2011-01-30 | 10:51:20

when life gets hard, you make it easy



vilken jävla helg, är helt krockad. har härmed lovat mig själv att aldrig mer dricka sprit och jag tror att anton och erik håller med om det ;) igår vart det vinst med 8-2 och jag har nog aldrig varit så trött efter en match som jag va igår. satt kvar med mina tjejer en stund och kikade på herrarnas match och sen vart det en mysig fika hemma hos min amalia. sen tog vi oss ut till stallet för att ta hand om sacke bäbis. måste säga att lördagens höjdpunkt va när jag la mig på soffan och tjockade med chips och dipp .. ångest? japp! fick sovsällskap och vi ska spendera nästan hel dan i sängen, ska iallafall ta en promenad med min bästa och rida en sväng. imorgon är det måndag och dags för ännu en arbetsvecka! jag vill radera dig .. helt.
2011-01-29 | 11:06:24

i dont wanna hear your sad songs, i dont wanna feel your pain


2011-01-28 | 11:37:28

you where so wasy to love, i guess that love wasn't enough



jahaja, fan va länge sen det va jag satt här. har haft brist på tid och motivation. men nu är det dags igen, kom på för någon dag sen att nu har jag faktiskt ganska mycket att skriva om. kan väll börja med att det går att rida igen och min häst är världens finaste! det går så bra. har spelar mycket innebandy och har haft en liten uppåtkurva .. tills igår. ser inte alls fram emot hemma match imorgon. jobbar på och sliter, skulle behöva motionera mer och hänger mycket med mina pinglor .. vissa av dom. veckorna går sjuk fort och idag är det dags för födelsedagsfirande av frida, vi ska ha så sjukt kul! ska käka lunch med isa, köpa födelsedagspresent och ta mig till stallet. ikväll blir det förfix med mina grabbar innan vi drar till frida och imorgon blir det match och fika hos min amalia. va det någon som sa sjuksköterska? huh?
2011-01-21 | 22:04:21

i cant live, if living is without you ♥

2011-01-21 | 22:01:34

somewhere weakness is our strength



äntligen helg, är sjukt trött efter veckan som gått. har varit många tidiga mornar. helgen blir iallafall lugn och det känns skönt. har inte gjort så mycket mer än att jobba, träna och varit i stallet. självklart har jag spenderat tid med mina pinglor amalia och isa :) ser fram emot den 28e, den 5e och framför allt den 19e. usch, mitt liv är ganska tråkigt egentligen, men det är fan bekvämt. sitter hemma hos jonas och häckar, när jag kommer hem ska jag äta godis för första gången sen jul, det är jag fan värd! och ikväll blir det bara mys med världens finaste. imorgon blir det stallet och borta match med innebandytjejerna. på söndag ska jag fika med bosse och försöka ta en ridtur för första gången på väldigt länge, håller tummarna på att isen smällter snart. i veckan blir det shopping och hårfärgning med min amalia! man märker vem som är ens riktiga vänner, jag vet inte vart jag har er längre. 
2011-01-18 | 16:25:19

god knows the world doesent need another band

2011-01-18 | 16:14:27

is it forever or is it just for tonight?



känns som att det va jätte länge sen jag satt här och skrev, har inte riktigt haft tid. riktigt skönt att vara tillbaka till jobbet och det flyter på. helgen har varit jätte bra men gick äckligt fort ;o på fredagen vart det fredagsmys med fint sällskap och lördagen bjöd på en roadtrip för att hämta en vilsen amalia, hemma match och mys med hanna! på söndagen vart det en promenad, en fika hos pappa och en tur till stallet och helgens höjdpunkt va det fins sovsällskapet :) klockan ringde halv fem imorse och jag va i köket igen för första gången på länge. dagen har gått fort och nu ska jag ut till stallet, det är så tråkigt för det för inte rida för att hästen är som bambi på hal is. haha, mitt liv är ganska enformigt! ikväll blir det en efterlängtad innebandyträning och kvällen spenderas med min fina! imorgon blir det jobb hela dagen och så ser nog resten av veckan ut. i helgen har jag inte så mycket planerat förutom att jag ska ta en fika med min bosse :) puss vaah!
2011-01-14 | 18:06:33

second chances they don't ever matter, people never change



snacka om att bli kastad in tillbaka till verkligheten, fast det är så sjukt kul att vara tillbaka på jobbet förutom att jag är så sjukt trött. va inte hemma på hela dagen igår och jag va nära på att skicka hästkraken till slakten, snacka om att han motarbeta mig! sen vart det en innebandyträning som började åt helvete men sen vart det riktigt roligt. har haft två riktigt roliga dagar på jobbet och nu sitter jag här nyduschad och ska ha fredagsmys med mina fina. det blir tacos och mys framför tvn, vilket behövs. imorgon blir det stallet, hemma match och hanna. vilken toppen helg! på sista tiden har jag också lärt mig hur det går till när ett barn föds och hur det går till när man har sex när man är gravid ( HAHA, JAG DÖR! ) jag har världens finaste jobbarkompisar och dom gör mina dagar, puss på dom!
2011-01-12 | 08:48:24

love me, until you don't know how



min kropp är mörare än mörast, snoret rinner och öronen värken men vafan jag är inte bitter. det är så jävla skönt att vara igång med träningen igen. gårdagens innebandyträningen va helt okej men det hade kunnat gå bättre. ska göra mig iordning för att åka till jobbet för första gången på tre veckor, det ska bli så sjukt kul att träffa alla. tror att de blir en lugn och rolig dag. ikväll ska jag ta en ridtur, ta en powerwalk och försöka ta mig ner en stund på stan. imorgon blir det jobb, stall och innebandyträning! på fredag blir det mys med mina fina. antagligen tacos och filmmys. på lördag blir det innebandymatch ( utan tränare ) hrm .. och sen ska natten spenderas i västerås, jag tänker inte röra mig ut fläcken. huh?
2011-01-11 | 12:10:36

you're the right kind of wrong

det är såhär det går när man sover borta, jag har sovit bort hela jävla dagen! dock är jag så jävla tung i huvet att jag skulle kunna ligga kvar här hela dagen. istället pallrar jag mig ner för att laga lunch, duktiga jag. har lite träningsverk ( inte så mycket som jag trodde jag skulle ha ) efter den första fysträningen på tre veckor, fan va jag är fit! gårdagen ska vi inte prata om förutom att hästen va fin och snabbfikan med min amalia va dagens höjdpunkt! idag släpar jag med mig jurre till stallet och sen blir det en efterlängtad innebandyträning. sista dagen på lovet ska spenderas här, mys med min fina och imorgon är det dags att komma tillbaka till verkligheten. i helgen blir det hemma match och mys med hanna! hur kan man vilja ha någon så mycket?
2011-01-10 | 08:36:26

i'd take another chance, take a fall, take a shot for you



tänk att jag trodde att jag skulle sova som en gud i min nya säng .. men jag har fan inte sovit en blund. känner mig iallafall lite piggare idag om man bortser från huvudvärken och halsen men med tanke på att jag inte kunde resa mig upp utan att det snurrade i huvudet så är det betydligt bärttre. men jag har inte tid att vara sjuk så jag skiter it! tar med mig huvudvärken ut till stallet för att ta en ridtur i blåsvädret, tänker äta lunch med mina fina amalia och införskaffa mig kläder och ikväll tänker jag fan vara med på fysträningen. hoppas på att få sällskap i natt och få sova ut ordentligt. fick en till dag lov och jobbar bara ons-fred, skön start. helgen är fullplanerad med hanna och jag ser fram emot det. nu ska jag dricka upp mitt the och pallra mig ut. håll mitt hjärta, håll min själ.
2011-01-09 | 19:05:52

i need you like a heart needs to beat ♥

2011-01-09 | 13:23:57

we're face to face but we dont see eye to eye



snacka om att livet motarbetar mig .. jag har inte tid att vara sjuk! bara för att jag inte kan spela idag är jag sjukt sugen, vafan! och hur lätt är det att leva sitt nya liv när man inte kan motionera? jag har ingen säng att sova i så jag får väl bosätta mig på soffan. helgen har iallafall varit jätte bra och imorgon är sista dagen på mitt jullov som jag antagligen kommer spendera på soffan. i fredags vart det middag på vita elefanten med min fina, sen fick man inte sova speciellt mycket men vad gör man inte? gårdagen va riktigt skön. va till stallet på morgonen sen vart det mys med tacos och mys i sängen hela dagen, helt underbart! håller tummarna för mitt kära lag medans jag tar en ipren och kryper ner under täcker igen. usch va mitt liv är tråkigt.
2011-01-07 | 12:23:10

like the world is ours ♥

2011-01-07 | 12:09:37

come on let your colors burst



jag älskar låten och den här killen gör den ännu bättre!
2011-01-07 | 12:00:19

the quiet scares me cause it screams the truth



jag har så sjukt mycket träningsverk. snacka om att man blir otränad av att inte träna på tre veckor, det känns som om jag har sprungit ett maratonlopp fast jag bara tränat innebandy i en och en halv timme! vaknade upp med lite lätt träningsverk och antar att det kommer vara värre imorgon eftersom att dagens ridtur var allt annat än fridfull .. min häst har damp. har iallafall kastat i mig frukost och ska städa och till mitt sällskap har jag spority. sen ska jag ta en powerwalk, träna lite hemma och färga håret. dagens höjdpunkt blir middag på vita elefanten med min fina! imorgon är det lördag och sista helgen innan mitt jullov är slut. har mycket jobb framför mig i stallet och sen blir det utgång med mina fina vänner på kvällen! på söndag är det match, hur taggad är man till det då? inte mycket! på tisdag är det dags för jobb igen vilket ska bli sjukt kul för jag saknar mina arbetskamrater! du kan inte ha mig som en dröm när jag vill va din verklighet.
2011-01-06 | 17:07:53

i feel you in every heartbeat



jag är fan dum i huvet? vem går ut på en onsdag när man redan varit ute tre helgen i rad? är huvet dumt får kroppen lida som man brukar säga! dock var gårdagen toppen! min häst va finare än någonsin och jag spenderade två och en halv timme i stallet. sen vart det en kycklingsallad från misto uno med min fina familj och en chailatte med jurre! kvällen spenderades med mina tjejer på joar .. jag dör. har fortfarande lite huvudvärk och det ska bli riktigt gott med en sallad från wickmans med lottis och nicole. om jag fick välja, skulle det vara du och jag föralltid.
2011-01-05 | 18:58:34

baby, you're a firework

2011-01-05 | 09:00:24

you can break my spirit, it's my dreams you take



jag är trött på snön och är trött på att frysa. jag vill åka utomlands. NU! istället måste jag dra på mig termobrallorna och pallra mig ut till stallet. sen ska jag storhandla med mamma och ta en chailatte med judith! ska ta mig ut på en långpromenad och idag antar jag att jag inte får sällskap av min kära amalia, folk måste tro att vi va dumma i huvet som va ute och hade powerwalk i snöstormen. duktiga som vi är använde vi oss av uttrycket " det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" .. jag hade sämst kläder eftersom att tårna höll på att frysa ihjäl. om jag hittar mina springskor bli det en springtur också. imorgon blir det stallet, en sallad med nicole och en efterlängtad innebandyträning! plikten kallar. jag älskar min häst!
2011-01-04 | 14:46:20

lock me up and throw me away



känner mig betydligt muntrare idag men min tumme dödar mig. antar att det inte är så smart att mocka och hålla på i stallet när tummen är blå och svullen? sitter och nöter spotify och ska snart ta mig till att städa. klockan är kvart i tre så det vore väl kanske smart att ta något att äta också? sen ska jag ta en välbehövlig powerwalk innan jag lagar mat och träffar min amalia! dagen har varit slapp och jag borde egentligen göra lite mer nytta, men vafan jag har ju lov :) ridturen gick bra och min häst är världens finaste. har provat lite kläder och inser att det behövs en ny garderob, ge mig pengar! skulle jag vinna på lotto skulle jag tatuera mig. pusssssss!
2011-01-04 | 01:09:30

i hope you dont mind

2011-01-04 | 00:55:47

after a hurricane comes a beautiful rainbow



bubblan är spräckt och det är dags att återvända till verkligheten. det är något som ligger och pyr under utan men jag vet inte vad det är. jag känner mig deppig. funderar starkt på en fjärde utehelg men vet inte om jag pallar. på fredag har jag bokat in tacosmys, med eller utan sällskap. imorgon ska jag spendera mer tid i stallet än vanligt. ska rida igenom hästen ordentligt, putsa alla grejer och kasta ner en massa grejor från höskullen. duktiga jag. sen ska jag städa rummet, laga mat och ta en långprommis. hoppas självklart på att träffa min amalia också! skulle vilja ner och shoppa men vet inte riktigt om jag orkar. på onsdag ska jag och mamma införskaffa oss grejer till våra nya liv, japp. funderar starkt på att gå och sova, trött som jag är. melissa horn håller mig sällskap en natt som denna. jag trodde jag va kvar, men jag har börjat på nytt. jag gav upp för länge sen.
2011-01-04 | 00:43:10

do you ever feel so paper thin, like a house of cards, one blow from caving in?

2011-01-02 | 18:20:50

we wrote our names in blood

hur dum får man vara? jag ska aldrig mer dricka alkohol. pågrund av alkoholen har jag typ brytit min tumme och det är jätte synd om mig. förövrigt så va nyår toppen och jag fick träffa alla jag ville träffa. är ledig en vecka till innan det är dags att börja jobba igen, jag känner mig som en tonåring och jag gillart! har varit ute i stallet och tagit en tur på mitt hästkräk som inte ville annat än att slänga av mig idag, men duktig som jag är höll jag mig kvar, till och med utan sadel. imorgon ska jag ner på banken och shoppa upp mitt presentkort på H&M.jag är förövrigt kär i mina nya byxor. jag måste röra på fläsket innan det är dags att börja jobba igen. dumma, slöa och lata jag. you built up a world of magic because your real life is tragic men jag trivs i våran bubbla.