2010-03-31 | 16:18:00

oh no, i just keep on fallin, back to the same old


tänk för att idag har jag varit ledig. jag har betalt min biljett till studentbalen och har också fixat min klänning, wiiiie! jag har också tagot en tur på stan och det känns bra att ha uträttat allt jag behövde uträtta idag. nu sitter jag också kikar på top model och senare blir det en springtur, hårfärgning och grey's anatomy ♥ imorgon blir en kort dag i skolan, solning och innebandyträning, puss på det vaaaaah!

2010-03-29 | 17:15:55

somewhere weakness is our strength


ojojoj vilken dag. ganska lugn men lång dag i skolan. det vart en mysig lunch med flickorna och en riktigt rolig dryckes lektion där vi fick lära oss blanda drinkar, mooaah! duktig och ansvarig som jag är har jag varit ute och sprungit .. hmm .. och nu blir det mat, övningskörning och sen ska jag faktiskt lägga mig och plugga till körkortet också. kors i taket, vad är det som händer med mig?! ;o senare ikväll blir det slappa framför tv;n ;) pusssssssss!
2010-03-29 | 09:49:29

i'll take a breath, i'll take her by my side


usch fyfan .. jag är less. känner mig ensam och är trött på er. man kanske skulle börja klara sig själv? palla vara alla till lags? idag ska jag ut och springa efter skolan, övningsköra och pumpa min cykel med mamma. ser fram emot att vara ledig i veckan och ser fram ännu mer emot lovet, i need it. det är inte speciellt lätt att rycka upp sig dom man tror bryr sig egentligen inte gör det? i need a change!

2010-03-28 | 20:38:31

when i woke, i took the backdoor to my mind


känner verkligen inte för att gå till skolan imorgon, men ser fram emot resten av veckan och helgen. det blir - önvningskörning - solning - införskaffande av välbehövliga saker (?!) - påskmiddag hos putte och issa och sist men inte mins ferre. ser ännu mer fram emot SM men innebandytjejorna! nu ska jag lyxa till med en smoothie och kika på parlamentet, pussssss!
2010-03-28 | 19:58:50

ignorance

åh, underbara band. jag skulle ge allt för att träffa dom.



PARAMORE ♥
2010-03-28 | 12:22:31

what a shame we all became such fragile, broken things


åh underbara helg säger jag bara. i fredags hade jag och älskling fredagsmys med tacos, godis och tv. lördagen innehöll ett besök hos pappa, stallet med ida och tv med familjen och så har vi denna sköna söndag .. jag ska plugga, ut och springa och fortsätta fixa i mmin garderob. imorgon är det dock skola men den här veckan kommer bli hur bra som helst och sen är det påsklov, pusssss på det!
2010-03-26 | 15:20:52

dont tell me that it's over


skön dag i skolan, lunch på vita elefanten, stan, djuraffären med ninni och tidig slut på skolan, vilken toppen dag! och den blir bara bättre. sitter och väntar på att älskling ska komma hem, vi ska åka iväg och handla tills ikväll! ja, ikväll blir det tacos - film - godis och mys med älskling! en toppen fredag! imorgon ska jag hälsa på pappa och sen blir det stallet med ida!
2010-03-25 | 21:08:34

we're friends who stuck together, we wrote our names in blood


vilken dag säger jag bara .. vet inte riktigt vad jag ska säga den började dåligt - väckning kl 7, blev genast bättre - stan och lunch med mamma (♥) sen vart den sämre igen - fick lov att bege mig till skolan, men dagen slutade helt ok - med en ganska värdelös innebandyträning från min sida. jaja, jag skulle kunna sitta här och snacka om såkallade vänner, men jag insåg att jag har inte så många äkta vänner att prata om, kan någon bara gräva ner mig? eller ge mig pengar? jag behöver terapi genom shopping! god natt ♥
2010-03-25 | 15:43:03

En vän är den som känner dig som du är, förstår var du har varit, accepterar vad du har blivit och ändå, varsamt låter dig växa.


2010-03-25 | 08:57:20

don't wanna hear your sad songs, i don't want to feel your pain



shooping .. måste shoppa .. jag vill shoppa! men tyvärr så har jag dragit på mig tillräckligt mycket utgifter den här månaden så den planen har redan spruckit innan jag ens tänkte tanken, suck. jag vill verkligen hitta en schysst kavaj och ett par härliga linnen, gaaah! dagen idag då .. morfar ringde och väckte mig .. kl 7! ;o och jag börjar skolan klockan ett, det känns bra? funderar på att ta en springtur men å andra sidan så är det ju dags för innebandyträning ikväll, puss på det! ge mig sommar .. nu!
2010-03-24 | 15:39:48

you're not a judge but if you gonna judge me, sentence me to another life



yes people, nu är det dags för change! alot of change! gå ner i vikt, tatuera mig, ändra klädstil och börja bry mig om mitt utseende. det enda som egentligen stoppar mig är min självkänsla som kommer sjunka om det inte blir som jag vill. jag menar .. jag kan inte sminka mig som jag vill för mina ögonfransar är fucked up, jag kan inte ha de kläder jag vill ha för de sitter inte bra på mig för fem öre men vi sak lösa detta .. me, myself and i :)
2010-03-24 | 15:30:56

i'd never sing of love if it does not exist

2010-03-24 | 13:18:20

where's your gavel, your jury, whats my offense this time?



äsch, dagen har varit jobbig fast den egentligen inte har varit speciellt jobbig? hmm .. men det är en sån dag när man vill ligga nerbäddad i sängen heeeeeela dagen! men dagen i skolan har varit riktigt kort sen vart det en mysig fika med sarah och lovisa på wickmans, puss på det! nu sitter sarah och jag här och häckar och vet inte riktigt vad som händer härnäst men ikväll blir det övningskörning med morfar och grey's anatomy ♥
2010-03-23 | 17:42:14

there's something wrong, cause everybody knows

idag är jag less, jag är less på skolan, mig själv, folk som låtsas bry sig, folk som inte fattar .. allt! jag vet inte riktigt hur jag ska få bort den känslan, den har varit där hela jävla dagen. klassen dock, börjar bli bättre igen, vilket gillas .. mycket! dagen har varit väldigt lång och det är skönt att äntligen vara hemma! ikväll blir det innebandy träning och desperata hemmafruar! imorgon blir dock en dag jag inte ser fram emot. suck.


2010-03-22 | 10:32:51

make someone yours forever, im working on the forever part



det vart en mycket lyckad söndag trots det värdelösa vädret .. dagen till ära är däremot värdelös. sitter hemma och väntar på att nästa lektion ska börja .. vänta nu .. kl 12.50 ;o värt! så nu ska jag väl sitta här och häcka, kika på gossip girl, käka och sen pallra mig ner till skolan igen. senare blir det övningskörning och en springtur! måste prata lite om remember me som jag såg igår och jag tycker att den va hur bra som helst! och ja, jag grät i slutet ;o men den tycker jag folket ska se! kisses!
2010-03-21 | 16:49:36

I get down on my knees and I'm begging you, stay





jag har lite tråkigt så tänkte ladda upp lite bilder jag tagit de senaste dagarna, jag vill att det ska bli vår och fint väder så man kan ut och fota :) hästar är väl något jag längtar extra mycket efter att fota.
2010-03-21 | 11:13:25

I go down the beaten track, along the river with an empty bank

sköna söndag .. ungefär som en söndag ska vara? jag ska kila iväg till solariumet för att behålla solbrännan sen i somras och deppa lite över att det fucking snöar idag! sen ska jag ta mig upp till åkerby för att kika på dagens tävlingar med ida vilket jag ser fram emot, har inte varit där på århundraden! :) ikväll ser jag fram emot bio med johannes och markus, äntligen ska jag få se remember me! :) imorgon är det skola .. suck.

2010-03-20 | 11:56:49

each morning I get up I die a little, can barely stand on my feet



holy crap va jobbigt det va att kliva upp ur sängen i morse! det har nog aldrig varit så jobbigt. kilade hem till mamma och daniel för att bjuda på mina delikata scones som jag tror gick hem ;) packade ihop lite grejer och nu sitter jag hemma hos johannes. det börjar bli dags att tagga inför sista matchen för säsongen. men nu blir det the big bang theory en stund (♥) ikväll blir det god mat, godis och lärdagsmys med älskling!
2010-03-19 | 21:35:26

you took a part of me

nu är jag hemma efter en trevlig kväll hos louise, va kul att träffa tjejorna igen :) men nu är jag hemma och har bestämt mig för att bädda ner mig i soffan med min nya DVD .. new moon! wiihoo! edward here i come!

2010-03-19 | 13:13:24

your list of charms was longer than my chain of broken hearts



vilken dag säger jag bara .. jag är trött, känner mig ledsen och har inte lust med någonting. men det kanske är skolan? första skolveckan är över och man känner sig lite ringrostig. ikväll blir det iallafall middag hos louise, håller mig hemma från studenfestan i brist på energi och pengar. imorgon blir det sista innebandymatchen för säsongen och sen blir det godis och .. gissa vad? NEEEW MOOOON! ida har varit så snäll och beställt den till mig så jag ska hämta den senare idag :) på söndag blir det plugg, solning, springtur och övningskörning, puss på helgen!
2010-03-19 | 09:26:29

paramore

happ, då ska man försöka vara med i en tävling till och då kan man få träffa haley, jeremy och taylor, vilket jag borde vara värd eftersom jag inte är hemma när dom kommer till göteborg i sommar ;/ tänk att få träffa sin förebild? jag skulle dö, helt enkelt dö och det skulle vara den bästa dagen i mitt jävla liv! så va snälla nu mina vänner och tryck på länken och lyssna på låten :)
här är en länk till deras underbar låt, the only exeption ♥

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid13590588001?bctid=67457672001

2010-03-18 | 09:08:42

you cover me with peace till the war is over



min dag är förstörd .. mitt liv är förstört .. jag kommer dö. paramore kommer till FUCKING GÖTEBORG FUCKING DEN 20 JUNI .. vad händer då? JAG ÅKER TILL FUCKING EGYPTEN! MITT LIV ÄR SLAGET I SPILLROR! hur ska jag kunna återhämta mig efter det här? funderar på att boka av resan? nu går jag och gräver ner mig.
2010-03-17 | 18:10:23

you brought me back to life, took my pain unspoken

åh, jag vill verkligen ändra mitt liv. det finns så mycket jag vill ändra på och speciellt med mig själv. jag måste bara ta vara på mig själv och den enda som kan göra någon förändring är jag men jag är så jävla slö. jag bli så arg på mig själv. men nu blir det tatuering nästa och sen får fortsättningen fortsätta. ska bli hälsosammare osv osv. jag ska också börja ta vara på mina vänner .. äkta och riktiga vänner. jag är på rätt väg iallafall och vill bara fortsätta uppåt .. depp? nej faktiskt inte!


haley williams, underbara förebild ♥
2010-03-17 | 15:16:03

you walked into my room and everything was broken

nu är jag hemma igen efter ännu en körlektion .. usch och fy! jag suger, jag ska inte ta körkort ;o jag fattar inte .. jag stressar upp mig som fan .. hela tiden! gaaaaah! mitt liv slogs i spillror, jag vill bara ha mitt jävla körkort! aja antar att idag inte va min dag bara, som alltid. men men, klockan fyra ska jag dra mig iväg till wickmans för att fika med annab, som jag har saknat henne! pusss på det!


2010-03-17 | 13:38:25

and lately i’ve been trying not to fall apart



vilken toppen dag säger jag bara! har varit i skolan någon timme och jag har kommit igång med mitt projektarbete, äntligen! sedan vart det simning och bastu med sarah, puss på det säger jag bara! sedan begav vi oss upp på stan, tog en paus vid coop och köpte en korv, haha! sen hälsade vi på gänget på bombance och nu sitter jag här! ska snart pallra mig iväg på körlektion och sen ska jag inte röra mig ur fläcken! ikväll blir det grey's anatomy ♥
fucking awsome!
2010-03-16 | 15:32:15

if the road that we walk upon should turn back and not straight on

första dagen i skolan på tre månader .. känns konstigt och jag får ont i magen när jag tänker på hur mycket vi har att göra .. redan! och jag kör igång hårt redan imorgon. det blir plugg, simning och balklänningsprovning med sarah banana! usch, jag får lite ont i magen när jag tänker på att hela veckan + helgen redan är planerad ;o på torsdag ska jag träffa rita, sen träning, på fredag är det ferre hos louise som fyller 19! på lördag är det sista seriematchen och kanske lagfest, annars ska jag tvinga älskling att bjuda mig på bio så vi kan se "remember me". nu ska jag kika på top model, sen blir det mat, lägenhetsvisning och innebandyträning!
kisses!

2010-03-15 | 13:59:12

still the hurting will remain ’cause tonight is getting colder



nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag ska göra för tatuering. jag har haft lite beslutsångest för jag har verkligen velat göra något som jag inte ångrar. jag vill kunna stå för det när jag är äldre också. och eftersom jag plötsligt hittade 4000 spänn så börjar det bli dags att köra, den här månaden iallafall. jag längtar! vad tycks?
2010-03-15 | 13:46:42

i’ve seen it all, i’ve got nothing to prove

tänkt att kanske lilla sandra är påväg att ta tag i sitt liv? ;o jag gick en lång promenad igår, har varit ute och sprungit idag, har börjar köra på körskolan och ska börja köra två gånger i veckan, jag jobbar extra och det känns bara som att jag är på rätt spår igen, vilket känns väldigt skönt! måste dock ta tag i pluggandet med mitt projektarbete men så tänker jag att jag ska använda tiden man har till det i skolan .. jag är bäst!

2010-03-15 | 10:15:22

one night to be confused, one night to speed up truth

bara för att jag är ledig idag, precis som alla andra men ändå ;) det är underbart väder och jag bara känner våren krypa närmre. jag ser fram emot balen, studenten, egypten och cypern detta år, yeeeeees! idag ska jag försöka få lite gjort och faktiskt ta mig ut på en spring tur och kanske bli lite pigg av solen? imorgon är det dags för skola och det känns lite lustigt att komma tillbaka efter att ha praktiserat .. jag saknar alla från bombance! nu ska jag glo på tv sen bär det av!

2010-03-14 | 14:29:34

you've hit your own wall, now find a way around



vem är det som har varit duktig idag? ingen mindre än jag :) jag och svärmor har gått typ 5 kilometer, wiihoo! unnade mig själv lite scones imorse .. mums .. men ost och marmelad, jag dog. denna söndag ska jag försöka spendera på mig själv, dvs ta det lugna bullar. imorgon är det studiedag och som man hör på namnet blir det faktiskt pluggning imorgon ;o på tisdag är det dags för skolan .. hmm.
2010-03-13 | 16:36:20

she found us



eclipse är min favorit bok i twilight serien och jag ser verkligen fram emot att se den! new moon va bättre som film eftersom jag hatade boken, tss. men jag vill inte ha för höga förhoppningar nu när boken är så bra .. gaah i can't wait!
2010-03-13 | 16:27:38

heartbeats

happ .. hemma efter ännu en förlust .. på hemma plan .. jag är less på att förlora. nu tänker jag duscha och ikväll blir det en mysighemma kväll med älskling som innehåller inte mindre än .. TACOS OCH GODIS! imorgon har jag bestämt mig för att plugga och övningsköra och snart folks .. är det dags för en tatuuuuu ;o jag längtar och efter som att jag (utav en slump) hittade cirka fyra tusen på mitt rum häromdagen har jag lust att spendera pengar, egypten here we come!

2010-03-11 | 18:19:11

we had a promise made, four hands and then away



asså, dra mig baklänges och kalla mig darwin ;o vilket jävla skit! jag och hanna skulle gå på bio imorgon och se remember me, tror ni att lilla äckelstaden enköping visar den filmen då? naaeeej! det är så jävla självklart! aja .. antar att livet suger? ;) imorgon är det sista dagen på praktiken, snyft. så det blir tårta vilket jag är glad att jag inte tycker om! nu ska jag träna innebandy .. men vänta? jag orkar inte! men plikten kallar och jag antar att det är dags att röra på fläsket!
pussssssssss
2010-03-10 | 22:10:07

im gonna fight for you until your heart stops beating



jag tror att jag dog nyss. jag är stolt twilight nörd ♥
2010-03-10 | 22:04:27

on a bed of nails she make me wait

nu har jag kommit hem efter en kväll på praktiken, sitter hemma hos svärmor och väntar på att gos ska komma och hämta mig. dagen har varit cp och jag orkar inte bry mig just nu, men det blir nya tag imorgon. imorgon blir det också innebandyträning och på fredag är det sista dagen på praktiken så då  blir det tårta .. usch och fy.
jag ska gå ner i vikt, hejdå!



2010-03-10 | 13:46:56

i know you didn't bring me out here to drown, why am i ten feet under and upside down?

jag har en sån jävla skit dag! ingenting fungerar och jag pallar bara inte. jag går och gräver ner mig nu.
GAAAAAAAAAAAAAH!
2010-03-10 | 10:46:42

if we ever meet again



älskar timbalands och katy perry's ny låt, muuuuums!
2010-03-10 | 10:42:25

i cant help to want you more



shuuuwhooo! ikväll ska jag jobba kväll på praktiken, vilket innebär? sovmorgon! nu ska jag faktiskt ta mig ut på en springtur för att sedan duscha och göra mig iordning för att pallra mig iväg och jag insåg nyss att jag har ett problem .. JAG KOMMER MISSA GREY'S ANATOMY! mitt liv är slaget i spillror! ser dock fram emot helgen då jag får finbesök av hanna på fredagen :) vi har bestämt oss för att äta god mat och gå och kika på premiären av "remember me" men min rob, muuums!
nu ska jag kila, pusssssssss!
2010-03-08 | 17:16:29

attention to stop, temptation to scream

awsome dag! har bara spenderat den på mig själv vilket känns .. toppen! hade körlektion och allt går bara bättre och bättre, happpppy! och det är så skönt att ha kommit igång ordentligt. senare vart det en tur på stan, bestämde mig för att införskaffa ett par leggins, en tröja och en mnu plånbok faktiskt, me love it! sen vart den en sallad från fucking wickmans till lunch, kunde inte bli bättre. nu ska jag packa för att åka hem till mammsi och där blir det mat och sen ska jag ta mig ut på en härlig jogging tur! :) awsoooome!



2010-03-08 | 10:43:40

give a little happieness to me

är våren äntligen här? underbara väder säger jag bara! pretty schliiiiten idag vaaah! har bokat körlektion idag, jippie! måste pallra mig ner om tjugo minuter. sen ska jag sola, gå och köpa sallad på wickmans och ta en tur på lindex, underbara dag! ikväll ska jag .. inte röra mig ur fläcken kan jag ju säga ;)


2010-03-06 | 09:11:46

go on with the show



äntligen lördag och nu börjar det bli dags att tagga inför match och what? FUCKING STUDENTKRYSSNING! igår va en utmärkt fredagskväll enligt mig, vi käkade donker, hmrrrr .. sen godis .. japp ångesten kom som efterätt ;) vi kikade på the big bang theory och let's dance och sen slocknade jag så fort jag la huvudet på kudden ;o nu ska jag göra mig iordning och packa sen blir det till att knalla till ilian!
pussss säger jag bara!
2010-03-05 | 19:38:05

she lives in a fairytale, somewhere to far for us to find

2010-03-04 | 17:14:38

I'M DANCING IN THE ASHES AND THERE'S NO ONE ELSE AROUND

fuck! jag håller på och bli sjuk? älskling är sjuk nu så man kanske smittas? rädda mig? ska iallafall pallra mig ut i kylan och övningsköra för att göra min läxa jag fick tills på måndag då det är dags för körskolan igen .. japp. gör mig också redo för innebandy och håller tummarna för att det blir en betydligt bättre träning än det vart i tisdags. imorgon är det äntligen fredag och då blir det chips och the big bang theory! på lördag blir det hemma match och sen blir det studentkryssning .. TAGGA!


2010-03-03 | 19:12:59

GREATNESS STOPS AT MY SKIN



jag har ont i mitt finger .. stackars mig. dagen på praktiken har varit bra förutom att jag sabbade mitt finger genom att skära mig i pekfingret .. jag dog. sen har jag faktiskt varit och klippt mig och nu ska jag sätta igång och färga mitt hår, wiiie. justja, till middag i dag vart det pizza .. jag känner ångesten komma krypande, men vem bryr sig? sen blir det laddning framför tvn med godis och grey's anatomy!
pusssssssssss
2010-03-02 | 15:58:43

IT'S A DEATH ROW PARDON, TWO MINUTES TO LATE

home sweet home, trötta fötter och godis sug .. det består mitt liv av i denna sekund ;) ser fram emot innebandyträningen ikväll, amalia den lilla lymmeln har lovat att komma och träffa mig och om hon sviker mig får hon med mig att göra! innan tänkte jag kika på top model och grey's anatomy och äta MAT (♥) efter innebandyträningen måste jag se sitt att vara till klockan nio för då är det DESPERATE HOUSEWIFES, gaaaaaaaaaah! ser fram emot morgondagen, klockan fem är det dags för klippning och shopping med amanda, sen blir det hem och kika på GREY'S ANATOMY :) wiiiie!

2010-03-01 | 20:09:12

DIAMONDS ARE A GIRLS BEST FRIEND



måndagen är slut och jag känner mig happy! jag har ju shoppat idag ;) hittade två klänningar, lackleggins, armband, lite smink och hårfärg .. den här månaden händer många förändringar. jag ska klippa mig, färga håret och tatuera mig igen, wiiihoooo! imorgon ska jag göra min läxa jag fick på bilskolan och nu är det dags för fika framför spårlöst! imorgon är det dags att kliva upp ur sängen och prestera på topp ;)
saker kvar att införskaffa:
- örhängen
- ett halsband
- en kofta

we're not the same
2010-03-01 | 13:06:56

SHOW ME YOUR HEART OPEN ON THE TABLE

sköna måndag .. tråkiga måndag. jag skulle gått på stan med amanda med amanda banga ;) jag har lust att gå ner ändå men har ingen lust att gå själv, kanske får med mig svärmor när småtjejorna har åkt? jag ska faktiskt gå och sola och kolla om det finns någon klipp tid till mig så ska vi se vad som händer, ikväll blir det väl bara lugnt och imorgon är det dags för praktik igen :) i helgen blir det ... STUDENTKRYSSNING!
AWSOME!

2010-03-01 | 10:33:52

IN A DEEP FUCKING MOMENT



jag saknar sommaren och jarro. ta mig tillbaka någon!
jag antar att saknad aldrig slutar göra ont?