2009-05-28 | 20:37:53

you're so close to my heart



jag är så trött, jag har typ inga krafter kvar i kroppen, sitter i soffan och håller på att somna. praktiken har varit okej idag, jag började sju och slutade fyra, suck. jag fick inte göra så mycket roligt idag heller, fick lägga upp munkar till eftermiddagsfikat, lägga upp en ostbricka och sen fick jag skala och skära vitlök typ hela dagen, helt värdelöst. men dagen gick ganska fort men jag skulle behöva gå i dvala i tre veckor och sova. igår hade jag fys med innebandytjejorna så det är inte konstigt att jag har ont i kroppen idag. men efter praktiken kom ida och hämta mig och så åkte vi ut till stallet. vi tog in hästarna, sen mockade jag och sen skulle jag ut på en ridtur. hade tänkt att skritta ut men nej, det började inte regna? men jag tänkte rida i skogen så det inte skulle regna så mycket, men påvägen hem öste det ner så jag red en stund i ridhuset sen. skrittade bara men hon är så mysig, hoppas hon kan bli bättre när vi har skrittat henne den här veckan :) kkom hem och åt, det var riktigt gott, sen blev det roligt i duschen för jag sjöng och dansade, haha! ni sitter jag och kikar på tv och ska snart ta mig nå gott att äta, sen ska jag lägga mig typ halv 10 :) puss på det!
2009-05-27 | 20:24:31

you know you're my saving grace



dagen har vart som vanligt när det gäller praktikten, helt okej men jag är helt slut i sinnet och i kroppen. har nyss pratat med amanda i telefonen, ska träffa tjejorna på lördag, längtar! bilder kommer på det sen :) men idag har jag faktiskt tränat med innebandy tjejorna för första gången på länge, vi körde fyr uppe på gröngarn, det va kul att träffa dom men det var också riktigt jobbigt, jag är helt slut! jag kommer ha sån träningsverk imorgon. jag är trött på att jobba, ska jobba på hummelsta i helgen också så jag får inte sova då heller, suck. imorgon ska jag börja praktiken klockan sju istället för åtta så jag ska sova direkt efter greys anatomy. men efter praktiken imorgon blir det stallet och älskade jarro :) äntligen, det var så länge sen! jag ska skritta ut en lång tur på henne, hon är så stel så vi ska skritta henne hela veckan :) men jag behöver verkligen det! saknar jarro lite, haha! tror du kommer få mig att må lika bra som vanligt så jarro, you're my saving grace!
2009-05-26 | 18:43:00

världens bästa film någonsin

twilight ♥



jag har sätt världens bästa film och jag är kär! jag trodde verkligen inte att filmen skulle vara så bra, jag trodde inte den skulle vara bra överhuvudtaget och jag är efter som såg den i söndags men jag har inte velat sätt den. men OMG! hur kunde jag inte vilja se den? jag vill se den igen om och om igen och jag längtar som fan tills nästa film kommer! jag tror att jag ska börja läsa böckerna också, hihi! och robert pattison och kristen stewart passar så jävla bra ihop! jag hoppas varenda jävel har sett den här filmen, för man går fan miste om något riktigt bra annars!
2009-05-22 | 20:10:42

they didn't even put up a fight

 

jag satt och funderade på vad jag ska skulle skriva och jag kom på att jag inte har skrivit om något förutom hästar. om det nu är någon som läser min blogg så vet den kanske inte så mycket om mig för jag har inte skrivit något. jag kan börja med att säga att ag är verkligen världens lyckligaste just nu, men jag blir så arg på mig själv för jag känner mig ändå ledsen mer ofta än jag vill. men jag får alltid motgångar, och speciellt när jag minst behöver det. och jag grubblar alltid. jag har blivit bättre på att inte grubbla på saker som inte behövs grubbla på med jag har ändå saker att grubbla! men sen jag började ta hand om jarro har jag börjat bli mer possitiv och orkar mycket mer och känner mig psykiskt starkare. jag har också gått och blivit kär, föutom i johannes så har jag blivit kär i många saker på sista tiden. jarro, beyonce ( hennes röst ) så klart, haha! och sen har jag blivit kär i bär. jag kan inte sluta tänka på bär och jag kan inte sluta lyssna på beyonce - halo och jag vill bara vara med jarro hela tiden, alla dom här sakerna får mig att må så bra. låten får mig att slappna av och bara njuta, jarro gör mig lycklig och får mig att känna mig fri och bären, ja dom är goda och man kan äta dom utan att man får dåligt samvete, hihi :) jag har också fått mycket bättre självförtroende, några vet varför och andra inte men jag känner mig som en ny människa! jag har också börjat motionerat och det gör mig också mycket piggare. men nu ska jag titta klart på talang sen blir det väl sängen kanske.

min jarro v
2009-05-19 | 19:12:24

jag är världens lyckligaste människa



jag är världens lyckligaste människa! jag var med malin ute i stallet idag. jag tog in jarro medans malin mockade sen skulle malin rida. jag satt och tittade på henne och hon frågade om jag ville rida, fyfan vilken känsla jag fick i magen! och jarro var världens underbaraste, hon är lite stel i bakbenen och lite skumpig, men världens absoluta underbaring! jag är kär! jag var så lycklig, jag red sedan ut en stund och skrittade av henne en stund! nu längtar jag tills på torsdag när jag ska rida igen :)

älskade häst ♥
2009-05-19 | 10:55:35

världens absoluta toppen helg


helgen har vart helt underbar, jag har vart i falun med ida, emma och lotta. ida och emma åkte upp på fredagen och jag och lotta åkte upp på lördagen. jag och ida skötte om tabbi hela helgen och det gick bra för emma när hon hoppade. det var riktigt mysigt och riktigt fint väder. det var så mysigt med alla hästar omkring mig :) på söndagen hoppade emma 1,40 sen var det dags att åka hem. trött som fan påvägen haha! men det var en riktig toppen helg och jag är så glad att jag fick följa med ♥

2009-05-13 | 20:03:47

en djup lycka, djupt in i själen

you make me feel free <3

jag har precis kommit hem ifrån stallet och jag känner mig lycklig djupt in i själen. jag har aldrig känt så här förutom när jag träffade johannes och det var ett tag sen och nu känner jag det igen. jag vet inte hur jag ska förklara det, men jag har en bra känsla i magen. jarro, oj oj oj, jarro. jag har inte känt henne i mer än tre dagar och jag kan inte sluta tycka om henne, jag tycker bara om henne mer och mer ju mer tid jag spenderar med henne. hon är helt underbar och gick verkligen rakt in i mitt hjärta! jag hoppas verkligen vi kan bygga upp något riktigt bra på det här och jag hoppas jag får spendera mycket tid med dig. det spelar ingen roll och jag mockar, bostar eller tar ut dig och betar, du gör mig lycklig på något sätt. jag älskar att vara i din närhet ♥

nu har jag precis kommit hem och duschat. nu sitter jag med mackor, youghurt och te, och jag ska inte röra mig ur fläcken. det är skönt att slippa plugga eller tänka på något, det ända jag ska tänka på ikväll är älskade grey's anatomy!
2009-05-13 | 12:33:11

you make me feel free


it feels so good, when im with you, you make me feel like i can fly ♥


vilken skit dag det har varit. jag är så glad att jag är klar med allt i skolan nu. imorgon och på fredag har vi bagerikurs sen är jag ledig en vecka, sen är det praktik i tre veckor ( jag ska praktisera på haga slott ) och sen är det äntligen sommarlov! dagen började med ett pissigt matte nationella. IG! fyfan, men det ska bli grymt skönt att slippa matten! sen hade vi samhällskunskaps prov i ekonomi, där fick jag dock VG och sen var det slut för dagen ;p idag kommer bli en super mysig dag. jag sitter nu och skriver här och ska snart torka golven, suck. men får lön för det, haha! sen kommer ida och hämtar mig och så bär det av ut till stallet :) har varit ute i stallet hela veckan och jag stormtrivs! det finns ingen skönare känsla än när jag och ida är i stallet, hästarna, lukterna, vädret, lugnet, allt! idag ska jag pyssla om jarro, det blir mockning och sen ska jag försöka att få henne någorlunda ren och sen ska jag och ida börja packa tills emma ska på meeting på fredag, sen vet jag inte om jarro får komma ut och äta gräs idag igen, hihi!
puss på det!