2009-06-26 | 20:00:37

girl, save your soul



torsdagen var en absolut toppen dag! och det bästa av allt var nog att det var löning :) jag vaknade upp hos älskling och mamma ringde och väckte mig tjugo över åtta! jag cyklade hem till henne åt frukost och sen bar det iväg! vi åkte först till jysk och sen till maxi. på maxi handlade vi en massa mums, jordgubbar, vindruvor och passionsfrukt :) sen åkte vi hem och jag packade upp och sen åkte mamma till systemet! när mamma kom hem åt vi lunch och sen tog vi en promenad upp mot stan :) jag fick två par skor av mamma och införskaffade själv ett linne och en väst! sen gick vi mot polisstationen för att mamma skulle hämta sitt pass. efter det gick vi upp mot stan igen för att äta mjukglass, mums! sen gick vi hem och när vi kom hem så klippte jag gräset och vattnade blommorna åt mamma. när jag var klar var det dags för fixning och sen gick jag och älskling för att möta marcus för att ta oss ner till hamnfestivalen. vi satt och åt en stund och träffade massa roligt folk, mycket trevligt :) men vi var hemme vid nio igen för att jag skulle jobba dagen efter och jag ville inte att det skulle bli sen, plus att det fanns inte så mycket att göra, haha! när vi kom hem ringde ida och vi gick på en promenad med minuz, mycket skönt måste jag säga. sen vart det duschen och sen  var det sängen som gällde! det var verkligen en toppen dag och speciellt om man jämnför med igår :)
2009-06-24 | 21:28:06

without me you got it all



jag vet inte vad som känns värst just nu, besvikelsen eller tomheten? jag vet egentligen inte äns varför jag är ledsen förns jag tänker efter. jag har haft två toppendagar med hanna men när jag kom hem idag kände jag besvikelsen sakta ta över. jag försökte verkligen visa att jag ville träffa dig, att jag ville ha dit umgänge, men jag vet inte om det verkligen är så att du inte kunde eller hade tid eller om du inte orkade ta dig tid att träffa mig. jag vet att det har gått  så långt så att vi kanske inte kan hitta tillbaka till varandra, men jag saknar dig, hur mycket jag försöker inbilla mig att det inte gör ont och att jag inte saknar dig så går det inte att stå emot. hur ska ha en mycket störra del i mitt liv än du har och det är klart det gör ont? det är väl den delen av besvikelsen som gör ondast just nu och som jag lärt mig bearbeta, dom såren läker sakta men säkert, men ibland rivs skorpan upp. det har den gjort just ikväll, big time. tomheten jag känner både för dig och jarro. jarro, du var som en hägring som plötsligt dök upp och du försvann lika snabbt igen. jag saknar allt som har med dig att göra, friheten jag kände på din rygg, lyckan jag kände när jag såg dig, allt är som bortblåst och jag känner ingenting av det längre och jag är för feg för att åka ut och hälsa på dig. och när jag sitter här och funderar på allt kommer jag att tänka på .. vart är mitt liv påväg? jag har inga drömmar överhuvudtaget, jag vill allafall ha en dröm om vad jag vill bli när jag blir stor, inte äns det. mitt liv är så tråkigt och jag skulle verkligen byta ut det, jag skulle vilja behålla människorna i det, men jag vill nått, jag vill bli någon. kristen stewart, du har inte lust att dela med dig lite av dit liv till mig? då skkulle jag verkligen bli tacksam. för jag skulle kunna byta med dig helt och jag skulle gärna ta ditt utseende också. och jag önskar faktiskt att jag skulle få träffa dig en dag, du är bara ett år äldre än mig och ändå en så stor förebild. jag måste hoppa in i duschen och försöka få bort de här tankarna ut mitt huvud. jag vill inte tänka det här och jag orkar definitivt inte med det just nu. men jag måste ta tag i det här och jag hoppas att jag kommer fram till en löstnining .. förr eller senare.

save your soul, before your to far gone.
before nothing can be done.
2009-06-22 | 20:46:17

she's standing by a broken tree



usch, jag är så less. jag har precis varit ute och gått och kom in med en klump i halsen.  och jag känner mig helt enkelt bara less och ganska ledsen. jag är ute och går nästan en timme, ungefär 55 minuter varje dag innan frukost, jag äter inte speciellt onyttigt om man tar bort helgen som varit som jag var ganska onyttig, men jag tänker faktiskt på vad jag stoppar i mig, men jag kan aldrig titta mig i spegeln utan att hitta några gram överflödigt fett eller något fel på mig själv. och jag hatar det för jag blir aldrig nöjd, hur mycket jag än sliter kommer jag aldrig bli nöjd. och jag blir så arg för jag kan sitta och titta på andra, och speciellt kristen stewart och bara jämnföra mig själv med henne men också många andra, i skolan och folk man ser på stan osv. och mest av allt just nu hatar jag min tandställing som syns mer än någonsin. det är samma, på sista dagarna, om någon har skämtat om mitt utseende har jag tagit åt mig fast jag vet att det var ett skömt och att jag inte borde tagit åt mig. inte heller har jag något att ha på mig klädesväg heller, alla pengar går till resan så jag har inga pengar att shoppa för heller. jag vill bara rymma till min egna värld .. och stanna där.
2009-06-21 | 22:15:44

nu är det verkligen nära



nu är det typ bara två veckor kvar tills vi åker till  underbara turkiet! det känns så sjukt för vi har pratat om det så länge och nu är det så nära så det känns overkligt. men jag längtar till att få komma iväg med dessa människor och bara glömma alla besvär och bara slappa i solen och ha det bra! längtar också till utfllyckterna vi ska göra uppe i bergen och när vi ska segla ner för floden och allt vi ska göra bara längtar jag till! vi satt och beställde grejer till ditresan igår och jag kunde inte låta bli att drömma mig bort och kände hur det pirrade lite i magen och glädjen spred sig djupt in i själen :) turkiet kommer blir det bästa som händer mitt 2009 :)
2009-06-21 | 22:06:19

sommarlov och äntligen fint väder



nu äntligen är det fina vädret här! dagen har varit lugn, vaknade runt nio, men vaknade dock upp med urinvägsinfektion, suck. jag var ute och gick en timme innan frukost idag igen, som vanligt, jag som är så hurtig! :) det var däremot ingen skön promenad eftersom det kändes som att jag skulle kissa på mig hela tiden, typiskt. runt halv ett mötte jag amanda, vi satt oss i vattenparken i det fina vädret och pratade om lite allt möjligt, mycket mysigt! sedan åkte jag med älskling, hans bror och hans mamma och spelade golf, så jag gick nio hål också, jag är riktigt duktig! när vi kom hem blev det matlagning, det blev tacos, mums säger jag bara. sen åkte vi och hyrde TWILIGHT! :D har nyss tittat klart på den och det är fortfarande lika bra som första gången jag såg den, men efter att läst boken så är det saker jag saknar i filmen, haha! nu sitter jag och älskling och tittar på fotboll, brasilien - italien. funderar starkt på att hoppa in i duschen, göra mina övningar och hoppa i säng. och nu för typ tredje gången börjar mitt nya liv, nu är det hårdbantning tills vi åker till tuuuurkeeeey :) pusssss på det!
2009-06-18 | 12:21:34

you are my life now



kul att min blogg typ har damp! det gick inte att skriva inlägg igår, eller det publicerades iallfall inte. suck! men idag går det men idag har jag inte speciellt mycket att skriva om. jag saknar solen och jag saknar jarro! det är kul med sommarlov när det inte finns någonting att göra. jarro är halt också och jag har inte träffat henne på jätte länge. dom ska till strömsholm efter midsommar och jag hoppas verkligen att det går bra och att det inte är något allvarligt för jag vet inte vad jag skulle göra om det hände henne nånting. jag har inte varit upp och hälsa på henne eftersom dom går ute i sommarhagarna nu så känns det som  att hon kan gå där och ta det lugn istället för att jag ska bråka och ta in och pyssla om henne bara, men när det blir fint väder igen funderar jag på att cykla upp och skämma bort henne med morötter :) idag ska jag och lovisa hitta på någonting, vi får se hur det blir med det för vi skulle ju ha picknick, men solen har typ sprungit och gömt sig igen. igår gjorde jag inte så mycket, grävde under staketet som jag blev tillsagd och sen tog jag det mest lugnt, busade med emilia på studsmattan ett tag och sen bar det av till morfar. vi kom hem runt tio då gick jag och la mig och läste min älskade bok som jag nu börjat om på, haha! men jag ska läsa lite mer noga den här gången. jag tror jag låg och läste till kvart i tolv så jag kunde sova lite längre idag. jag vaknade runt nio ocg gick runt gröngarn, det tog mig 50 minuter och det gjorde jag innan frukost, så det känns bra :) nu ska jag äta min egengjorda citronglass och läsa min bok, sen ska jag ringa lovisa och antagligen städa mitt rum! suck.

ROBERT PATTISON - NEVER THINK
2009-06-01 | 21:00:56

it's like im lost, it's like im givin up slowly


jag  vet inte riktigt vart jag ska börja. min kropp är så trött. minnet vill mer än kroppen orkar. jag har gått upp sex i två veckor nu, imorgon får jag äntligen sova ut men jag kommer dessvärre komma i säng sent så det blir som en ond cirkel. helgen har faktiskt varit toppen. jag jobbade lördag och åkte direkt ut till stallet. tog en skritt tur med jarro runt åkern. hon var pigg och glad och det känns som att hon börjar lita på mig :) jag red i kanske 40 min och sen blev det mockning och sen kom älskling och hämtade mig med en cheeseburgare, haha! sen åkte vi hem och jag gjorde mig iordning. sen blev det en färd ut till louise och tjejorna :) vi grillade, pratade och åt en massa gott! först käkade vi mat, sen tog vi in hästarna och sen åt vi pistagenötter, jordgubbar, vattenmelon och godis, mums! det blev också lite vattenpipa :) sen satt vi oss på altanen och käkade chips och pratade! sen kom älskling och hämtade mig igen, runt 11 för jag skulle upp på söndagen och jobba igen, suck. men tack för en toppen kväll tjejer ♥
på söndagen jobbade jag också och när jag kom hem la sig jag och mamma och solade ett tag, med min nya bikini, hihi! sen klippte jag gräsmattan och sen blev det greys anatomy och sen följde jag med ida till maxi så handlade vi godis och jordgubbar, som vi åkte ut till hennes travstall och satt och åt, mums :) helgen har varit bra!