2012-05-31 | 20:17:36

i know that i've got issues but you're pretty messed up to

idag känns det verkligen som om jag har tagit hand om mig själv lite grann sådär. sitter oc kuckelimurar i min onepeace och diggar glee på spotify och njuter lite. slutade halv tre och cathrine har varit så gullig och tagit hand om min häst så det vart en lugn dag idag. när jag kom hem tog jag mig i kragen och sprang 4 km, kors i taket! wft?! hur duktig är inte jag liksom?! sen va jag och min kära sambo på ICA så till kvällsmat blev det en plocksallad, nyttigt värre. kikade på BB med lite naturgodis och så hade jag tänkt att äta lite melon också men blev visst proppmätt! ska nog faktiskt bädda ner mig i sängen snart och glo på en rulle, har ju trots allt sovmorgon imorgon, nice! imorgon blir det jobb från klockan två oh jag vet att jag kommer jobba alldeles för länge så jag vet en viss liten tjej som kommer vara som en zombie på lördag, me! men det kan väl vara skönt det också? känner att jag ska fortsätta på det här spåret nu, jobba, äta nyttigt, inte stressa och bara ta hand om min själv, sounds good to me! det har varit en riktigt bra dag helt enkelt! nyttig tjej!
2012-05-30 | 21:32:41

these words will make things right, it's the wrongs that make the words come to life

woops, sitter bänkad framför greys med OLW's nya chips med sourcreme och ranch smak, jag tog bara typ tio .. viket är OK .. eller? johodå det är de tamme fan för jag har varit grymt duktig och tagit mig ut på en springtur idag, im on the right track again! imorgon ska jag till och med pallra mig upp till gånsta för att springa och fysa lite med mina innebandytjejer, det är på tiden! dagens ridtur vart också lyckad, cathrine tvingade ut mig för jag hade egentligen inte lust att rida först men det va ju fint väder idag och det ska regna resten av veckan ju, lycklig tjej! har kikat på BB också, heja annika för fa-an! och nästa vecka har jag mini semester, livet kanske börjar leka lite igen? det suger lite i party tarmen lite .. eller tror mer att det är för att jag vill dansa! i förrgår när jag va på dåligt humör innan jag skulle hoppa i säng så drog jag på la music och hoppade lite i soffan och det fick mig genast att må bättre, terapi? tihih. nja, jag slänger väl in ett inlägg imorgon också ofc :) huuuurtig tjej!
2012-05-29 | 21:18:03

you're the one who make's me happy


2012-05-29 | 20:55:46

what a shame we all became such fragile broken things

omg. trött. tröttare. tröttast. var har all min energi tagit vägen? jag tycker att jag har varit duktig på att skämma bort mig själv. äta god mat, dricka cider, äta jordgubbar och rida i det fina vädret. men varför känner jag mig inte gladare? wft? tror iallafall att det är påväg att vända med tanke på att jag skrattade så jag grät till dagens avsnitt av the big bang theory, yaay. jobbar på för fullt och längtar tills nästa vecka för då vänta två dagars jobb och hela fem dagar ledighet, det va visst inte ett dugg synd om mig? funderar på att hoppa in i duschen men måste hitta energin till det också. och snart är det ju desperata hemma fruar så man inte får missa, kanske skulle ta mig en glass till det? imorgon blir det löpning med erik. måste bli smal. nu.
2012-05-29 | 20:48:46

there's only one flo and one rida

2012-05-22 | 20:57:00

det viktigaste i livet är att ha kul!

2012-05-22 | 20:55:48

noll motivation!

usch! jag har verkligen inte lust med någonting .. jag är bara trött hela tiden och det känns som om jag skulle kunna sova en hel vecka utan att vakna. skulle vilja ha tillbaka motivationen till att träna och gå ner i vikt! men kan inte förstå varför jag är så trött! har iallafall varti borta i falun fyra dagar på innebandycup med mina tjejer! mycket har gjort mig glad och andra saker gjort mig ledsen men är riktigt glad att jag åkte! kanske är därför jag är så trött? har iallafall inte haft varken tid eller lust att blogga men tvingade mig själv att slå mig ner här och skriva lite. det hände ju inte så mycket annat .. jobbar, rider och (förhoppningsvis) tränar. så det finns väl egentligen inte så mycket att skriva om? har noll motivation!
2012-05-16 | 21:32:38

längtar till sommaren!

fy satan vad jag längtar efter att kunna knalla runt i shorts! snart borde det bli så pass varmt! är iallafall grymt taggad inför imorgon och känner nog någonstans att jag kanske borde packa klart?! sitter ju nerbäddad i soffan och glor på grey's .. inte fan har jag lust att resa på mig? veckan har gått fort med tanke på att det blev en tre dagarna vecka + halv dag idag. dock jobbar jag sju dagar nästa vecka, dvs nästa helg, vilket suger! imorgon hämtar melinda mig halv tio, då blir det frukost på donken innan vi hämtar mia och beger oss på falun ..  det ska bli såååå kul! kommer dock sakna min häst och min sambo men vafan fyra dagar fulla med innebandy tillsammans men mina innebandytjejer kan faktiskt inte bli så mycket bättre! nu måste jag packa .. hörs imorgon!
2012-05-14 | 21:24:20

im in peaces. baby fix me

känner mig inte riktigt som mig själv och jag vet faktiskt inte varför? förändras man verkligen så mycket som alla säger? jag kan ju tycka att bara man förändras till det bästa så är det väl ok? måste nog ändå säga att jag är ganska stolt över mig själv .. jag är 20 år, har egen bil, egen lägenhet, egen häst och fast jobb .. det kan ju inte bli så mycket bättre? men med det kommer ju mycke ansvar det och det kräver jävligt mycket tid. har iallfall jobbat och varit i stallet idag, det blev en riktigt lyckad ridtur. dock lyckades sacke kliva på mig så min högra fot är lite blåare än vad den borde vara .. suck. så det blev ingen löptur för mig idag. kikade på BB och käkade tunnbrödrulle istället ;) men imorgon hoppas jag kunna vara med på innebandyträningen iallafall, det är ju snart cup! myser som vanligt runt i min onepeace och faktiskt hoppa in i duschen och bädda ner mig i sängen och hålla tummarna för att det finns något bra att kika på, hörs imorgon!
2012-05-14 | 21:16:13

now you're just somebody that i used to know

2012-05-13 | 21:40:40

om det är värt att ha så är det värt att kämpa för.

ojoj, helgen är redan över men det har varit riktigt bra! det är så mycket som pågår inom mig men jag kan inte riktigt prata om det .. någon gång måste jag ta tag i det men jag orkar verkligen inte det just nu. helgen har iallafall varit jättebra! hade sovmorgon i lördags och det enda jag gjorde va egentligen att hälsa på erika och åka till stallet. på kvällen blev det grillning och alkohol hemma hos lingan, trevligt men va hemma tidigt (pga för mycket alkohol, wooops) mådde iallfall bra och bestämde själv att jag ville åka hem. har världens finaste vänner, det är en sak som är säker iallafall! har varit riktigt trött idag och kikat på mycket film. hämtade grabbarna på golfbanan och så blev det donken till lunch, goooottt! sen blev det en uteritt med tjejerna i stallet vilket fick mig att känna mig riktigt lycklig. kom hem och skrapade ihop vuxenpoäng genom att tvätta, diska och gå ner med sopporna :) nu sitter jag här och äter popcorn men ska faktiskt slänga mig i duschen och sen krypa i säng!
2012-05-11 | 18:35:14

vill göra min tatuering!

åh vad jag har tjatat om den här jäkla tatueringen! vill så gärna göra den men får ju aldrig pengar till det!
2012-05-11 | 17:59:56

www.stallullbro.blogg.se

2012-05-11 | 17:51:18

this ain’t even jealousy, she ain’t got a thing on me

oj, vad många olika saker det är som bara suger energi ur mig. förstår inte hur en liten tjej som jag kan gå runt och vara så trött hela dagarna? har iallafall varit ledig idag och skrapat ihop en massa vuxen poäng! har varit och bytt däck (eftersom jag var tvungen att köpa två nya sommardäck), varit på banken och fixat min bankdosa (eftersom den helt plötsligt bestämde sig för att sluta fungera, nu kan den fortsätta suga pengar frpn mitt konto), varit i stallet och städat en massa (pedant som jag är), handlat och träffat lingan på en liten pratstund. kom hem och kastade i min fyra mackor som lunch och fastnade framför datorn, vad är bättre än underbara covers på youtube liksom? ska försöka få ordning på lyan vilket behövs för det är grejor överallt just nu och sen blir det sista avsnittet för sängongen av vampire diaries och sen blir det hockey .. självklart med chips och dipp! imorgon blir det en springtur, en ridtur och skrapa ihop fler vuxen poäng! hörs och ses imorgon och då har jag en rolig sak att berätta! nu ska fortsätta mysa runt i min onepeace!
2012-05-06 | 21:29:23

when something like a soul becomes folded up like paper dolls and little notes

2012-05-06 | 21:11:18

vilken toppen helg!

det här har verkligen varit en toppen helg! har egentligen inte gjort någonting men det är det som har varit såå skönt! älskar när man vaknar på morgonen och känner att man kan ligga kvar så länge man villm, vilket jag gjort. i fredags slutade jag tidigt så jag och min kära sambo åkte och handlade och så blev det den klassiska tacosen till fredagsmys + lite godis på det. kikade på BB, fråga olle och världens bästa vampire diaries. i lördags tog jag sovmorgon och tog mig ut på en springtur/promenad med erika på 6 km sen blev det en pass i paddocken med sacke bäbisen! när jag kom hem duschade jag och bäddade ner mig och kika på film och sen blev det pizza till middag, wooops. idag har varit grädden på moset! är taggad för ännu en toppen vecka men fint väder, ridning och en massa träning såklart!
2012-05-06 | 20:18:34

fotade min fina häst idag!

idag har jag haft en riktigt underbar dag! hade med mig erika ut till stallet så vi gick/sprang 4,5 km innan vi pysslade om min häst! ridturen idag var helt fantastisk och jag känner mig riktigt lycklig! fotade min fina häst lite så jag bjuder på två favorit bilder!
2012-05-05 | 22:55:51

sacke

jag här världens finaste häst!
http://stallullbro.blogg.se/
2012-05-05 | 22:44:56

snart är sommaren här!

på senaste tiden har vädret varit riktigt härligt och man får verkligen sommarkänslor. på senaste tiden har det blivit mycket grillning och runt valborg vart det riktigt mycket grillning, tror vi grillade tre dagar i rad! det som är mest positivt är att man kan äta betydligt mycket nyttigare! nu är ju jag en sån som älskar chips och dipp men jag älskar också jordgubbar och melon, vilket är nyttigt! älskar iallafall den här tiden, det är ljus länge, hästarna kan gå ute till 9 på kvällarna och sommarkläderna kommer fram sakta men säkert!
2012-05-05 | 22:37:58

nystart!

det känns riktigt skönt att komma igång med tränigen igen och den här veckan har varit riktigt rolig. såhär har veckans träning sett ut (utöver ridningen varje dag)
  • Måndag - vila
  • Tisdag - Innebandyträning + fys ( ca 110 upphopp osv )
  • Onsdag - Löpning + fys ( 7,3 km sammanlagt )
  • Torsdag - innebandy + fys
  • Fredag - vila
  • Lördag - prommenad/springtur på 6 km
  • Söndag - springtur
det känns rikgit bra och jag är faktiskt stolt över mig själv. dock har träningvärken varit förjävlig men nu känns det bra igen! nu behöver jag inte riktigt ha lika dåligt sammvete över hur onyttigt jag äter ibland. men nu när jag väl har kommit igång ska jag verkligen skärpa mig, ska bli riktigt fit! + att jag har ju faktiskt köpt nya springskor!