2012-06-30 | 22:45:35

I gave you my love to borrow, you just gave it away

Är äntligen hemma efter 14 timmar på jobbet. Dock har dagen gått riktigt fort och har varit riktigt rolig, det är kul att jobba när det är bröllop. Ligger ny duschad i sängen och ska mysa med min kille innan jag somnar som en liten gris! Imorgon börjar jag 8 igen och ska åka från jobbet så fort jag bara kan! Ska ut till stallet och pyssla om min skadade häst och sen rida zeke. Sen ska jag handla något gott och ta mig ut på en springtur om jag orkar. nu ska jag göra mina situps och krypa ner i min underbara säng! Hörs imorgon!
 
 
 
 
 
2012-06-30 | 08:35:43

in every breath i take im breathing you

shit va glad jag va igår! först såg kvällen ut att bli skit då de kära vänner jag hade planerat me ändrade planerna. så jag och min kära erik gick hem till martin, käkade kebab, drack lite och mös, innan jag mötte tjejerna för att gå ner på stan. sena som vi va trodde vi att vi skulle missa loreen för det va så lång kö till automaten, tur som det va så va loreen sen. hihi! hamnade ganska långt fram (lycklig tjej). och hur bra är hon inte? jag stod och log som ett litet barn och va lyckligast i världen. underbara loreen! dock vart det senare än jag tänkt mig så jag är riktigt trött idag. idag kommer det bli dålig uppdatering för jag slutar 23.00 och då ska jag hinna ta hand om min kära häst också. hörs mer imorgon! :) keep up the good work kära läsare!

2012-06-29 | 18:01:08

29/6

såhär ser jag ut idag. har på mig skjortan jag köpte på H&m idag, 149 :- bara! sen har jag på mig mina lackleggins från JC och till kör vi självklart converse skorna. första cidern är uppdrucken och jag är taggad till tusen! hoppas ni får en bra kväll för jag ska ha den bästa!
 
 
pussssss!
 
 
2012-06-29 | 16:09:37

min underbara

2012-06-29 | 16:07:11

play it safe so you don't get hurt

vilket bra dag. det va riktigt fint väder imorse så lilla jag låg och solade två timmar framför big brother. efter det vart det en sväng till H&M, köpte en fin skjorta jag ska ha på mig ikväll till mina lackleggins. sen mötte jag upp sandra, vi sprang tre kilometer, gick sista biten + att jag gick hem igen så sammanlagt har jag nog rört på mig iallafall 5 kilometer idag. sen åkte jag hem. lagade lunch och storstädade innan jag åkte till systemet och sen vidare ut till min kära häst som förövrig va varm i hoven dvs. han är halt. stackars bäbisen. så det vart bara mys och puss i hagen. nu dunkar jag musik och laddar inför ikväll. kvällen blev inte alls som planerat men jag är inte bitter, ingenting ska få förstöra min kväll. jaaaag dööööööör! lägger upp outfit osv senare idag. jag är lycklig!
 
2012-06-28 | 21:50:31

euphoria

sitter på youtube (as usual) och lyssnar på loreen. längtar jätte mycket tills imorgon och jag får rysningar i hela kroppen när jag tänker på det. hon är så underbar live. jag kommer dö. och jag kommer vara världens lyckligaste tjej! tror ingen av er förstå glädjeruset inom mig. hur kan man inte få rysningar när man hör det här?
 
 
2012-06-28 | 21:40:36

dry house, wet clothes

ojoj .. min häst har ont i sitt ben. ingen rolig ridtur och vi vet inte alls vad det kan vara. möjligtvis en sträckning så nu ska han skrittas en vecka så det blir mycket rida barcaka, myyysigt. mammas kille. det har iallafall varit fint väder idag vilket bidrog till ännu en springtur, yaaay. nu sitter jag och kikar på fotbollen men min sambo. det blev frusen pizza till middag (jag orkade inte laga mat) och efter det delade vi på en ben n jerry's .. half baked is the shit!  sitter nyduschad i min onepeace och bara njuter av vetskapen att jag är ledig imorgon och att jag kommer få se loreen imorgon. när jag vaknar ska jag sola och ta mig ut på en promenad/springtur. funderar på att börja dricka tidig för att kunna bli full tidigt och sen sluta dricka tidigt, sounds good to me. jobbar ju trots allt 7-23 på lördag (!!!!!) längtar så grymt mycket till semestern nu. men jag är nöjd ändå, as usual :)
 
2012-06-28 | 21:18:06

duktig tjej

hur duktig är inte jag? tog mig ut på en springtur idag också. yaaaaay! gick lite tyngre idag men ändå!
 
2012-06-28 | 07:46:11

avundsjuka är bara rädslan att förlora den man älskar

god morgon! jag är (som vanligt) riktigt trött idag. kunde ju inte sluta kika på fotbollen igår se det blev sent för mig som brukar somna klockan 10 egentligen. men glad är jag ju att spanien vann! nu är det såhär att jag har haft tandställning förut så jag sover med bettskena .. vaknade utan bettskena imorse .. vem har tagit ur den och vart är det? jävligt lurigt. kommer bli en grym dag på jobbet och idag är det fint väder ute, dock jävligt kallt. längtar tills jag slutar så jag får komma ut till min kära pålle och ut på en springtur, i need it! såhär ser jag ut idag, kan ju säga att jag körde på envälidgt enkel outfit idag, vanligt vit t-shirt från H&M, svarta byxor från H&M och självklart mina älskade converse, skönt, snyggt och enkelt. hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha!
 
2012-06-27 | 21:38:42

dansa på botten för att nå toppen

 är redan hemma från jobbet, riktigt lugnt kväll .. skönt. det är till och med halvbra väder ute (vilket bidrog till att jag pallrade mig ut på en springtur idag). har super ont i huvudet och ser fram emot att krypa ner i sängen, jag ska ju trots allt upp och jobba kl 6 imorgon igen. efter jobbet idag blir det en härlig ridtur (om vädret tillåter) och sen en springtur, nu har jag ju kommit igång, då måste jag ju fortsätta! och på fredag är jag leeeeedig! ska verkligen ta vara på min lediga dag. nu ska jag och min kära sambo göra varma mackor och kika lite på fotbollen, heeeeeja spanien! förövrigt älskar jag mina mjukisbyxor, jag som älskar mönster liksom :)
 
2012-06-27 | 18:15:19

-be yourself, everyone else is already taken

2012-06-27 | 16:01:27

utsidan räknas, insidan avgör

hur bra är inte jag? efter frukosten imorse tog jag mig ut på en sprintur .. och det va riktigt skönt! sprang mer än vad jag trodde att jag skulle orka. känns riktigt nice så imorgon blir ska jag ta mig ut igen. jag han med att sola lite imorse också för solen kikade fram och kikade samtidigt på lite big brother avsnitt. käkade en nyttig frukost i form av melon och youghurt, kan jag va på rätt spår nu tro? sen va jag och erik ner på inter sport, jag skulle få någonting men jag hittade inget som dög. sen vart det en kycklingsallad på misto uno innan jag åkte ut till min kära häst och pysslade om honom lite. nu är jag på jobbet .. hatar att jobba kväll. hörs senare.

 
 
2012-06-26 | 21:48:14

lycklig tjej!

yaaaaaay! jag råkade klicka in på gina tricots hemsida och råkade visst beställa hem 3 nya plagg. dock tycker jag att jag är värd det för det va länge sen jag beställde/köpte något till mig själv. jätte tråkigt att det skjortan jag verkligen ville ha bra fanns i storlek 44. men jag är lycklig ääääändå! det här har jag beställt!

2012-06-26 | 21:14:00

I had it all but not what i wanted

snacka om att ridningen gör mig sååå lycklig. det vart en mysig ridtur med både elle och cathrine. vet inte hur jag skulle klara mig utan sacke, han gör mig jätte lycklig. jobb dagen gick riktigt fort så det kändes väldigt skönt och efter ridturen kände jag mig betydligt piggare! kom hem så sent och hae huvudvärk och mensvärk så tror ni att jag va ute och sprang? nehej du! dålig tjej .. jag vet. sämst. om jag inte tar mig ut imorgon ska erika få sparka mig hårt i röven kan jag säga. imorgon jobbar jag kväll (riktigt skönt med sovmorgon) men förövrig hatar jag att jobba kväll, jag är ju så van att jobba dag. på fredag är jag ledig och då ska jag stå längst fram och sjunga med när underbara loreen uppträder (lyckligaste tjejen i världen!) och sen blir det en härlig långpanna på lördag (?!) nu ska jag mysa framför två avsnitt av 'the big bang theory'. pusssss på er!


 
världens finaste kille <3
2012-06-26 | 21:09:54

underbara covers

 
 
 
 
 
2012-06-26 | 07:42:23

what are feelings without emotions?

usch, jag har sovit riktigt dåligt de senaste nätterna. jag somnar alltid runt 10 men de senaste nätterna har jag inte somnat förns tolv .. vilket suger när man ska upp tidigt. riktigt kul att glida in här på bloggen och se att det är fler som börjat läsa min blogg, keep it up, det gör mig sååå glad! vädret är lite bättre idag iallafall så jag hoppas det håller i sig. efter springturen ikväll kanske man ska mysa framför en film? mycket lockande! och idag ska det bli nice med en ridtur också. nu ska jag slänga i mig frukost, hörs senare. tror allt jag har på mig idag (utom skorna) är från JC och idag är jag jävligt enkel.

2012-06-25 | 20:10:24

You can get addicted to a certain kind of sadness

 
 
 
2012-06-25 | 20:01:35

10 saker ni inte visste om mig ..

 
1. jag älskar att klämma finnar
2. jag hatar när folk rättar mig
3. jag älskar lakrits
4. jag grubblar alldeles för mycket
5. mitt favorit djur är späckhuggare
6. jag sjunger högt och falskt i duschen
7. kan inte titta på skräckfilmer, då drömmer jag mardrömmar
8. jag är avundsjuk på kristen stewart .. vill va henne
9. jag gråter ofta till musik och filmer
10. jag har läst alla fyra twilight böckerna 4 gånger
 
2012-06-25 | 19:54:01

i'm told that this is life, pain is just a simple compromise

fy tusan! jag har sovit super dåligt i natt .. och hur blir jag då? jo .. jag fungerar inte som människa .. jag typ stänger ner totalt .. moget .. jag vet! men så är det iallafall. tror ni det blev någon springtur eller? nej för det är pissväder och det gör mig så anti allt! och självklart blev det ingen ridtur heller .. jag vill ju inte frysa ihjäl?! bitter .. jag vet. va istället duktig och tvättade bilen och handlade lite. det blev varma mackor till middag framför big brother och nu sitter jag och lyxar med lite naturgodis och lyssnar på underbara covers på youtube. känner mig lite smådeppig så jag tänker sitta kvar här, lyssna på musik och tycka synd om mig själv. kan någon berätta för mig hur jag ska kunna klara mig utan erika en hel vecka? ingen aning hur fan det ska gå! nej, nu får det va slut med depp. det positiva är att idag va det löning! yaaaay! nu ska jag fortsätta mysa, tacka gudarna för min onepeace!
2012-06-25 | 08:20:23

a broken heart is a twisted mind

äckliga väder! det spöregnar och det har det gjort sedan jag vaknade imorse .. vilket var 03.45 (?!) och jag tror att det ska regna hela dagen. då kanske det inte gör så mycket att man jobbar? fast egentligen vill ligga nerbäddad i sängen med en bra film framför mig. men jobbdagen kommer gå fort och regnar det tänker jag definitivt inte rida, då blir det bara mys med buspållen. ska åka iväg och dra ihop lite vuxenpoöng också genom att panta burkar och handla lite. sen ska det fan bli en springtur .. oavsett väder! såhär ser jag ut idag, älska oversize!

2012-06-24 | 22:14:30

lucky bastard

började den här dagen med en riktig jävla sovmorgon, sååå skönt! vaknade vid nio men låg kvar i sängen till tolv och kikade på en massa serier .. kikade till och med frukost i sängen, hihi! sen tog jag mig ut till stallet och red ut en sväng barbacka på en mycket pigg och busig häst .. ett under att jag höll mig kvar. tur att han är snäll och tur att jag har rida i det fina vädret innan solen försvann. sen vart det födelsedagsfirande för min kära erika som fyller år imorgon. sen vart det mat på amazing thai med älskling och bio med erik, jouko och erika. filmen va riktigt bra och jag är glad att vi gick och såg det, jag älskar ju kristen stewart. nu ligger jag i sängen och ska sova, ska ju upp och jobba imorgon (även fast jag inte vill) sen ska jag ut och rida, stor handla och sen ta mig ut på en springtur. ska verkligen ta tag i det här med hårdhandskarna nu. hörs mer imorgon!
 
2012-06-24 | 22:00:41

if it't worth having its worth fighting for

 
2012-06-23 | 20:48:58

what am i gonna say when im all choked up and you're okay?

är proppmätt efter kvällens måltid måste jag säga. ligger i soffan och kikar på fotbollen och ska skrika tills jag blir hes så spanien vinner! börjar bli riktgt trött så jag kommer nog somna snart. imorgon ska jag fira erika som fyller år på måndag så jag ska hem till henne och fika lite på dagen. sen ska jag ut till min kära häst för att ta oss ut på en liten ridtur, han har ju trots allt vilat i 5 dagar pga att han har haft ont i en muskel (dock verkade han inte ha så ont idag för han tyckte det va jätteroligt att springa ifrån mig när vi skulle hämta honom idag) så jag håller tummarna för bra väder så det blir en mysig uteritt. sen ska min kära sambo bjuda mig på mat på amazing thai (jag äääälskar thaimat, så det är ju lägligt) och sen ska vi gå på bio, vi ska se 'snow white and the huntsman". det ska bli riktigt mysigt med lite kvalitetstid. puss och godnatt!

2012-06-23 | 17:49:29

as im lifting up above the clouds

jag är fan verkligen sämst! jag lyckades med att inte ta en enda bild från gårdagen (midsommarafton). trevligt hade jag iallafall. befann mig uta i hummelsta hos moster ulle men övriga delar av släckten och med min sambo. vi käkade riktigt god mat och det fanns hur mycket mat som helst. sen spelade vi kubb och umgicks och hade allmänt trevlig. sen åkte erik in till stan och jag blev kvar .. och satan vad vi poppade musik och drack! haha! tvingade till och med i mig en OP fast jag höll på att kräkas! jag älskar att dansa och det va riktigt roligt igår så det tackar vi för. idag vaknade jag faktiskt kvart i 10 (kors i taket) jag vaknar typ senast 8 i vanliga fall. slänge i mig en kebabpizza och släpade med mig erika till stallet. vi hade riktigt mysigt. satt och käkade glass och pysslade om och pussade massor på sacke. när jag kom hem städade jag och nu sitter jag här. ska snart laga mat, ikväll blir det fläskytterfilé med bea och pommes, hur gott är inte det?! och sen blir det godis och chips framför fotbollen ikväll. just nu sitter jag och myser i min älskade färglada tröja!
 
 
149:- från H&M
 
2012-06-23 | 17:43:09

framsteg

jag gör faktiskt framsteg. jag har nog alltid varit den här lilla pojkflickan som inte direkt bryr sig om hur man ser ut eller om vad folk egentligen tycker och tänker om mig. har aldrig varit den som har mycket smink, andvänder de senaste modet eller egentligen brytt mig om "tjejsaker". har alltid varit ridtjej och tyckt om att hålla på med sport och träna. men så en dag träffade jag min kära erika och snacka om att hon har förändrat mig (till det lilla bättre). har börjat sminka mig mer och faktiskt lärt mig hur man sminkar sig, haha! jag bryr mig faktiskt om vad jag tar på mig samtidigt som jag inte tar så hårt på det. skönt men lite förändring ibland. det tackar vi för!
 
2012-06-23 | 17:31:25

i love you the most ♥

 
2012-06-23 | 17:30:20

vad i hela friden ..

det är tammefan bara jag som lyckas! jo lilla söta jag har lyckats tappa min kära iphone i backen och guess what .. självklart sprack den! jag blir så jävla förbannad! bra jobbat sandra!
 
 
2012-06-21 | 20:58:57

I forgot

Jag glömde berätta att jag såg den nya trailern av sista twilight filmen igår och måste ju medge att jag dog en smula! Jag längtar ihjäl mig! Och så längtar jag tills den 29e för då kommer underbara loreen hit till Enköping och det finns nog ingen som älskar henne så mycket som jag, hon är helt fantastisk!

2012-06-21 | 20:49:12

We're breathing the same air

Trots lite tårar såhär på kvällen har jag haft en riktigt bra dag. Va ju som sagt "vaktmästare" idag så jag har fått varit ute i solen hela dagen (och har till och med fått färg i facet och på armarna). Va ju varit hos tandläkarn idag och guess what .. Jag hade inga hål! Duktig tjej! Efter det vart det en tur på stan, mys med hästen och en promenad på 4,5km med Erika! Har lyxat till med med en plockasallad från Ica och efter det lite naturgodis framför BB och tvättat. Nu ska jag duscha och kika fotboll med morötter och dipp (i ett misslyckat försök i att va nyttig). Imorgon är det midsommarafton och jag har ingen lust alls om jag ska va ärlig .. Har ingenting att ha på mig till att börja med. Hörs imorgon! Puss

2012-06-21 | 19:53:49

I can win this game without you

Måste medge att jag är jävligt ledsen just nu .. Vet inte riktigt varför .. Men visst är det skönt att gråta ibland? Hus som helst vet jag att jag kommer må bättre om en liten stund (det kanske är pmsen som spökar?!) vill iallafall bara säga åt alla att inte låta någon känna er sämre än vad ni är och alltid sätta sig själv i första hand. Du är ju trots allt din egen lyckas smed. Glöm inte säga till personer att ni älskar dom, för man vet aldrig när man får chansen att säga det igen. Depp inlägg ..

2012-06-20 | 21:18:51

You're amazing just the way you are

Jag blir fan lite less på mig själv! Varför är jag aldrig nöjd? Vet klart och tydligt att jag inte är den enda tjejen med de här problemen men jag blir så trött på mig själv! Hur kan man gnälla över att man vill träna och gå ner i vikt men aldrig gör någonting åt saken?!?!? Och att jag har huvudvärk hela tiden och det är något knas med min kropp gör fan inte saken bättre. Och varför ska man jämföra sig själv med alla andra? Jag har väl dom kläderna jag vill och ser it som jag vill .. Duger inte det? Tydligen inte! Måste ta tag i mig själv! Imorgon ska jag röra på mig så mycket kroppen orkar och ta mig själv i kragen!

- be yourself, everyone else is already taken.

2012-06-20 | 21:07:43

He's mentally undressing me

Ber väl om ursäkt för de oerhört ovärderlig inläggen från igår .. Pmsen kommer krypandes och jag är på allmänt dåligt humör. Dont mess with me säger jag bara! Gårdagen va väl för övrigt ganska bra, Erik fyllde år så det blev främmande och fika på kvällen, mys. Idag har jag haft en bra dag på jobbet och faktiskt varit ute mycket i det underbara vädret. Gjorde lite nytta efter jobbet då jag va tvungen att skicka in en massa papper till skattemyndigheten (suck) men dock vuxenpoäng till mig! Vart en kort ridtur på hästbäbisen då det verkade som om han hade ont någonstans (?!) så det blir en lugnt tur imorgon också. Har nyss kommit hem, har varit på Astas vedugn och käkat stans godaste kebabpizza och efter deg mys lite med Erika. Imorgon ska jag va med vaktmästaren på jobbet så det blir shorts och linne så man får lite färg! Sen slutar jag halv 1 för jag ska till tandläkaren (döda mig) sen ska jag sola, rida, tvätta och ut och röra mig på kvällen :) nu ska jag hoppa in i duschen! För övrigt älskar jag min tröja som jag just nu myser runt i!

2012-06-19 | 21:15:53

Jag älskar dig så mycket så hjärtat nästan spricker

2012-06-19 | 21:12:31

FML

2012-06-18 | 20:55:47

If it makes you happy, why are you so sad?

Jag tror nog att jag är världens tröttaste tjej, även fast jag låg i sängen till klockan 6 igår kväll. Gårdagen avslutades med mat från vita elefanten, sååå jävla gott! Det blev friterad kycklingfilé med sötsur sås till mig, gottis! Och sen kan jag säga att jag sov som en liten gris! Dagen på jobbet har varit riktigt bra och gick ganska fort. Hämtade upp Erika och så åkte vi till Sacke bäbis, det gick så jäkla bra att rida idag, han är sååå underbar och gör mig så lycklig! Sen fikade vi hemma hos mamma, myspys. Har precis ätit mat och sitter och glor på big brother .. Funderar på att ära lite jordgubbar eftersom jag har typ två liter att äta upp! Höra imorgon!

2012-06-17 | 18:32:20

lingeries

Jag är verkligen inte den som använder sexiga underkläder. Jag är typ den som går runt i sport BH och mormor trosor. Men nu är det såhär att min kära Erika tvingade mig köpa ett jätte fint nattlinne med fina spets trosor till och jag älskar dom! Jag har struttat runt i dom hela morgonen! 99:- från H&M, gotta love it!

2012-06-17 | 16:22:26

Please kill me

Jag kan ju säga att det finns en viss liten tjej som inte alls har lust att städa, men är ju så illa tvungen .. Strosar runt i mina nya fina underkläder och har precis klivit upp ur sängen. Jag är såååå trött! Gott som fan va det med pizza iallafall, det är en sak som är säker! Hörs om några timmar!

2012-06-17 | 11:42:26

in every breath I take I’m breathing you

2012-06-17 | 11:36:48

I might drink a little more than i should tonight

Jahaja, igår hade vi överraskningsfest för Erik. Det började på K14 med god mat och fina vänner. Tror Erik blev både glad och överraskad. Jag käkade örtmarinerad majskyckling med pommes och rösvinssås, grymt gott! När vi kom hem till lilla lyan lekte vi lite lekar och hade trevligt. Det blev en ganska lyckad kväll och jag hade till och med kul ute på krogen igår .. Allting funkar om man är tillräckligt full, mohaha! Ligger i sängen ny duschad, har gjort sit ups och smort in mig så nu är jag hälften människa igen. Har typ avverkat 4 avsnitt av big brother och längtar efter en fet jävla pizza! See you later peeps!

2012-06-15 | 21:01:34

The clock is ticking and the fuse is burning

Sitter i soffan och snaskar godis och njuter av att fotbollen precis börjat, hålla tummarna hårt för blågult ikväll (även fast jag vill att Spanien ska vinna hela skiten). Ledsam dag på jobbet då det va Annikas sista dag, eftersom jag har nerver av bomull kunde jag självklart inte hålla tillbaka tårarna. Va ut till stallet och pussade på min kära pålle, mitt allt. Sen va jag och Erika och handlade lite smått och gott. Sen hämtade vi min sambo på golfbanan och åkte och köpte en god kycklingsallad från Misto Uno, kan bara va det godaste! Imorgon har jag sovmorgon, riktigt nice!

2012-06-15 | 20:55:15

Fixar i lyan!

Nu är jag jävligt nöjd med hur lyan ser ut. Svärfar har varit här och satt upp spegeln och garderoben är utbytt mot en snygg byrå. Har också storstädat och bytt lakan, älskar mina nya lakan från IKEA, dom är både snygga och sköna! Grymt nöjd tjej!

2012-06-14 | 21:35:16

It's not about what you've done, it's about what you're doing

Herregud, vart ska jag börja? Dagen har varit sämst men ändå ganska bra (?!) började ju dagen med att så härligt försova mig lite .. Duktig tjej! Så det vart en jävligt stressig morgon. Dagen på jobbet gick för övrigt ganska bra förutom att jag va glömsk och tappade saker. Dagens ridtur gjorde sen dagen helt mycket bättre. Jag och Sacke hoppade i hagen idag och han ville att det skulle gå entydigt snabbare än vad jag tyckte, jag satt bara och skrattade! Underbaraste du! Sen har svärfar varit här och fixar klart i lyan så imorgon blir det storstädning, god mat och mys framför fotbollen .. Det är ju trots allt fredag och jag är ledig i helgen! Puss på det!

2012-06-13 | 21:14:42

Just let go of the things that makes you sad

Sure ballabacon! Wtf? Solen är här! Det har varit riktigt härligt väder idag, vilket gör att lilla jag blir på gott humör! Det bästa med dagen har varit ridturen med min älskade häst, jag menar .. Galoppera i högt gräs i solsken, som om det vore i en film liksom! Lycklig tjej! Stekte två ägg till middag och tog en promenad med min saknade och kära vän Amanda. Skönt att prata av sig lite måste jag säga. Sitter bänkad framför big brother och lyxar till det med salta skruvar och en smirnoff ice .. Har jag gått och blivit halv alkis? Nehejdå, gillar bara att lyxa till det lite! Såhär såg jag ut idag, sommarfin som aldrig förr!

2012-06-12 | 20:52:23

Like we never happend

Jahaja, har snart avverkat två avsnitt av big brother .. Riktigt nice för jag har haft lite abstinens om jag ska va ärlig. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag kika på dubbel avsnitt av the big bang theory. Är trött på att ha huvudvärk så jag ska faktiskt bädda ner mig i sägen så jag kanske är lite piggare imorgon! Längtar till helgens festligheter och dagen till ära har jag lyxat till det med en cider :)

2012-06-11 | 20:23:09

I could use somebody

Känner mig verkligen inte på topp! Har haft huvudvärk typ en vecka i sträck, varje minut, varje dag. Vette tusan vad det kan vara för fel på lilla mig. Dagen på jobbet har varit bra, lugnet före stormen om man säger så för resten av veckan är det fullsatt! Ingen ridning idag heller pga det pissiga vädret! Jag tänker bädda ner mig i soffan framför fotbollen med en skål popcorn och inte röra mig ur fläcken förns det är dags att förflytta sig till sängen! Jag saknar solen!

2012-06-10 | 21:08:25

You're amazing just the way you are

2012-06-10 | 13:24:22

We can burn brighter then the sun

Fixad och klar och inväntar finbesök från inga mindre än farmor och farfar. Vaknade alldeles för tidigt så jag började dagen med en massa big brother avsnitt (nörd som man är). Sen har jag faktiskt tagit mig i kragen och stor städat hela lyan, vuxenpoäng till mig tack! Nu ska jag kasta i mig lite makaroner innan farmor och farfar kommer med rabarberpaj, inte ett dugg synd om mig! Senare ska jag iväg till min kusin som har fyllt år och sen blir det stallet en sväng! Imorgon är det jobb .. Känns jävligt tungt efter att ha varit ledig i 5 dagar! Jag älskar mitt hår!

 

image description

 

2012-06-09 | 18:47:53

Why am i ten feet under and upside down?

Det blev visst till att tjocka ikväll. Får ångest av att sitta inne när det är fint väder men orkar ingenting annat, är trött i hela kroppen och har haft huvudvärk hela dagen. Har varit och handlar en sväng .. Det blir fryspizza till middag (med mozzarella på) och så köpte vi godis och chipshjärtan, tjockis! Nu ska jag bänka mig framför fotbollen. Håll hårt i dina vänner, iallafall dom som är äkta och är värda att hålla fast vid.

2012-06-09 | 16:19:37

Satan i gatan ..

Fa-an va det suger i partytarmen! Vill sätta på mig ett par högklackade och en klänning och dansa häcken av mig! Kanske ska avbryta mitt lilla big brother maraton och dunka lite musik?

2012-06-09 | 14:33:04

Cant take my mind of you

Stack iväg till stallet ganska tidigt i morse och har typ precis kommit hem. När jag hade släppt av mamma åkte jag till Anton, vi åkte och käkade lunch på donken .. Wooops! Onyttigt värre! Hoppas jag orkar pallra mig ut på en promenad ikväll, i need it! Men min kära sambo har lovat att köpa godis till mig, mohaha! Och ikväll ska jag äta upp resterna av tacosen :) bra dag men tråkigt inlägg! Såhär såg jag ut idag!

2012-06-08 | 20:47:11

The wild ones

Har precis tryckt i mig både tacos och en halv Ben n Jerry's, half baked is the shit om jag får säga det själv! Nu ligger jag i soffan mätt som få och kikar på big brother. Ska snart hoppa in i duschen och sen mysa framför en film med min sambo. Imorgon följer mamma och moster med ut till Sacke och ska ta en promenad medans jag rider och eftersom jag inte stor städade idag så är jag så illa tvungen att göra det imorgon. Önskar jag hade tagit studenten idag .. Avis!

2012-06-08 | 11:23:08

White lips, pale face

Har välkomnat 5 härliga myggbett från gårdagens träning med innebandytjejerna .. Great! Har hunnit med att sola på förmiddagen, det är riktigt härligt väder ute. Härligt för de lyckostarna som tar studenten idag, skulle ljuga om jag sa att jag inte va avis. Ska snart väcka min kära sambo som fortfarande sover och sen ska vi ner och kika på studentfirandet en stund. Sen ska jag ut och rida en sväng på min underbara häst och sen ska jag faktiskt handla och stor städa. Ikväll blir det tacos och mys med min kille framför en film och om jag orkar ska jag pallra mig ut på en promenad. Såhär ser jag ut idag, älskar jackan! Hoppas ni får en underbar dag för det ska jag ha!

2012-06-07 | 21:22:28

somebody that i used to know

känns verkligen som att jag är på rätt spår! så jävla surt att det började snurra i huvudet när vi va ute och löpte ikväll för nu vill jag verkligen träna och gå i ner i vikt! men imorgon ska kroppen få vila, i think i need it! men jag har iallafall blivit duktig på att äta nyttigare och tänka på vad jag egentligen stoppar i mig, imorgon blir det tacos (vilket faktiskt är ganska nyttigt) och sen funderar jag på att synda lite, antingen med en Ben n Jerry's eller med lite chips, man kan ju faktiskt ta en näve bara :) något jag också har blivit bättre på är att bry mig om hur jag ser ut, sminkar mig mer, fixar håret och bryr mig faktiskt om vad jag har på mig. förut har jag tagit på mig någonting och så har det bara funkat men nu finns det en tanke bakom. fick låna den här jackan av Erika och den kommer användas flitigt kan jag säga, den åker på redan imorgon om det blir så att vi knallar ner och kikar på studenterna. you just gotta love it! den är underbar!
image description
2012-06-07 | 20:57:04

saknar mitt röda hår!

2012-06-07 | 16:53:24

When you move me everything is groovy

Seriously va jag och Erika har varit duktiga idag! När jag vaknade käkade jag lite frukost på balkongen och satt och stekte i en timme sen tror jag. Sen promenerade jag och min kära Erika fram och tillbaka till stallet .. Dvs 1 hel jävla mil! Påvägen tillbaka stannade vi vid statoil för att få i oss lite vätska och trycka i oss en korv, haha! Sen blev det lite shopping på H&M, underkläder och hårfärg, awsome! Och en tur på Apoteket. Som grädde på moset mötte jag upp min kära sambo och käkade lunch på china town, gottis! Nu sitter jag här, har sovit en timme och funderar på att dunka lite musik för att tagga lite inför träningen ikväll. Idag blir det yttligare 5 km plus lite fys. När jag kommer hem ska jag äta kycklingsalladen som blev kvar från igår, im on the right track baby!

 

2012-06-06 | 19:38:05

We found love in a hopeless place

2012-06-06 | 19:10:31

My heart is refusing me

Sitter nyduschad i soffan under mitt täcke och kikar på big brother (nördig som jag är har jag börjat om hela säsongen från avsnitt 1) har precis duschat och smort in mig så nu är jag len som en barn rumpa! Har haft en riktigt bra onsdag. Vaknade tidigt men låg kvar i sängen och gosade lite innan jag klev upp. Sen va jag och min kära vän Sandra iväg och solade och sprang hela 5 km i gånsta! När jag kom hem gjorde jag kycklingsallad och sen blev det en härlig ridtur med Cathrine! Lika lycklig tjej idag och är glad att jag hat min underbara häst! Det va riktigt skönt att va i stallet utan att behöva stressa då va kvar och pratade lite med tjejerna. Nu har jag ätit kvällsmat, hårdmacka med ägg på + nutella med hallonsmak! Ikväll sitter jag bänkad framför greys med melon och naturgodis, toppen onsdag föööör faaaan! Lyx att va ledig :)

2012-06-05 | 21:19:15

Gettin drunk of the thought of you naked

Ligger äntligen nerbäddad i min underbara säng och till sällskap har jag de desperata hemmafruarna, sista avsnittet så det va ju bara ett måste! Jobbade idag, 8 timmar fast det va halv dag idag .. Plus timmar till lilla mig! Känns så jävla skönt med mini semester i fem dagar nu, lyxigt! Red ut en sväng idag, har världens bästa häst och jag kände mig så lycklig! Till middag blev det fika och glass hos mamma för att lillesyrran fyllt år, nyttigt värre?! Imorgon blir det iallafall en springtur med Sandra, kanske en sväng i solariumet och en sväng på stan! Idag va solen framme, myyyyyys!

2012-06-05 | 07:04:58

I love you the most!

2012-06-04 | 20:03:17

Every new beginning is some beginnings end

Har äntligen slagit mig ner i soffan. Va riktigt trött imorse och ville inte alls kliva ut sängen, det märks att man har fått för lite sömn de senaste dagarna. Dock gick dagen snabbt på jobbet och det blev en riktigt mysig ridtur idag, lycklig tjej! Plus att jag hade sån tur att jag hann rida klart innan det började spö regna! Nu sitter jag ny duschad i soffan, självklart i min onepeace! Älskar att duscha när man fryser! Har fixat jordgubbar, chips och dipp för jag och min kära sambo ska mysa framför en film ikväll, myyyyys! Imorgon blir det jobb, ridning och fys med innebandy tjejerna!

2012-06-03 | 21:08:25

The quiet scares me cause it screams the truth

Mycket bra söndag! Somnade sent som tusan .. Hade visst svårare att sova själv än vad jag trodde. Fick lite sovmorgon innan svärfar kom hit och plockade ner våran garderob och innan moster kom med den nya byrån. Just nu ligger alla kläder vi äger och har i en stor hög på golvet. Hann rasta min häst idag mellan regnskurarna och efter det blev det pizza med Jonas och Sandra på Astas, godaste kebab pizzan på länge. Har precis kommit hem från Sandra och Jonas där det vart film mys och ben n jerrys! Nu ska vi fixa alla kläder sen blir det en dusch och sova. Det är ju faktiskt jobb dag imorgon!

2012-06-02 | 21:31:04

vad är lyx?

sitter ju som sagt hemma själv ikväll .. skönt eller inte? kan tycka både och. det är skönt fram tills man ska gå och lägga sig för jag har alltid svårt att sova utan min kära sambo. hoppas jag är trött nog så jag somnar riktigt fort. för mig är det ganska lyxigt att bara vara hemma, äta gott och slappa, eller hur? ändå kan jag inte låta bli att tycka att jag är världens tråkigaste tjej medans alla mina vänner är ute och festar och har kul? wft? varför känner jag så? egna val, egen vilja liksom. jag är nog rätt nöjd med att sitta här i min onepeace trots allt! <3
2012-06-02 | 21:23:24

jag älskar mitt hår!

2012-06-02 | 21:19:34

with every move i die

oh good .. vilken kväll jag hade på jobbet igår. precis som varje år den första juni har vi studentbal på jobbet. 130 fulla, glada studenter plus glad och sprallig personal .. det kan inte bli så mycket bättre? jag och carro hamnade i baren och det va riktigt roligt och riktigt duktiga va vi också. stod och diggade till "dansa pausa" medans man langade öl och cider va jävligt kul! det enda negativa är att jobba från klockan 14.00 fram till 03.00 på natten. satt mina fötter innanför dörren runt halv 4 i natt och somnade så fort jag la huvudet på kudden, trött tjej! vaknade runt tio, kikade big brother och käkade frukost. städade lite och somnade om. sov två timmar och tvättade innan jag åkte till stallet. ingen ridning pga av det pissiga vädret, lame. just nu sitter jag i lyan, i soffan under duntäcket och har lite mysigt med mig själv. soffpotatis som man blivit har jag tryckt i mig pizza och godis men vafan, är det myskväll a la sandra så är det! nu funderar jag starkt på att ta en dusch innan jag kryper ner i sängen och somnar som en liten gris. imorgon håller jag minna tummar hårt för bättre väder så jag kan ta mig ut på en springtur + rasta hästen, that would be creat! + att garderoben ska bytas ut mot en fet byrå och saker ska sättas upp på väggarna, upptagen tjej! men jag tar iallafall hand om mig själv, for ones!
2012-06-01 | 13:28:35

Dansa för själen, sinnet och kroppen

Sitter i bilen påväg till jobbet mot ett helvetes pass. Börjar två och kommer antagligen inte vara hemma förns 5 i natt, men vad gör man inte? Kommer inte röra mig ur fläcken imorgon och jag antar att det blir pizza, chips och dipp, ojdå. Från hurtbulle till soffpotatis på en dag, mohaha! Imorgon ska jag väl orka ta mig till stallet och rida en sväng också. Värdelöst inlägg, hörs imorgon!