2011-03-21 | 14:03:54

you're not invited to the other side of sanity

fan va länge sen det va jag satt här och funderade. har verkligen inte haft tid eller lust. nu börjar dock humöret vända och känner att jag är påväg upp från svackan. har jobbat äckligt mycket och känner mig slut på energi. något som gör mig glad är iallafall det fina vädret! idag är jag ledig efter att ha jobbat hela helgen. har varit ut på en ridtur med maggan som sällskap och så hamnade jag såklart här. har verkligen inte lust att göra något eftersom jag verkligen inte måste ;) ska lägga mig på soffan ett tag, skjutsa erik och sen blir det faktiskt en springtur. imorgon hoppas jag att jag får träffa min älskade amalia och så blir det ett tandläkarbesök innan jobbet. suck. måste erkänna att mitt liv är jävligt tråkigt, innehåller mest jobb och ridning! längtar dock tills erik kommer hit ikväll! du är raderad och jag ångar att jag någonsin ödslade min tid på någon som du.
2011-03-14 | 17:58:56

me for you and you for me

vilken helg säger jag bara .. känner mig helt slut. i fredags vart det fredagsmys med erik ( tjockisar som vi är ) svullade vi chips och dipp! somnade as tidigt, vilket behövdes. skjutsade erik till ilian, tog en ridtur på min damphäst i bara tjocktröja för det va så jävla härligt väder! sen vart det hemma match med mina innebandytjejer, sjukt skönt med vinst! sen vart det då lagferre med mina brudar och jag hade riktigt roligt förutom att kvällen kunde slutat bättre .. sjf ;) igår tjockade vi med pizza och chips med dipp, haha härligt! nu sitter jag och spelar musik på högsta nivå och ska pallra mig iväg till ilian för lite fys ( vilket behövs ) imorgon blir det jobb, stall och ännu mer jobb. och så ser väl veckan ut, en massa jobb. vuxenpoäng?
2011-03-10 | 22:07:35

you've stripped me down, im naked now

fan va veckorna går fort, imorgon är det redan fredag och fredagsmys väntar! jobbdagen har gått ruskigt fort och blev avsläppt i stallet runt kvart i fyra. det va så skönt att kunna vara i stallet utan att stressa och fick jävligt mycket gjort! det vart en 45 min lång ridtur i det underbart regniga vädret ( döda mig ) men hästen hade ovanligt mycket överskottsenergi så det behövdes. stressade hem, träffade min amalia och tog mig till träningen, är måttligt less på vädret med tanke på att fötterna va ganska blöta när jag kom fram till träningen. tr'äningen gick iallafall betydligt bättre än i tisdag, thank you! nu ska jag RÅKA klicka hem lite kläder från H&M .. ge mig sommar! sen blir det BB och mys med min älskling. har bestämt mig för att vara allmänt lycklig.
2011-03-09 | 19:41:54

If I fell to pieces, you'd heal this pain I feel

måste säga att jag känner mig en liten smula lycklig eftersom jag tvingade med mig mamma till stallet så jag fick träffa min älskade häst! jag tror och hoppas att han va lite glad över att se mig iallafall :) börjar själv tro att jag är dum i huvet men funderar starkt på att bli avsläppt i stallet efter jobbet, rida och fixa och sen springa hem? vill bara påpeka att det äre typ 8 kilometer hem .. får se hur det blir med den saken! har iallafall haft en jätte rolig dag på jobbet och jag måste bara säga att jag har fan världens bästa jobbarkompisar! helt plötsligt har jag jätte mycket tid över och somn strösslet på glassen är jag hemma själv ikväll! ska kasta i mig något att äta och är så illa tvungen att städa mitt rum. imorgon ser jag fram emot kvällens innebandträning och hoppas att den går betydligt bättre än i tisdag eftersom jag är astaggad inför match och lagferre, GE MIG DEN 12e! idag ska jag sova utan erik, det kommer ju verkligen gå bra ( NOT! ) nu blir det mat framför BB, dårar!
2011-03-08 | 18:12:19

it takes a moment to assess the sin she’s paid for

idag är det fettisdagen till all ära, med andra ord MIN dag! tröck precis i mig en semla med vaniljkräm ( om man nu får kalla det semla? ) och känner mig ganska lycklig att jag ska träna ikväll! har iallafall haft en jätte bra dag förutom att jag saknar min älskade häst ;/ ber till gudarna att bilen funkar snart så jag kan ta mig dit! har iallafall jobbat till halv fem och höll på att slockna i bilen på väg hem, fick supergod kycklingsallad av mamma och nu hamnade jag här. ska byta och och träffa min amalia innan kvällens innebandyträning. känner mig lite lycklig idag ( tror det beror på vädret ) och vill inget hellre än att ta en ridtur imorgon, hoppas! jag har världens finaste vänner och världens finaste pojkvän. ingen kan någonsin ta tillbaka det du gjort.
2011-03-07 | 15:19:00

you brought me back to life, took my pain unspoken

känner mig ganska så frustrerad! ville verkligen komma iväg till stallet i tid .. och biljäveln startar inte?! så får sitta och vänta på att daniel kommer hem. får iallafall sällskap av amanda till stallet vilket blir trevligt. idag har jag solat och mys med amalia, min amalia! och nu ska jag kasta i mig något att käka och sen dammsuga bilen .. lyllos mig. ikväll blir det en springtur och jag håller väll tummarna för att man inte ramlar och slår ihjäl sig med tanka på att det är snorhalt överallt .. sen har jag sån tur att jag får sova med min fina kille. usch, känner mig jätte frustrearad och stressad, det funkar inte när tidsplanen inte stämmer in med planeringen! och som grädden på moset är solen borta?! döda mig. imorgon blir det iallafall jobb, stallet och innebandyträning! jag är fan bitter!
2011-03-06 | 18:11:44

although i've made up my mind, my heart is refusing me

man kan väl börja med att säga att jag har haft den slappaste söndagen på länge och värre kommer det nog bli. har iallafall gjort lite nytta och tagit en ridtur i det fina vädret. red en timme idag och sacke är bara så fin! längtar tills all vinterpäls faller av så det kanske kan bli en häst av honom? funderar starkt på att ta en springtur med tanke på att jag och erik ska köpa en fet jävla godispåse och glo på BB ikväll .. imorgon är det dags att bli lite vuxen igen. blir iallafall både powerwalk och springtur med tanke på att vi inte har någon fys. ska fylla på spolarvätska och dammsuga bilen och dagens höjdpunkt kommer bli solning med min amalia! sen består veckan mest av jobb, träning och ridning och måste inse att jag fasar för att sova själv med tanke på att jag har sovit med erik typ 8 dar i rad ;p jag ska beställa kläder från H&M, måste väl slänga dit ett puss på det kompis!
2011-03-05 | 22:59:45

i wanna leave but i'm lost, somehow i can't break away

sitter här och hänger en lördagkväll som denna. känner mig lite arg och frustrerad över att svenska folket inte vet vad bra musik är .. överhuvudtaget! härmed ska jag ALDRIG mer glo på melodifestivalen! men för att inte verka bitter sitter jag och dunkar musik så hörlurarna skrålar. vet inte riktigt vad jag ska säga om den här helgen .. måste väl iallafall säga att jag leder poängligan när det gäller vuxen poäng (grabbarna klättrar typ ner i poängligan och ligger på minus) med tanke på vad jag har fått utstå! tvättade bort spya från bilen (samtidigt som vi asgarva) och jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta? idag har jag iallafall jobbar och ridit, min häst är världens bästa! imorgon är det söndag och jag ska nog fan bara slappa .. efter min ridtur och min powerwalk! nu ska jag gå och lägga mig och vänta tills min alkis till pojkvän kommer ;) du gör mig lycklig.
2011-03-04 | 10:47:22

if it's worth having, it's worth fighting for ♥

2011-03-04 | 10:42:54

i know there's good times beyond that pain

måste ju säga att jag känner mig betydligt bättre idag än vad jag gjorde i förrgår. självförtroendet kan väl finputsas betydligt men orkar inte riktigt ta tag i det nu. har sovit med erik hela veckan och börjar bli bortskämd, lyllos mig! va uppe betydligt mycket tidigare idag om man jämnför med resten av veckan och jag känner mig faktiskt ganska pigg. så därför ska jag försöka få lite ordning på mig själv innan jag städar rummet och tvättar bilden (vuxenpoäng till mig) sen ska jag träffa amalia en stund, ta en ridtur med sandra och sen ska jag och matilda skjutsa grabbarna till västerås. ikväll blir det iallafall fredagmys med min kära familj som tycker jag är borta för mycket ;) imorgon blir det jobb och på söndag vette fan. idag saknar jag solen och längtar extra mycket till sommar och värme. och jag vill verkligen flytta hemifrån, jag vill det nu! någon som är villig att ge mig en lägenhet? antar att man längtar lite extra idag eftersom jag givit mig själv fuxenpoäng ;) jag har iallafall världens finaste vänner!
2011-03-03 | 14:11:01

although there’s pain in my chest i still wish you the best with a fuck you

jahaja, dålig uppdatering måste jag väl säga. har sån jävla svacka i livet .. eller jag har väl egentligen allt jag behöver men jag känner mig allmänt less. vill verkligen ha energin till att gå ner i vikt men jag känner mig bara trött hela tiden. jaha vad har hänt sen sist? spenderar mest tid med min mina pojkvän och mina fina vänner. idag är det vårväder och jag bara älskar det! amalia drog med mig ut i solen en stund, vilket jag tackar för och så har jag varit hos min bästa anton en stund. nu ska jag kasta i mig lite mat, städa mitt rum (med musik på högsta nivå) och sen blir det en härlig ridtur. ska sola innan innebandyträningen ikväll och idag ska jag sova utan erik på flera dagar .. hur ska detta sluta? imorgon ska jag tvätta min bil och på lördag blir det jobb, skööön vecka. jag vill ha och behöver den 12e nu, då det vankas lagfest! nästa vecka består av mycket jobb vilket gillas. jag har alltid velat ha dig, det tog mig bara lång tid att inse det.