37:57

it's like a drog to me

idag har jag inte gjort någonting förutom att suttit vid datorn typ. men det är riktigt skönt att inte behöva göra någonting på hela helgen. senare ska jag ta mig ut på en springtur och springa upp till amanda och hämta mig ögonfransböjare. igår kväll var jag och min älskling hemma sjävla, vi lagade tacos, köpte godis och nötter och tittade på film. vi tittade på "nyckeln till frihet" och "jiddra inte med zohan". båda filmerna är riktigt bra och jag kan verkligen rekomenadera dom. "nyckel till frihet" där morgan freeman är med är riktigt gripande och har ett superbra slut medans "jiddra inte med zohan" men adam sandler är riktigt underhållande, så det var riktigt bra måste jag säga. eftersom jag har spenderat det mesta av min tid idag framför datorn så har jag självklart suttit fastklistrad vid allt som har med twilight, new moon och rob och kristen att göra. jag har två videoklipp som jag kände att jag måste lägga upp, för dom är verkligen två favvisar! :)
första klippet är en trailer som har gjorts av new moon. det är hela filmen som är nerkortad typ, och den får ju en verkligen att vilja se filmen. om man inte har läst andra boken eller inte sett någon annan trailer så ska man inte se den här för den avslöjar supermycket, men jag å andra sidan, kan se den hur många gånger som hellst!
andra klipper är ifrån MTV movie awards 2009 när rob och kristen vinner pris för bästa kyss och jag tycker att det är så roligt att dom göra något sånt här, det är roligt att dom bjuder lite på sig själva!
puss på twilight!


2009-09-10 | 18:16:24

now that im losing hope



hmm .. vilken vecka. träning, träning ochg åter igen träning. men träningen i tisdags var riktigt rolig faktiskt, fast vi var väldigt några som tränade. praktiken går väl på som vanligt. det är råligt faktiskt. jag får göra saker som äppelkaka m. vaniljkräm, chokladpaj och idag fick jag göra chokladtryfflar :) imorgon är det fredag, när jag kommer hem från praktiken ska jag med ut till bon anza, emilia ska få rida henne så ska vi se hur det går och om hon ska börja rida på ridskola. sen ska vi hem och ha fredagsmys! haha! på lördag har jag inte tänkt att göra så mycket. ska spela the sims 3 iallafall, som min älskling var snäll att köpa till mig. igår hade jag min första körlektion, pirrigt! men det gick helt okej iallafall och ska köra igen på tisdag :)
nu bär det iväg till träning, hoppas det kommer fler tjejer idag!
puss på det!
2009-09-07 | 21:01:45

we where the speciall two, and we'll be again

japp, nu kommer ännu ett depp inlägg. tyck vad ni vill, men alla har vi våra svagheter, right?
hmm .. det har gått typ tre veckor nu. när jag sitter på bussen och ser alla stubbåkrar så önskar jag verkligen att du va här, så kunde du och jag busa på varenda stubbåker som finns! det finns så mycket som vi skulle uppleva tillsammans som bara försvann, på ett enda ögonblick försvann allt. allt jag någonsin kunnat tänka mig. jag borde vara stark nog utan att sitta här och känna som jag gör, men det vi hade kändes speciellt, något som jag inte tror någon förstår. första gången jag och ida tog ut dig för att du skulle få beta lite, jag tror inte jag varit så glad på länge och det kändes så skönt. sen sa malin att jag skulle få ridda dig för att jag hade så bra hand om dig men om du bara viste hur bra du tog hand om mig. men jag hoppas att du har det bra och att du inte har ont längre.
jag saknar och tänker på dig.

2009-09-07 | 17:52:21

you name it



ja, nu är det mycket förändringar som sker. i helgen har jag tex lekt med min kära kusin som jag tyvärr inte spenderar så mycket tid med, man kan tro att vi va höga på någonting, men antar att det bara var kärlek? eller hur hanna? haha! riktigt härligt var det iallafall, att bara ha det så kul. det måste vi göra om! ni sitter jag här, har nyss kikat på the hills. nu ska jag göra mig iordning för att sticka iväg till träningen, fys. det ska bli skönt, behöver röra på mig lite. dagen har gått fort, jag fick göra äppelpaj och vaniljsås, salladen, baka ut bröd och lite allt möjligt så idag har det varit riktigt roligt :) kom hem runt fem och kastade i mig lite gröt, nyttig som man är. men det måste jag ju vara nu eftersom jag ska gå ner tio kilo, tss, lycka till med det. ser fram emot att träffa tjejorna om en stund och när jag kommer hem ska jag kanske unna mig ett varmt bad med tända ljus?
tjingeling!
2009-09-06 | 19:40:45

crouched by a crowd



när jag startade min blogg var det för att jag skulle kunna skriva. skriva saker om mig själv, skriva om saker som händer, skriva om hur man känner och bara skriva. och nu har jag en sån stund när jag bara behöver skriva, och jag skiter i vad folk tycker, är du inte intresserad så behöver du inte läsa för jag tänker skriva det jag vill. just nu är bloggen under "ombyggnad", julia håller på att fixar så det är inte klart än. har inte riktigt haft tid, ork eller lust att skriva här på ett tag, har mest försökt ha kul och inte tänka så mycket, inte känna efter mer än det behövs. men just nu är det mycket som snurrar i huvudet. såhär ser min vecka ut:
måndag: praktik 08.30-15-30, fysträning 18.15-19.30
tisdag: praktik 08.30-15-30, innebandy träning 19.30-21.00
onsdag: körlektion 10.30-11.10, praktik 15.00-21.00
torsdag: praktik 08.30-15-30, innebandy träning 19.30-21.00
fredag: praktik 08.30-15-30, inte göra någonting eller hitta på nå kul :)
lördag: kanske till västerås med kusin!
söndag: ut och springa, plugga.

när ska jag ha tid med mig själv om jag får fråga? är absolut inte van att ha såhär mycket att göra hela tiden. men jag antar att det blir så när man snart är arton, vilket jag blir om en månad, yes! men det blor nog bra sak vi se. har jobbat mycket nu, vill ju ha min kamera, vilket jag hoppas kunna köpa efter den här lönen som kommer :)
jag har tänkt att jag ska börja skriva lite mer här nu, får se hur det blir.

dagens låt: john mayer - free fallin