2011-10-31 | 21:29:20

she'll never smile unless she's high

sådärja, då var man hemma efter att ha gjort en tripp ute på havet då och måste medge att jag känner mig ganska schliten, trots den lilla mängden alkohol. dock är det skönt att vara hemma igen. känner mig som en uppblåst ballong med tanke på att man äter mer än vanligt när man är på kryssning så nu är det fan dags att ta tag med hårdhandskarna igen! helgen har annars varit lugn. efter jobbet i fredags vart det stallet för att fixa sacke och elsa sen vita elefanten och fredagsmys med min kille. på lördagen löshoppade jag och micha sacke, ska sno bilder från henne så ni får se det ( hon har också tagit de fina bilderna i inlägget nedanför ). sen åkte jag för att möta upp sandra och kika på eriks match. efter det åkte jag och mamma och handlade, det blev varma mackor till kvällsmat. sedan hade vi något typ av hemma/familje disco hemma i vardagsrummet medans vi dunkade loreen-sober i högtalarna. somnade iallafall tidigt och vaknade pigg på söndagen. for till stallet runt tio, red en sväng och fotade innan det bar av på kryssning. nu ska jag städa eriks fina ungkarlsrum innan jag slänger min slitna kropp i säng. vad vore livet utan musik?
2011-10-31 | 20:57:49

you're the best thing i'll ever have ♥

2011-10-28 | 19:33:57

that someone could be so important, that without them you feel like nothing

har slängt mig i sängen som en soffpotatis .. kastade i mig mat från vita elefanten som om jag aldrig sett mat förut. har iallafall haft en supermysig fredag på jobbet, snabb och skön. efter jobber åkte jag till stallet. fixade sacke och elsa, red ut en sväng och mös med micha som hade kameran i högsta hugg idag. åkte och hämtade erik och åkte till coop, ikväll blir det chips och dipp framför idol som en riktig svennebanan. samtidigt håller jag tummarna för mina innebandytjejer som är och spelar match. imorgon ska jag sova så mycket jag bara kan, kika på erik's match och mysa hemma hos mamma. på söndag blir det kryssning med mina kära kollegor. förutom en massa onödigt dravell har jag faktiskt något viktigt att berätta .. jag har faktiskt gått och skaffat mig en fast anställning som frukost värdinna! det kan fan inte bli bättre! trots att mitt liv är så bra, jag menar .. har världes bästa pojkvän, världens finaste häst, världens bästa familj, världens underbaraste vänner, har äntligen fått lägenhet och fast jobb .. ändå stannar jag upp och gråter mitt i skratten.
2011-10-28 | 19:20:45

if you'd leave me, you'd take away the biggest part of me ♥

2011-10-26 | 21:20:03

living my truth without your lie


2011-10-24 | 21:41:49

if someone tries to bring you down, it only means you're above them

jag tror (helt seriöst) att det inte finns en enda del på min kropp som inte gör ont just nu. det känns riktigt skönt att äntligen få krypa ner i sängen. har haft en riktigt skön dag på jobbet som gick välidgt fort. efter jobbet for jag till stallet och red till ridhuset med micha och lina. min häst är seriöst så grymt duktig. han gick riktigt fint idag, vilket behövdes. det lustiga (och helt idiotiska) är att vi hoppade 1,25 igår .. idag hoppade vi hela 50 cm .. och gissa vad? jag ramlade tamme fan av! bra tjej! har iallafall äntligen kommit hem och krypit ner i sängen. ligger och äter naturgodis och kikar på sista transformers filmen. imorgon jobbar jag till sju så det blir ingen innebandy och ingen ridning. måste faktiskt säga att jag är så sjukt glad att jag flyttade mitt hjärtebus till ullbro, jag menar .. att veta att det finns folk som bryr sig om min häst + att få träffa underbara människor varje dag är inte helt fel! trött tjej måste vila, puss på er mina fina läsare!
2011-10-23 | 20:09:44

i wish i could still call you my friend

nu sitter jag här och känner hur söndagsångesten kommer krypandes över mig. vill fortsätta vara ledig. det har varit grymt skönt att bara göra ingenting den här helgen. va i stallet klockan sju imorse och det är jäkla mysigt attt mötas av gnäggande hästar på morgonkvisten. kom hem igen vid halv 10 och kröp ner i sängen igen. att ligga om mysa med min sambo hela dagen va inte helt fel. åkte upp till stallet igen för att rida mitt hjärtebus och jag måste bara tacka micha för de fina bilderna.  min häst är riktigt duktig och så grymt snäll, det spelar ingen roll hur fel vi kommer emot hindret så hoppar han alltid! idag kom vi upp på 1,25 vilket är rekord för oss båda två. tycker faktiskt att det är lite lustigt att vi hoppar så högt, jag som aldrig har tyckt om att hoppa är inte ett dugg rädd ;o imorgon är det iallfall dags för jobb igen och efter det blir det stallet. jaja, medans erik har varit på borta match så har jag lyxat med en kycklingsallad från misto uno och lite naturgodis efter det. nu ska jag kasta mig i duschen och krypa ner i sängen med min kille.
2011-10-23 | 19:59:28

when i said jump, you said how high?

2011-10-22 | 18:32:58

i was broken and alone, still im feeling cold


nu är det faktiskt så pass illa att jag får bjuda på en ur usel bild idag men så är det och såhär ser jag ut för tillfället. glider runt i mjukis byxor och eriks tröja som är på tok för stor! måste säga att det är ruskigt skönt att inte ha en massa saker planerade den här helgen. inge jobb, inge match och inge festande. igår vart det en kort dag på jobbet, vilket gillas. sen vart det en snabbis i stallet och sedan fredagsmys hemma med min fina familj! tacos, idol och chips .. det kan inte bli så mycket bättre. vaknade vid tio idag och glodde på sex and the city fram till tolv typ, beställde mat från onlinepizza och slappade på soffan. rensade lite på rummet inför flytten, städade och tvättde lite innan jag åkte till stallet. det blev en uteritt med micha, elle och cathrine. de sista tre dagarna har varit sådär måste jag säga .. min häst har haft ont i magen. dock mår han bra nu, vilket jag uppskattar. men måste iallafall säga att man vet inte vad man har förns det går upp för en att det kan tas ifrån en hur lätt som helst! nu är jag iallafall hemma och inväntar fläskytterfilé, pommes och bea .. inte illa pinkat sådär en lördagkväll. sen blir det film och godis med min sambo. måste bli bättre på det här med bloggandet, men så är det när man har för mycket annat att tänka på.
2011-10-22 | 18:11:54

how wonderful life is when you're in the world ♥


2011-10-15 | 11:46:24

feel the heart beat in my mind

vem fan kliver upp klockan sju en lördag morgon? jo det ska jag tala om för er. JAG! har haft såkallad stallhelg och kom inte hem förns nu. som grädden på moset fick jag ställa mig och krapa rutor för att överhuvudtaget kunna se något. kom ut och red vid kvart över 8 iallafall och var bara tvungen att ta kort på mitt hjärtebus som va så fin idag! red ut en sväng och tog sen några skutt i paddocken. nu ska jag slänga i min lite mat och tagga inför match. är riktigt taggad och sugen på kvällens festligeheter. efter våran match ska jag glo på eriks match sen blir det bastu, mat och dricka med tjejerna. jag kommer ha en toppenkväll!
2011-10-14 | 19:53:52

im dancing with tears in my eyes, with every move i die

fortsätter på detta braiga sätt och fortsätter med bloggandet ett litet tag till, det är ju så det har fungerat förut. har haft en riktigt nice fredag måste jag säga. den som uppfann presentkort borde få en stor fet kyss! jobbade 11-13 .. jobbig dag? men duktig som jag är var jag i stallet två timmar i morse och fixade fyra hästar, plus poäng till mig! när jag slutat min otroligt jobbiga arbetsdag bar det iväg mot västerås med älskling. råkade bränna lite för mycket pengar på IKEA kanske, men vem fan bryr sig? som sagt, presentkort är en jäkligt bra grej! införskaffade mig en kofta, två ringar, en stall vinterjacka + skydd med teddyludd inuti utan att spendera en krona. kom hem efter att ha varit på ica maci för att införskaffa kvällens fredagsmys .. godis! har varit ute på en ridutr med ella och cathrine och nu sitter jag här. ska slänga mig in i duschen och bänka mig framför idol och hålla tummarna för amanda. gillar min nya skjorta!
2011-10-12 | 20:49:56

reach for the stars and if you don't grab them, at least you're on top of the world

jahaja, det här med bloggandet går ju faktiskt riktigt bra. tack för att ni va så många som läste igår! jobbade sena passet på jobbet idag (10-19) så har faktiskt glidit runt på jobbet i vågit hår idag, glassigt värre! sitter iallafall här och häckar och måste faktiskt medje att jag känner mig lite nördig som sitter och försöker klura ut hur min webcam fungerar .. smart tjej. det blev inget stall idag, kära micha fick äran att pyssla om mitt hjärtebus idag, men imorgon blir det en ridtur efter jobbet och äntligen en innebandyträning! helgen är full och planer och hade egentligen planerat att gta det lugnt och vila upp mig men klubbfest kan man ju inte tacka nej till? på fredag bär det iallafall att till västerås med min sambo för en massa mys! antar att det blir hööks, ikea och H&M för min del (presentkort) yeeeees! ska försöka införskaffa något att ha på mig inför lördagens festligheter och det får man faktiskt när man har presentkort, vem kom på den briljanta iden? på lördag är det stallhelg för min del vilket innebär tidig morgon (!!!!) och en massa pyssel i stallet hela dagen! på kvällen blir det "FESTEN" och på söndag kommer det blir en massa bakismat .. wooops. nu ska jag kasta i mig mina nötter och slänga mig i duschen .. nu börjar grey's! hur ska jag hinna med?!
2011-10-11 | 19:41:08

what am i gonna do when the best part of me was always you?

ligger och klinkar på min sprillans nya dator min kära mor och daniel införskaffat till mig. har gjort lite förändringar på bloggen, vilket kommer synas om en stund. nu var det väldans länge sen jag skrev här igen. och ganska mycket har hänt sen dess .. jag menar .. jag har ju trots att gått och blivit vuxen, hela 20 år! har blivit firad och både kär familj och kära vänner, vilket gillas. som en väldigt bra början på mitt liv som vuxen 20åring så har jag och erik gått och skaffat oss en lägenhet .. oj oj oj. den 1a december blir han min sambo, visst klingar det bra? förövrigt ligger jag rakt upp och ner i sängen och försöker att inte somna. har vairt ute på en riktigt mysig ridtur i solen idag, galoppera på ängar sitter aldrig fel. smutsig som jag är ska jag kasta mig i duschen och bädda ner mig i sängen med mina nötter, frågan är bara .. fotboll eller desperata hemmafruar? välkommen tillbaka bloggen!

2011-10-11 | 19:21:44

when you're not here im paralyzed ♥