2011-11-29 | 18:58:22

so here we are but still I can't let go of the thought of loosing you

jag är så nördig. jag fastade som vanligt vid youtube framför en massa covers och får ingenting gjort. ska iallafall göra min ekonomiska översikt, betala min one peace och fixa lite grejor inför flytten. idag fick jag en massa vuxenpoäng, jag ringde och skaffade hemförskring, fixade elen och mailade angående nyckel uthämtning. jag längtar så mycket så att det pirrar i min mage! jag är iallfall ledig på torsdag och mamsi också, så vi ska flytta hela dagen. igår stannade jag, margit och erika på maxi efter jobbet och jag köpte en jättesöt adventsljusstake till oss :) vad ska vi mer prata om då? jo, jag har precis kommer hem från stallet och tagit en liten ute ritt med micha. det vart en lugn ritt och mest skritt vilket var skönt för min kära häst som har fått vila tre dagar nu ( så går det när man jobbar mycket ) nu har jag jättemycket att fixa och har definitivt inte tid att sitta här. imorgon efter jobb och stall ska jag hem till mamsi för att packa och så ska vi sova där. jag längtar till torsdag!
2011-11-29 | 18:43:27

AS IF A GOOD THING EVER COULD MAKE UP FOR ALL THE PAIN

jag bara älskar den här versionen.
2011-11-27 | 19:29:42

you know how to pull me back when I go runnin, tryin' to get away from loving you

det är faktiskt första advent idag .. och det spöregnar ute! jag har iallafall jobbat hela helgen, vilket suger. känns som om alla i hela jävla stan varit ute i helgen. igår va erik ute och mamma i karlstad. omogen som jag är vågade jag inte sova själv så jag åkte och träffade min bästis och linda en stund, vilket jag är hjärtligt tacksam för. sen åkte jag hem till svärmor och somnade sött innan erik kom hem och väckte mig genom att tända lampan .. klockan tre i natt (?!?!?!?!) kom iallafall hem från jobbet runt fem. lämnade bort sacke bäbis till cathrine och glodde på fotboll med älskling istället. har nyss duschat och nu häckar jag här och suger på min lakritsklubba. imorgon blir det mer jobb och ridning. på torsdag är jag ledig igen och då ska det flyttas!!!! fan va jag längtar! nu ska jag krypa ner i sängen till andra avsnittet av vampire diaries. visst är min häst världens finste? hörs imorgon!
2011-11-25 | 21:38:16

anything that's worth having, is sure enough worth fighting for. when it gets tough you just got to fight some more

2011-11-25 | 13:45:23

well maybe I'm not perfect, at least I'm working on it

äntligen en ledig dag, det behövdes. jag älskar känslan när erik måste kliva upp tidigare än mig och jag vet att jag får ligga kvar i sängen! jag låg kvar och kikade på värsta pojkvänsakademin och pallrade mig upp för att fixa lite frukost. gjorde iordning en smörgås och en kopp te och fastnade framför youtube framför en massa covers, vilket jag gillar. nu har jag suttit här alldeles för länge och insåg att bara för att jag har en one peace så behöver jag inte bo i den, haha! ska byta om och åka till stallet. ska hinna med att rida ut en sväng innan det blir mörkt. sen ska jag mocka, ta in hästarna, putsa, duscha sacke och klippa sacke. sen ska jag hämta erik. vi ska panta burkar och handla fredagsmys. tur som vi har är vi hemma själva ikväll. det blir nog tacos, idol och godis. imorgon blir det dock jobb .. 10-18 och sen hem till mamma för att få lite sömn innan det är dags att kliva upp till jobbet igen. igår hade vi skott träning på innebandyn och det var faktiskt roligt. efter träningen träffade jag anton, victor och alan en snabbis och sen hem för att mysa med erik. nu måste jag kila. slänger in ett inlägg senare ikväll :)
2011-11-24 | 22:12:08

girl, i got you so high

jag är nog världens tröttaste människa, skulle behöva sova några veckor för att vakna upp som en ny människa. om tre veckor är det iallafall jul ledigt och då är jag ledig fram till januari typ :) jag längtar efter julen och skulle gärna vilja ha lite snö nu. idag har jag iallafall jobbat, ridit och tränat .. som vanligt det vill säga. nu ska jag iallfall krypa ner i sängen. imorgon är jag leeeeeeedig! puss
2011-11-23 | 19:51:42

we found love in a hopeless place

vart fan tar tiden vägen? snart är det helg igen och allt jag gör är att jobba känns det som. tränade iallafall innebandy efter jobbet och ridturen igår och det va äntligen roligt att spela innebandy igen :) undra om det är löshåret som höjer självförtroendet lite? idag har dagen gått riktigt fort på jobbet och känner att jag är trött efter att ha haft mycket att göra. tog mig till stallet för en ridtur. red igenom honom ordentligt och det gick ganska bra med tanke på att han var väldigt osammarbetsvillig i början. sen avslutade jag med att hoppa några skutt. sedan fick han en snabbdusch och lite mat. nu sitter jag här och bara längtar tills erik kommer hem. imorgon blir det jobb och innebandy och på fredag är jag äntligen ledig! då ska jag spendera lite tid i stallet, putsa och klippa sacke och förhoppningsvis fota lite så det blir bättre bilder med löshåret :) imorgon ska jag träffa min bästis! puss
2011-11-21 | 21:32:10

hold me close to your heart

då var det måndag och dags för en ny vecka. har precis kommet hem från jobbet och sitter förövrigt och myser i min införskaffade one peace. idag har jag strosat runt på jobbet i mitt löshår och jag trivs skit bra! det va en bra köp från min sida. innan jobbet han jag med en ridtur och hästen va så trött så han höll på att svimma, så är det när man får vila hela helgen sådär. dock va han super duktig. min sandra hjälpte mig men håret idag och det va skönt att bara umgås med henne som bara vi kan. nu måste jag slänga mig i säng, klockan ringer kvart i fem imorgon bitti. puss och kram
2011-11-19 | 22:38:25

when the sun shines we shine together ♥

2011-11-19 | 22:19:55

we're paying with love tonight

fan va helgerna ska gå fort hela tiden. tiden bara springer iväg. igår vart det fredagsmys framför idol .. och jag bara älskar moa! somnade iallafall tidigt och sov till tio idag. kröp ner i sängen igen och mös en stund innan jag gjorde mig klar för att spela bortamatch mot alunda och måste bara säga att vi gjorde en så jävla bra match trots förlust, fortsätter vi så här kommer det att gå mycket bättre. efter matchen åkte jag till stallet för att kvällsfodra de små liven och får faktiskt lite dåligt samvete över att jag inte han borsta på mitt hjärtebus. sen åkte jag hem och dock en dusch och sen vart det tacos, så mycket bättre och vitchokladmousse hemma hos matilda och victor, super mysigt! nu har vi precis kommit hem. ska packa om väskan och plocka lite på rummet innan jag kryper ner i sängen. imorgon ska jag färga håret, sätta i löshåret, fixa bilen, spela match och kika på erik's match med matilda :) sen var den helgen över. har lite ångest över att jobba hela nästa helg faktiskt. orättvist.
2011-11-18 | 22:01:20

love will be hard and hearts will be faking

sådär ja .. har precis kikat klar på idol och har kommit fram till att vad som än händer så får inte moa vinna! varför? för hon måste bli något, hon är så grym! hon får gärna sjunga mig till sömns varje kväll och gifta sig med mig om hon skulle vilja det. idag är det iallafall äntligen fredag och jag har hunnit med lite sen jag skrev sist. har jobbat, varit på bio, spelat träningsmatch och så idag en massa fredagsmys. lyckades ramla av när jag och sacke hoppade igår, vilket har resulterat i att jag har ont i nacken .. igen! så det blev ingen ridning idag, bara lite pyssel och pussar. när jag kom hem kom eva hem med pizza och efter det blev det idol och godis. eftersom jag förtjänar att få ordentligt med sömn så ska jag göra min övningar och krypa i säng nu. imorgon blir det match och på söndag har jag fullt upp. jag ska byta däck, tvätta bilen, byta vindrutetorkare, färga håret, ta en tur på löpbandet och packa, hur ska jag hinna? så är det när man ska ligga på topp. slänger in en bild från när jag och erik var i grekland, skulle inte tacka nej till en utlandsresa nu precis.
2011-11-18 | 19:58:49

and then we continued blissfully into this small but perfect piece of our forever

pga av dålig uppdatering har jag ju glömt att berätta om vad jag tyckte om filmen ( breaking dawn part 1 ) som jag var och såg i onsdags. filmen höll verkligen alla föväntnngar och jag satt som fast klistrad! jag är kanske ganska nördig som tycker om de här nedrans filmerna så mycket .. men hur kan man inte göra det? hur kan man inte vilja bara bella? längtar iallfall tills sista filmen kommer och hoppas att den blir precis lika bra. slänger in en bild på världens vackraste människa, kristen stewart .. skulle ge min högra arm och lite till för att vara som hon!
2011-11-18 | 19:52:52

it's not the way you plan it it's how you make it happen

det va faktiskt länge sen jag lyssnade på paramore och det händer alldeles för sällan, dom är ju så jävla bra. dom har iallfall släppt en ny låt " hello cold world ". måste säga att jag inte fastnade lika fort som jag gjorde när dom släppte "monster" men jag gillar texten super mycket! här kommer den iallafall.
2011-11-14 | 21:06:22

my heart beats out of time

jag blir nästan förbannad .. jag kände verkligen att jag var påväg tillbaka. idag blev jag nockad och föll till backen lika fort igen. der värsta är att det är mitt eget fel. hur kan man ha så dålig självkänsla? jag har ett fast jobb ( som jag gillar ), har världens finaste pojkvän, fina vänner, fin familj, världens bästa häst och en lägenhet .. det kan man väll kalla ett bra liv, eller? jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att känna samma lust som jag gjorde innan. ingenting är roligt, jag orkar ingenting och orkar fan inte bry mig om någonting. har iallfall jobbat idag, vilket gick bra. sen vart det stallet och idag hoppade vi lite studs i paddocken och sacke är såå duktig! i övrigt sitter jag här och nöter den acoustiska versionen av loreen-sober och det är nästan att tårarna kommer, den är så fin! ska iallfall hoppa in i duschen och värma mig innan jag kryper ner under täcket och kikar på gossip girl. längtar till onsdag och till breaking dawn, i need it.
2011-11-14 | 20:58:39

life without music

vissa dämpar smärtan med mat eller med alkohol, idag påväg hem från jobbet ville jag bara gråta, jag vill stanna bilen och stortjuta som ett litet barn, istället kvävde jag klumpen i halsen och svalte gråtet med hjälp av musik .. och fan va bra det känns ibland! hur kan man inte bli glad utav musik?! allt blir så mycket enklare .. det är roligare att städa om man dunkar musik i öronen samtidigt eller när man tränar eller vad som helst! hur kan man inte älska den här låten? 



2011-11-14 | 20:54:53

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, vad vore jag utan dina andetag?

2011-11-13 | 19:37:24

second chances don't even matter, people never change

jag börjar känna mig som jag igen, fyfan va skönt! helgen har varit lugn och skön även fast det suger lite i partytarmen. i fredags vart det fredagsmys med min kille, godis och idol. igår vart det sovmorgon och en mys dusch innan jag drog iväg till stallet. jag och micha red till ridhuset i boda och hade faktiskt ett riktigt mysigt ridpass. vi tog några småskutt och krävde inte så mycket av hästarna. på vägen hem ( i mörkret ) hade vi en nära döden upplevelse i form av älgar. i hopp om att skrämma iväg dom eller för att lugna oss själva sjäng vi " i got the moves like jagger " alldeles för högt och alldeles för falskt ;o sen åkte jag och erik hem till mamsen för tacos och så mycket bättre. idag har erik varit på match och jag rensat mitt rum. och duktig som jag är sprang jag 4,5 kilometer på löpbandet idag, jag är såååå bra! vid 1 åkte jag till stallet och fotade micha när hon hoppade. sen fotade hon mig och sacke, det kommer fler bilder på det imorgon :) har nyss ätit vita elefanten, erik är nästan värd en present för den briljanta idén! nu ska jag slänga mig i duschen frussen som jag är. imorgon blir det jobb, tisdag blir det innebandyträning och på onsdag blir det breaking dawn del 1 med lovisa ♥ älskar min häst så mycket så att hjärtat nästan spricker!
2011-11-12 | 13:31:33

i'll start changing but people around me are still the same


fan! jag gjorde det! har beställt hem löshår som troligtvis kommer på måndag, gaaaah! 50 cm långt :) och i veckan ska jag och amalia ta oss ner till en tatueringsstudio och kika på vad min tatuering kommer att kosta! måste säga att jag ser ett litet ljus i tunneln! och bara för att det känns så bra så blir det en powerwalk till stallet för att röra på fläsket!
2011-11-12 | 10:30:30

rock my world into the sunlight

jag känner mig grå och trist och sitter bara och längtar efter en förändring. skulle verkligen vilja beställa löshår och ha långt super rött hår! vill också göra min tatuering som jag tjatat länge nog om! funderar också starkt på att rensa ur alla grejor hemma hos mamma innan flytten och försöka få lite pengar för det., dvs försäka sälja skiten. isåfall kan jag införskaffa mig en helt ny garderob i form av helt nya kläder! :) tror att en av anledningarna till att jag känner mig så grå är att jag åker till jobbet, från jobbet, till stallet, till träningen eller hem och ser därför ingen anledning till att fixa mig, det blir oftast mjukisar. sen när man väl ska fixa sig så står man framför garderoben som ett jävla fån och inser att garderoben är minst lika grå som jag! vilket är konstigt eftersom jag älskar färger och mönster (?!) skulle också behöva gå och lära mig att sminka mig rätt, då kanske man börjar med det också, aja slut på deppsnacket. red igår efter jobbet och min kära häst var hur fin som helst! hade sedan fredagsmys med min kille framför idol. nu sitter jag i sängen ny duschad och funderar på att ta mig lite frukost och ta en powerwalk? vilket var ruskigt länge sen! senare blir det stallet och sen hem till mamsi för god mat och packning. ska till och med försöka ta mig ut och fota lite. puss på er!
2011-11-10 | 21:05:21

i wanna wake up with you next to me

jahaja bloggen, då börjar vi om ännu en gång. ny design, nya möjligheter och förhoppningsvis en helt ny sandra. behöver börja om på ny kula igen. skulle vilja skaffa en tatuering, löshår och en helt ny garderob, kan dock inte påstå att min plånbok vill det. om inte annat måste jag förändra min inställning till livet eftersom jag har gått ner mig totalt. jag har iallafall  börjat min karriär som frukost värdinna vilket betyder att jag kliver upp klockan 5 varje morgon (!!!!) men det bästa är att jag slutar halv tre. det innebär mindre stress, vilket jag behöver. den här veckan har varit hemsk. allt känns jobbigt och allt som känns jobbigt skjuter jag bara framför mig så allt läggs på hög. igår sprack min lilla styrkebubbla och det va skönt att få gråta lite, tycker dock synd om min kära pojkvän som fick trösta mig. det blir inge innebandyträning idag för jag inte känner mig helt hundra och ingen ridning eftersom min pärla fick nya skor idag. känns skönt att vara hemma, är inte van med det. i helgen ska jag iallafall försöka få lite gjort. måste tvätta/städa bilen, packa, rida, gå på bio och äta middag med älskling och självklart en massa mys. om jag fick bestämma ska jag också försöka klämma in en vän i planeringen för omväxlingens skull! nu måste jag hoppa in i duschen. förhoppningsvis blir det ett inlägg imorgon igen. slänger upp en jävligt gammal bild. puss!
2011-11-09 | 19:18:58

stannar upp och gråter mitt i skratten

seriöst, jag har fan gått ner mig helt. och jag är allvarlig. jag har absolut ingen aning om hur det är att gå in i väggen och jag tror inte att jag har gjort det, men jag har fan ingen ork, inge lust med något och känner mig fan ledsen hela tiden. jag vet att det kommer i perioder men vafan. jag vill hitta glädjen, träna, träffa mina vänner och må bra. med allt jag gör är jobbar, rider och sitter hemma för jag orkar inget annat. och jag vet att det inte är någon mening att gnälla när man inte gör någonting åt det, och det är precis så jag är nu! jag orkar fan inte ens skriva mer. önskar bara jag kunde vara nöjd, gå ner i vikt och känna mig gladare!
2011-11-07 | 20:03:57

jag älskar dig ♥