2009-12-30 | 19:22:25

i'd never sing of love, if it does not exist



jag har trååååkigt. och jag vill ha nyår. det känns som att det kommer bli ett bra nyår iallafall. nu tänkte jag hoppa in i duschen. fast jag undrar om jag ska träna först? jag orkar inte .. men jag vill? hmm .. vad ska jag göra? hah, beslutångest! sen ska jag iallafall göra en smoothie men har lite beslutsångest för vilken smak jag ska göra. undra om jag ska vara lite onyttig och göra en med choklad smak eller om jag ska göra med ananas och hallon. om ni har några tips på nå smaker så let me know ;) sen ska jag nog ta det lugnt och se om det är någon bra film på tv ..
imorgon är det nyåååååår!
pussssss
2009-12-30 | 11:21:48

it's like you're the swing set, im the kid that falls

uschu vad jag saknar hästarna. det är sjukt. jag vill bara upp på hästryggen igen. mest av allt saknar jag jarro .. underbara jarro. nu när jag har min kamera kan jag inte sluta tänka på hur mycket fina bilder jag skulle kunnat tagit på henne .. på oss. som sagt så var jag ute och fotade lite igår och då funderade jag på om jag skulle kunna fixa så jag kan fota nå hästar någon dag. men vi får se hur jag ska fixa det .. nu blir det lite bilder från igår.


2009-12-30 | 10:11:15

im an all star

taggad inför nyår? JAPP! det ska bli kul att träffa tjejorna igen, det var så länge sen. men idag blir det faktiskt städning .. tack vare min mamma ;o men jag tror att jag ska kika igenom min garderob lite också för att kika om jag verkligen använder  allt .. hmm .. jag använder typ en tredjedel av det jag har, hah! sen ska jag träna lite på wii, måste få bort julmaten och julgodiset. igår vart det iallafall innebandyträning, det var super roligt faktiskt och det kändes bra att rör på sig lite. men det var tråkigt att nettan inte var där .. den svikaren ;o sen ska jag be min mamma köpa glass och hallon så jag kan göra smoothie ikväll. och nu ska jag lyssna på paramore .. see ya later!
pussssss

2009-12-29 | 15:35:45

you lost me, everything

bara för att när jag får mitt studiebidrag ska jag beställa hem lite kläder :)
haha nej jag tycker inte om att shoppa? men vafan, det gäller ju paramore!
problemet är ju bara att jag är så jävla otecknisk så jag kommer säkert inte fatta hur man gör för att beställa det? haha jag är smart har jag hört.
2009-12-29 | 15:32:24

you ain't women enough to take my man

usch va konstigt det känns att inte ha tandställningen kvar, jag kan ju för fan tugga med stängd mun?! ;o haha! nu har jag iallafall kikat klart på kvinnan som lekte med elden (ja, jag är efterbliven) och den var super bra, nu måste jag se nästa också :) nu ska jag kika på one tree hill och jag orkar fan inte ta mig upp på stan, tror jag gör det imorgon istället. och det ska bli kul att träna innebandy idag och hoppas att det går bättre än förra gången ;o
och min åsikt om klippet .. lyssna och njut till haleys röst :)


PARAMORE ♥
2009-12-29 | 10:35:31

just don't stand there and watch me fall



happ, då har man varit och tagit ut den förbannade tandställningen .. JAG ÄR FRI! haha, det är hur skönt som helst! och det gick fortare än jag trodde, nu blir det av att le mycket på nyår ;) nu hade jag tänkt att jag skulle gå ut och fota lite i det fina vädret och när älskling kommer hem från jobbet ska jag försöka dra med honom till stan för att köpa lite glitter till nyår. ikväll ska jag träna innebandy och imorgon ska jag inte röra mig ut fläcken!
pusssss
2009-12-29 | 10:25:06

it's called a blogg


HAHA! seriöst den sköööönaste reklamen som någonsin gjorts! den är helt klockren!
men .. vem bryr sig? ;)
2009-12-28 | 18:26:05

god knows the world doesn't need another band



tillbaka hemma efter en lång shopping dag med ida i västerås. det var iallafall lite mindre folk idag men ändå proppat överallt. hittade iallafall två tröjor och lite smycken. sen käkade vi på donken och sen gick ida och köpte en iphone :) när jag kommit hem åkte jag och daniel ut så jag fick sladda .. jag var ju dålig? jag är kuuuuung! det var as kul! nu ska jag äta maaat, sen ska vi kanske på bio kväll .. jag, johannes, markus, putte, jens och issa .. och vilken film ska vi gå på? NEW MOON! wiiiiiiiiiiiiiiiiie!
2009-12-28 | 09:35:49

you cant break me down

nu kan jag bevisa att det är sant att man blir trött om man sover för mycket .. jag tror jag måste sitta uppe en hel natt så jag blir trött på riktigt och inte bara slö det är ju bara att klockan tio på kvällen sviker mina ögonlock .. suck. igår kikade vi på hockey igen, sverige vann igen, yes! spenderade tid ute hos daniels mamma också men hade hjärtat i halsgropen hela tiden pga deras mördarkatt .. han är seriöst livsfarlig ;o idag blir det västerås med ida, sen blir det träning och avsluta med hockey ( färjestad mot frölunda ) och sen får man väll lägga sig tidigt eftersom att jag ska vara hos tandläkaren klockan åtta imorgon bitti .. imorgon ryker den! och jag får damp för att bloggen inte laddar upp mina bilder .. daaaamp!






2009-12-27 | 11:51:59

next time you point a finger i might have to bend it back



fyfan va jag älskar vintern. det är så himla fint ute just nu och jag bara känner mig lycklig. jag vill bara ha det så som jag har det nu, ingen press och inte behöva grubbla över någonting .. det känns som en stor lättnad bara. nu ska jag bara ta tag i saker som jag behöver ta tag i och bara leva. orkar bry sig om vad andra tycker om mig? orkar bry sig om hur man ska vara och inte vara? nej, skit it.
2009-12-27 | 11:40:29

just keep on craming ideas down my throat

fyfan va less jag är på julmat nu ;o jag kräks! och det tar typ aldrig slut och idag är jag deppig, jul lovet går så jäääävla fort och ajg vill inte praktisera, buuuhuuu! och igår var jag och älskling i västerås för att shoppa på mellandagsrean .. OOOOHH MYY GOOOOOOD, fyfan va med folk säger jag bara, jag försökte inte äns ta mig in på gina tricot. men det vart en t-shirt, en skjorta och ett par leggins iallafall :) sen åkte vi och hälsade på hanna en stund sen åkte vi hem och köpte godis :) på kvällen blev det god mat, godis och hockey .. sverige typ utklassade tjeckien men typ 10-1 .. ägda? imorse var jag hurtig och tog mig ut på en springtur .. jag dog. nu har jag ätit frukost och ska göra mig ordning för att åka och hälsa på irene, daniels mama ;) ikväll blir det hockey!
pussssss

 
2009-12-27 | 11:13:26

well, maybe you should tie me up



ojojoj bloggen, det var ett tag sen. men det har inte varit mycket tid över nu runt julfirandet. men jag hade tänkt att börja med att sammanfatta julen :) min jul har varit toppen men väldigt stressig. på morgonen bar det av till johannes mormor och morfar för att käka julfrukost, kl 12 kom pappa och hämtade mig och så begav vi oss ut till farmor och farfar. där vart det kalle anka, god julmat och julklappsöppning. runt 7 var jag hemma hos mamma, där vart det knäck och massa trevligt sällskap. min julafton slutade hemma hos älskling, jag kikade på kill bill och umgicks lite men sen gav ögonlocken upp så jag somnade väl vid ett. jag fick mycket bra julklappar, bestick, kockbok, kakburk och kakbok ( naej, det är inte så att dom önskar mig ut ur huset? ) sen gick jag mycket trevligt som presentkort, digital fotoram och parfym och mycket mer :)
puss på julen säger jag bara!
2009-12-25 | 11:09:16

hope for me was a place uncharted

PARAMORE - IGNORANCE
PARAMORE - CAREFUL
PARAMORE - EMERGENCY

depp? aa lite. jag blir galen! vart jag än vänder mig så känns det som om jag ser paramore fans som fick träffa dom. fuck off säger jag bara. nej jag är inte avis? aja, men en liten ynklig människa som jag kommer väl aldrig vara med om det antar jag ( tyck synd om mig? ) hah! men ni får fortsätta hör mitt tjat om paramore ;) men nu sitter jag här i mörkret och får lite småtankar om att man kanske ska ta sig en promenad i vinterkylan idag? för att börja jobba bort julmaten?



2009-12-24 | 22:47:51

it hurts remembering how it felt to shut down

jaha nu var nästan julafton över då. det har varit en riktigt bra dag och jag har fått många fina julklappar, det kommer bilder imorgon. nu sitter jag hemma hos johannes ponken där jag ska spendera min natt :) men jag måste ju bara säga att inte äns julafton kan hindra mig från att lyssna på paramore, obsessed? men det är så att jag måste ha min dagliga dos ;) nu ser jag fram emot mellandags rean, shoppppping!
pusssss

2009-12-23 | 17:58:11

chasing patterns across a personal map

jag har sån bildbrist och när jag hittar bilder är det världelösa bilder .. hmm. nu sitter jag här som ett litet barn och kom nyss på att idag är det dan före doppare dan. och mamma och daniel har varit dryga nog i år att sätta nummer på alla klappar så men inte vet vilket som är till vem. DAH? JAG ÄR NYFIKEN! jaja, nog om det. men jag känner mig som ett litet barn för det är så mysigt med julen. imorgon ska jag först till johannes mormor och morfar på julfrukost, den bär det vidare till farmor och farfar och avslutas hemma hos mamma, lugn jul? tror inte det va. men det ska bli mysigt.
nu blir det uppesittarkväll, hih!
pussss
2009-12-23 | 12:39:46

paramore and the chipmunks

jag hittade så roliga saker när jag ( pga brist på nått vettigt ) satte mig och nördade vid youtube. och jag tyckte att det var lite lustigt så självklart kommer det upp här! hah, jag diggart!



2009-12-23 | 10:06:18

shifting your weight to throw off the pain

jag har bild brist, eller jag har några bilder som jag ska redigera lite innan ( för att bilderna är på mig och jag blir aldrig bra på bild ) igår vart det klart med julklapparna, skööönt! det vart tyvärr ingen knäck kokning så det får bli det idag istället :) men det vart innebandyträning, eller julavslutning som jag sög på, hah! sen när jag kom hem vart det dusch, film och smoothie time! plus att sen har jag fått stränga order från mamsi att städa idag, suck. men vad gör man inte för lilla mamma? ikväll kommer kusin över om umgås lite, mysigt värre! nej nu ska jag städa och försöka få lite ordning på mig själv. justja ..
PÅ TISDAG RYKER TANDSTÄLLNINGEN!

2009-12-22 | 21:35:06

live free and die hard

japp nu ska det bli ändring. jag ska sluta bry mig om vad alla tycker och tänker hela tiden. det kanske inte alltid är fel på mig? men allt motarbetar mig hela tiden och jag bara orkar inte hålla huvudet uppe känns det som. det känns som att det är dags att skärpa sig och höja självkänslan lite. ska försöka iallafall. men det måste bli ändring, vem bryr sig om jag suger på innebandy eller på att sjunga? jag tycker att det är roligt så det är väl bara fortsätta? men det kanske inte är så lätt när man inte är bra på något man vill vara bra på?
2009-12-21 | 19:22:00

haley williams

JAG DÖR! HAN ÄR SÅ JÄVLA SÖT!

2009-12-21 | 13:02:33

cristmas time

så på lördagen istället för studentfest och match blev det julstädning, the sims och julmiddag. jag försökte ta det lugnt men hjälpte till och städa hemma hos johannes. sen åkte vi till donken och till maxi och köpte godis, mums! på kvällen åkte vi upp till johannes pappa för att fira jul med dom eftersom dom inte är hemma över jul. det var mysigt, men jag var trött och hade ont så jag somnade i soffan. men det var gott med julmat, muuums!
pussss

2009-12-21 | 12:53:17

sleeping with a broken heart

jag blir så less självklart ska livet motarbeta mig som vanligt. blev hemskickad från jobbet i fredags, kunde inte vara med på matchen eller studentfesten på lördagen. min urinvägsinfektion blev värrre så det blev akuten på lördagsmorgonen så nu börjar det iallafall bli bättre. men det var så typiskt eftersom jag var sjuk förra studentfesten också. aja, nu ser jag fram emot julveckan och hoppas den blir toppen.
SUCK!
2009-12-18 | 14:59:29

they say we can love who we trust



cp dag! jävla cp fredag! jag vill inte jobba! dagen i skolan var ju dock lugn. hade prov och sen vart det julfika med klassen så nu är det JUUUUULOOOV! snart ska jag kika på one tree hill, käka och sen blir det jobb på haga. imorgon blir det match och sen blir det studentfest. på söndag känner jag att då blir det bara mys och julstämning. på måndag ska jag ner till skolan och lämna in de sista uppgifterna. jusjta .. JAG ÄR TRÖÖÖTTT!
pussssss
2009-12-18 | 14:53:00

paramore <3

ojojoj säger jag bara. sitter och drömmer mig tillbaka till 30/11. vilken dag säger jag bara och jag vill bara tillbaka! dom är så bra! det är sjukt! bara för det så kommer det lite klipp från en av de bästa dagarna någonsin (japp, jag är nörd!) PARAMORE ♥





2009-12-17 | 09:48:49

watch my wildest dreams come true



det är så roligt att man vaknar klockan fem på morgonen när man inte börjar skolan förns klockan ett? japp det kändes bra och det känns ännu bättre att jag inte kunde sova pågrund av min urinvägsinfektion? SUCK! nu ska jaf äta frukost och försöka få ordning på mig själv eftersom jag inte fick min skönhetssömn ;) sen ska jag och amanda köpa biljetter till studentfesten och en blir det ett prov i skolan. efter skolan ska jag gå ut och fota i det härliga vintervädret :) ikväll blir det plugg och innebandyträning!
pusssss
2009-12-16 | 14:29:46

where the lines overlaps

idag har varit ännu en lugn dag, man märker att det börjar bli dags för lov. jag och sarah har varit duktiga och tränat. sen bastade vi och gick upp på stan. nu har jag bara tre julklappar kvar att köpa :) sen vart det lunch på wickmans. nu sitter jag här och tittar på the big bang theory ♥ hah! och själklart kommer anna hem med en massa godis, gaaaaaaah! nu ska jag ta det lugnt och senare försöka plugga lite. får se hur det går, haha!
pussssss

2009-12-15 | 14:52:32

im on the outside, looking in

äntligen är snön här! det var inte lite heller och jag hoppas att det blir en vit jul i år. lugn dag får man väl säga om man ska summera den här dagen. hade ett prov i skolan sen satt vi och tröck i nejlikor i apelsiner, julstämning eller vad? sen bar det hemåt. har suttit här och framför tvn hela dagen, ops. snart blir det one tree hill och senare blir det innebandy träning. imorgon blir det till att shoppa julklappar!
pussss


2009-12-14 | 15:08:01

if we forget about life, life will forget about us



yepp, jag skulle verkligen bara vilja shoppa, shoppa och shoppa och bara byta ut allt i hela min garderob! shopping sugen? imorgon blir det skola och träning och på onsdag blir det slapp skoldag och simning med sarah :) i helgen blir det jobb på fredagen och på lördag är det dags för student ferre, wiiiiiiiihooooooo! jag och lovisa ska vara indianer, HAHA!

2009-12-14 | 11:44:42

your faith walks on broken glass

monday .. en skön sådan! sitter i skolan och har snart prov och sen får jag gå hem, YES! idag ska jag slapppppaa! ikväll blir det tyvärr plugg och sen blir det en promenad i vinterkylan :) bara för att det är kallt ute så blri det lite bilder från turkiet :)



jag och älskling


bad i medelhavet


hampus, anna, jag och johannes :)

2009-12-13 | 15:55:41

we used to stick together

this is like the worst weekend ever! den kunde nog inte blivit sämre. jobb både fredag och lördag kväll .. kan man vara tröttare? men i igår fick jag lite sällskap av mickaela på jobbet iallafall :) idag har det blivit lugnt, sitter hemme hos älskling och äter godis och kikar på ugly betty. sen blir det plugg också. SUCK! vi hade hemma match i lördag också mot roslagen. vinst! det var riktigt kul och i kinda love it!
jag älskar johannes rousu ♥



2009-12-10 | 18:58:39

i don't wanna feel your pain

jag säger bara att jag absolut måste se paramore igen. jag har nog aldrig varit så glad när jag var där. jag har ju fan blivit nörd, jag kan inte lyssna på dom utan att le! haha! ni borde veta hur mycket det betydde för mig ..



PARAMORE ♥
2009-12-10 | 12:11:30

ignorance is your new best friend



igår va det en riktigt skön dag. slutade skolan typ 11. då gick jag och sara upp på stan. jag köpte en kofta, en tröja, ett armband, ett hårband och ett par leggins. sen var vi hurtiga och tog oss ner till badhuset och simmade. kände mig riktigt fräsch efter det. sen åkte jag hem och lagade iordning en god sallad. på kvällen vart det bara att ta det lugnt och äta gott, haha! jag älskar min nikon!
2009-12-10 | 11:51:46

a broken heart and twisted minds

ojojoj, jag ser inte fram emot nästa vecka och inte mot helgen. nästa vecka har jag typ fyra prov? i helgen blir det jobb både fredag och lördag kväll. på lördag är det hemma match, det är väl något possitivt iallafall? igår var en skön dag iallafall, gjorde inte så mycket och min älskade mamma som just nu ligger på plus gjorde världens godaste smoothie! som vi dock hade i öl glas, haha!



2009-12-07 | 20:47:22

the wolves gonna blow it down

har tagit lite kort igen så jag tänkte lägga upp dom .. älskar min NIKON!


tatuering


vinter


keno


vinter
2009-12-07 | 20:36:35

pain is just a simple comprimise



suck. jag är så trött. jag har ingen ork alls. behöver handla julklappar också, vilket jag egentligen inte orkar, suck. har så mycket att göra i skolan också. typ fyra prov nästa vecka? men man får se fram emot lovet sen och sen blir det praktik efter jul. imorgon ska jag försöka ta en liten shoppingtur på stan och sen blir det plugg och träning. man får väl hoppas att shoppingturen kan ge mig lite ljus i hörstmörkret? man kan ju hoppas iallafall.

2009-12-03 | 17:48:46

she lives in a fairytale



ja jag får väl summera den här månaden som en toppen månad. nu ser jag fram emot december, jul och nyår osv. idag har jag och sarah haft en mysdag i vattenparken, bilder kommer imorgon. nu blir det innebandyträning.
puss
2009-12-02 | 17:39:00

when your mind breaks the spirit of your soul

slapp dag i skolan, skönt. och skönt att inte behöva plugga idag är ännu skönare. sarah gick med mig hem, vi käkade lite godis, kikade på tv och påväg ner till bussen tog jag lite kort. awsome!



2009-12-02 | 16:57:38

freaking awsome

2009-12-01 | 17:20:08

she's ripping wings off of butterflies



en video från igår kväll .. dock inte från min kamera. det kommer imorgon. paramore var bääääääääääst!