2011-12-26 | 21:04:07

running

nu känner jag att det är dags för nya tag. tror jag har någon sorts ätstörning .. sitter och gnäller om att jag är tjock men jag rör aldrig på fläsket och äter alldeles för mycket godis, då antar jag att man får skylla sig själv? imorgon ska jag iallafall ner på stan och se om jag kan hitta ett par bra löpskor på mellandagsrean. imorgon blir det också en ridtur och jag ska fan svettas lika mycket som hästen. hoppas jag hittar ett par skor så jag kan ta mig ut på en massa powerewalks och springturer.
2011-12-26 | 20:59:17

trasing patterns across a personal map

ojoj, nu var det ett tag sen igen. har vaknat upp ur min lilla fest koma och pallrat mig till datorn för att göra ett litet inlägg. det har varit ganska mycket fest nu och känns skönt att det är vecka igen. julafton var iallafall riktigt bra och jag fick många bra julklappar. igår vart det julmat hos morfar och sen fira matilda. hade roligt men var hemma i god tid. sitter bänkad framför tvn och trodde jag skulle på kika på victoria secret fashion show, men icke sa nicke. erik sitter fastklistrad framför dokumentären om peter forsberg. nu ska jag ta något gott att äta och mysa i soffan. hörs imorgon!
2011-12-22 | 17:37:21

it's gonna take alot to drag me away from you

är relativt klar med mig själv inför kvällens festligheter och insåg att jag har haft en jävligt bra hårdag idag :) nu är det iallafall bara de röda läpparna som saknas, kör på enkelt ikväll. har på mig ett par lackleggins, tröjan som jag fick köpa av erika, converse och ett par röda läppar. inte helt fel?
2011-12-22 | 12:29:51

.

2011-12-22 | 12:27:40

is someone getting the best of you?

jag känner mig fan lycklig! allting känns bara jättebra idag och det var länge sen jag kände så. undra om det är de tre målen från gårdagens match eller om det är något annat? förövrigt har jag sovit ganska dåligt i natt pga huvudvärk och ont i halsen men nu känner jag mig piggare. kom hem sent igår efter DM vinsten mot arlanda. riktigt skönt med en 8-0 vinst och 3 mål. nu har jag gjort mig klar och ska ner till mamma för att hämta lite saker, tex min älskade one peace och lite annat. sen ska jag till systemet och sen ska jag handla. när jag kommer hem ska jag äta mat, städa och tvätta ( man kan tro att jag har gått och blivit hemmafru? ) sen ska jag göra mig klar för kvällens festligheter. hoppas den här känslan är kvar hela dagen! vad tycker ni om min nya mössa?
2011-12-21 | 16:47:55

walking wires over a traincrash

jag är på as dåligt humör .. fråga mig inte varför. har iallafall haft en super bra dag med erika. vi käkade på stan, det blev en nachotallrik på wendys. sen har jag lyckats köpa klart alla julklappar, jaaaa! sen gick vi hem till erika och jag måste bara säga att hon är en räddare i nöden. hon har lånat klänningar till mig så jag har något at ha på mig på nyår + en tröja jag kan ha på mig imorgon, det kommer bli hur snyggs som helst med röda läppar! kom precis hem ifrån stallet, skrittade ut med cathrine och elle och bara mös. blev lite arg på mitt hjärtebus för att han inte lyssnar på mig men annars så. nu ska jag slänga i mig lite mat och göra mig klar för DM matchen ikväll. imorgon tar snälla cathrine hand om min häst så imorgon ska jag ta sovmorgon, fortsätta mitt vampire diaries maraton, handla och fixa inför kvällen. imorgon kväll blir det julavslutning med klubben. yippie!
2011-12-19 | 11:01:30

I keep building walls up but you tear them down

jävla piss säger jag bara! vaknade upp imorse alldeles snurrig i huvudet, ont i öronen och ont i halsen igen .. jag trodde ju att jag var frisk! jag ville ju komma igång och träna ordentligt igen och börja med mina duktiga powerwalk men icke sa nicke! blir iallafall en smula lycklig när jag kikar ut igenom fönstret för det är ett tjockt lager med snö på hustaken! igår hade jag och min sambo julmys med tomtegröt och smörgås med julskinka på. jag var till stallet och red med bett för första gången på väldigt länge och det gick precis som jag hade förväntat mig .. åt pipsvängen! idag skulle jag och micha rida till ridhuset men tänker tvinga henne att rida ute i snön med mig. såhär såg min älskling ut igår och måste bara påpeka att han har en tendens att se lite lidande ut på kort. kör nog ungefär samma idag fast med hackamore. längtar till löning för då ska han få julklappar i form av ett nyss schabrak och vita lindor. puss på ett ganska värdelöst inlägg.
2011-12-17 | 10:29:21

you make me come alive

om det finns någon frivillig, vänlig själ som vet vad jag ska göra åt mina öron så får ni hemskt gärna hjälpa mig. vet inte riktigt vart jag ska ta vägen längre. nu sitter jag och väntar på att erik ska vakna så vi kan gå ner på stan, ska till apoteket och sen ska försöka tvinga in honom på H&M eftersom jag har 20% på valfri vara. sen ska jag ut till stallet. idag ska jag rida med bett igen. första gången sen i sommras typ. kameran ska iallafall med. sen ska jag kika på mina innebandytjejer när de spelar vår sista match innan vår julledighet och sen kika på eriks match. ikväll hoppas jag på god mat och mys för att göra mig frisk. imorgon ska jag till stallet. hade tänkt att putsa allt, rensa bland alla grejer och pyssla om sacke lite extra. sen ska jag till västerås om jag hinner. på måndag är den sista arbetsdagen. vi har brandutbildning och så kommer jultomten, håller tummarna för att jag är frisk då. nu ska jag gå och hoppas i sängen lite och väcka min sambo!
2011-12-16 | 15:50:31

you can wish but i'll never happen

i brist på annat så råkade jag ju självklart klicka mig in på hööks hemsida ( stort misstag ) det finns såå mycket saker jag vill ha även fast jag inte har råd.
jag vill ha det vita schabraket från JH kollektionen och matcha ihop med ett par vita eller bruna lindor och som grädden på moset ha ett par boots med ludd. schabraket och lindorna är egentligen ingenting jag behöver men det skulle vara jävligt snyggt. bootsen ska jag iallafall köpa eftersom att slår ihop bakhovarna med framhovarna. man kan ju iallfall önska sig!
2011-12-16 | 14:59:38

you're the one

2011-12-16 | 14:58:16

I’m trying to do my best to make something out of nothing

jag ligger i soffan och måste faktiskt medje att jag tycker lite synd om min själv. hatar att vara sjuk. har varit sjuk sen i onsdags. har feber, ont i halsen, ont i huvudet och i öronen. roligt liv? har iallafall lyckats pallra mig till stallet idag och beslöt mig för att ta mig ut på en liten tur iallafall, satte på sacke sitt bruna fleecetäcke från showmaster, hans teddyskydd och hackamoret och skrittade en sväng. bara för att jag är trött och inte har någon ork så är det självklart att han ska vara super pigg och efter ett tag insåg jag att det var bäst att vända om jag inte skulle svimma på hästryggen. har iallafall pysslat lite idag. har dammsugit, tagit ut sopporna och pysslat lite. nu ligger jag här och väntar på att min sambo ska komma hem. ikväll ska vi äta tacos och efter det blir det godis framför vampire diaries. imorgon ska jag kika på tjejerna när de spelar match och sen kika på eriks match efter. puss
2011-12-12 | 21:51:16

like glitter is raining on me

jag är iallfall mycket nöjd med mitt löshår. nästa gång jag ska färga håret ska jag färga löshåret också så det blir precis samma färg. längtar till morgondagens innebandyträning och hoppas på att förbränna några kalorier. imorgon ska jag bara skritta ut barbacka så skrutten får vila lite. usch va jag längtar till att vara ledig, det ska bli så skönt. är också välidgt glad att jag lyckas klämma in mina vänner här och där. har mycket att se fram emot nu framöver. den 22 är klubbfest, den 25 ska vi fira matilda och gå ut och sen börja min fasta anställning i januari. om några dagar kommer svärfar hit och sätter upp de sista hyllorna och kökslampan och det kommer bli super. är nästan lite stolt över mig och min kära sambo .. inge bråk och har städat och rent och jag menar .. hur många får ugnsbakad falukorv i matlåda lixom? nu orkar jag verkligen inte skriva mer idag. har lovat bilder på lyan och måste bara få tummen ur röven och orka dra fram kameran, jaja, puss.
2011-12-12 | 21:39:59

they look good and they feel wild, but it won't never be enough

jag känner mig fan lite förbannad! är jävligt trött på att folk slänger ord i munnen på mig och försöker tala om för mig vad jag ska tycka, säga och göra. jag har väl för fan en egen vilja? jag vet att alla gör misstag och det är väl OK? det kanske är bra om man tar reda på lite mer fakta innan man kastar ur sig saker? jag är iallafall jävligt less på att folk har jävligt lätt att tala om för mig hur dålig jag är på saker och att allt jag gör är fel .. gör man aldrig något bra eller? jag är det jag är och tänker fortsätta vara den jag vill vara. oavsett hårfärg, vilkt och klädstil ska väl jag också duga som jag är? ursäkta min ilska och mina svordomar.

2011-12-12 | 21:32:16

it's not the way you plan it, it's how you make it happen

dumma mig! nu har jag varit alldeles för dålig på att blogga igen. om det är någon som behöver jul ledighet så är det fan jag, längtar till sovmornar. ja vad ska man säga? dagarna knallar på och jag gör inte så mycket annat än träna, jobba och rida faktiskt. har fått riktigt fint i lägenheten och som pricken över iet så kom magnus och eva med en matta til köket så nu är det lite mer hemtrevlig där också, tack snälla! helgen har iallafall varit bra. i fredags vart det en myskväll med erik. glodde på vampire diaries och käkade godis. hade stallhelg på lördagen och red på ängen med micha (därav bilden). på kvällen firade vi min fina sandra och jag hade en riktig toppenkväll! söndagen spenderades i soffan med min sambo. pizza, chips och dipp stod självklart på schemat och dagen hade kunnat varit bättre. det bästa med söndagen var den mysiga ridturen på gräsbanan med micha, vilket fick mig på bättre tankar. har jobbar idag och hann med stallet en snabbis. red i paddocken, vilket behövdes eftersom det knappt har gått att rida så behövde jag rida igenom honom lite. och han var hur fin som helst, lite pigg med sammarbetsvillig. nu har jag fixat mat och matlåda till erik och ska ta två mackor innan jag duschar och slänger mig i sängen. hörs imorgon! puss
2011-12-04 | 21:03:05

you're the best thing i'll ever have

jag tror inte att det finns någon som förstår hur mycket jag älskar dig.
'
2011-12-02 | 13:04:10

you got my heartbeat runnin' away

förlåt kära bloggen men jag har verkligen inte haft tid att blogga på sista tiden. igår flyttade vi äntligen och vi hann med riktigt mycket faktiskt. måste tacka mamsi, svärmor och victor som hjälpte oss :) idag ska erik och victor hämta soffan och sen är det bara köksbord kvar och det kommer erika med på söndag :) är typ helt slut i kroppen oxh har typ träningsverk i rumpan. men ingen rast ingen ro .. ska kila iväg till jobbet snart för att jobba julbord, vilket betyder att det inte blir en lugn stund. imorgon ska jag och micha raka sacke, sen ska jag och matilda åka till IKEA och sen vill jag spendera kvällen hemma i nya lyan faktiskt. bilder kommer senare. jag älskar min sambo!