2011-02-23 | 19:51:57

when i found you, i found me ♥

2011-02-20 | 19:33:03

im in love with this felling


sitter och dricker varm choklad i hopp om att inte frysa ihjäl. jag har haft en så jävla bra helg! fredagsmys med hanna och "FESTEN" vart jävligt lyckad, jag hade fan as roligt! så det tackar vi för! dock va det inte lika roligt att spela match lite halv bakis och absolut inte kul att kliva upp nio när man somnade klockan sex? har dock tryckt i mig kött, pommes och bea och känner att jag är på återhämtningsvägen. det vart iallafall en skön vinst med 10-4, jag gillart! ikväll ska jag tjocka med min kille ( vad vore livet utan chips och dipp? ) imorgon är det måndag igen och då är det dags att gå tillbaka till mitt liv som träningsnarkoman och dags att jobba igen! aldrig mer vin?
2011-02-19 | 12:14:19

dealing with the pain, everything's the same

jag är så jävla trött på att frysa jämt! igår hade jag typ världens bästa fredag. det gick jätte bra på jobbet, jag tog en ridtur i de fina vädret ( och hästen har aldrig varit så fin ) och hann till och med ta en springtur innan jag fick finbesök av hanna. sen vart det fredagsmys med tacos och naturgodis, mums! somnade nog så fort jag la huvudet på kudden. idag har vi varit i stallet ett tag och nu ska vi färga mitt hår, sen ska jag glo på innebandy med mina grabbar! ikväll blir det fest med mina fina vänner och imorgon blir det match. puss vah!
2011-02-19 | 12:08:23

fucking perfect ♥

2011-02-17 | 14:09:56

when something like a soul becomes folded up like paper dolls and little notes

duktiga jag! kom precis hem efter att ha varit ute i solen och tagit mig en liten power walk .. det behvövdes! igår hade jag den skönaste dagen på länge och låg verkligen på soffan hela dagen. tog mig till stallet och är stolt över att jag satt kvar när häst kräket stegrar sig ( vill bara påpeka att jag inte hade någon sadel ) men måste ju säga att han ligger ganska mycket på minus. ska kasta i mig något att äta och dammsuga åt mamma innan jag hämtar lovisa som följer med till stallet. idag ska jag rida igenom hästen ordentligt! ikväll blir det en springtur och innebandyträning. imorgon ringer klockan kvart i fem på morgonen och jag ska ha frukosten själv .. döda mig. sen väntas en jobb pass på 11 timmar och sen blir det fredagsmys med hanna. sen är det äntligen lördag! då ska jag färga håret, glo på innebandy och ha så jävla roligt! har gått ner tre kilo .. är fan stolt.
2011-02-16 | 22:55:02

what am I supposed to do when the best part of me was you and what am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok?

2011-02-16 | 13:26:59

it's taking me of the ground

vet egentligen inte vad jag ska skriva för jag har typ inget att skriva. jävla cp dag eller så är det jag som är på cp humör? känner mig iallafall allmänt less och allmänt osocial. igår vart det jobb, mat med min bästa amalia på wickmans och innebandykikande med anton, linda och amalia. har sovit med min kille inatt och antagligen sovit för länge. kanske är därför jag är så jävla trött? ska iallafall städa mitt rum och gå igenom alla grejer jag har på vinden och se hur mycket jag har när jag ska flytta hemifrån, börjar bli sugen på det. sen ska jag ta en powerwalk och en ridtur. skulle vilja smälla i mig en stor, fet jävla godispåse men det går ju inte när man ska föreställa träningsnarkoman? jag älskar min häst, hejdå.
2011-02-14 | 13:16:02

a heart cant possibly break when it wasn't whole to start with

jag har varit busig och fuskat för mycket! har käkat kolhydrater två dagar i rad och igår åt jag till och med chokladmousse ;o så nu ska jag träna lite innan jag tar mig ut på en powerwalk! sen ska jag ut till stallet och ta en kall ridtur i det härliga vädret. sen blir det alla hjärtansdags mys med min älskling innan det blir fys med innebandytjejorna. imorgon blir det jobb och sen ska jag kika på flickornas match. och på onsdag är jag ledig igen .. jag vill jobba! längtar till den fasta anställningen! jag har en så skum känsla i magen idag .. jag känner mig lycklig enda in i själen. kanske beror på att jag fick frukost på sängen av min fina pojkvän imorse eller att jag världens finaste vän? jag är glad att jag har er.
2011-02-14 | 13:07:30

if you'll leave me, you'll take away the biggest part of me ♥

2011-02-13 | 11:16:21

so together, but so broken up inside

måste säga att det är en trött chey som vaknar upp denna söndagmorgon. vilken lördag, riktigt skönt med vinst mot valhall och jag har nog aldrig kämpat så mycket i hela mitt liv. tog mig till stallet och att mocka ur en bädd är inget att leka med måste jag säga. sen träffade annab en stund och min anton en stund. sen vart det lördagsmys med min fina familj. fuskade med god mat, naturgodis och maelodifestivalen så idag blir det både en power walk och en springtur. imorgon är det alla hjärtans dag och jag tänker inte ha några förväntningar. på onsdag ska jag till tandläkaren igen och på torsdag blir det en prommis med jonas :) snart är det den 19e! nu ska jag kasta i mig lite frukost innan jag ska ut och gp i minst två timmar ( hur jag nu ska orkar det? ) men vafan, lite bra musik fixar allt .. eller?
2011-02-13 | 10:57:58

through the tears and the laughter ♥

2011-02-12 | 12:06:18

for a pessimist i'm pretty optimistic

jag blir allt mer dålig på att uppdatera, jag vet. men så är det när man inte har tid. får väl börja med att jag typ har slagit i huvudet och har allvarliga problem, jag menar .. vem fan går ut och springer när det är snöstorm och vem gör sit ups klockan tre på natten? jo jag. måste ju säga att min karriär som träningsnarkoman ser ljus ut. ligger i stenhårt och är as taggad inför den 19e för då ska jag ha as kul med mina fina vänner! ligger också i eftersom det planeras en utomlandsresa i sommar med min kille :) ge mig värme vah! jobbade kväll på haga igår vilket förklarar det sena träningspasset och vaknade upp krockad typ. men pallrar mig iväg för derby mot valhall och känner mig taggad. ikväll blir det mys med annab och min fina familj! hur fan ska detta sluta?
2011-02-08 | 10:48:38

high off her love, drunk from your hate

jävla äckelsnö, jag vill ha vår! skulle vilja införskaffa mig en helt ny höstgarderob, tack för det. är ledig idag pågrund av ett tandläkarbesök .. eller man kanske ska kalla det rån? döda mig. ska iallafall pallra mig dit och ta en tur på stan. sen ska jag parkera mitt feta arsle på soffan och glo på någon bra film! sen blir det en ridtur i plusgraderna, en springtur och innebandyträning. imorgon blir det en låååång dag på jobbet och på torsdag lika så. på fredag jobbar jag kväll/natt på haga och på lördag blir det lördagsmys med annab och match! tiden går så sjukt fort och snart är det alla hjärtans dag, myyyys! och snart är det den 19e och jag ska ha så jävla roligt då :) måste kila, jag vill alltid vara din.
2011-02-07 | 18:13:46

you got me high without taking a pill ♥

2011-02-05 | 16:47:33

i hate that song, it feels like it's talking to me when it comes on

jahaja, slänger väll in ett hej bloggen! min fredagkväll va mysig som aldrig förr. det vart fredagsmys hos lovisa med på tok för mycket naturgodis .. men vafan? sen vart det en mysig natt prommis med min bästis i norrsken och allt ;o natten spenderades med älskling, lyllos mig va? har varit ute i stallet och lyckades bli trampad av min kära häst, med broddar och allt .. det är verkligen bara jag som lyckas! har glott på innebandy med amalia, isa och jonas, mycket mys. nu blir det fix och nyktert födelsedagsfirande av madde med tjejorna. imorgon är det match och söndag .. jag hatar söndagar. som om det borde vara du och jag.
2011-02-04 | 15:33:28

when im ready to give in, are you ready to pick me up again?



sköna, sköna fredag. klockan ringde halv fem imorse men dock är jag hemma i god tid. känner mig trött men måste göra lite nytta. ska ta mig ut på en ridtur och har massor att göra i stallet. sen ska jag ut och springa innan det blir fredagsmys med lovisa! veckan har gått as fort och innebandyträningarna har varit okej, eriks klubba underlättade inte .. är iallafall taggad inför match på söndag! imorgon ska jag tvätta bilden, gud va roligt .. sen blir det födelsedagsfirande av madde, nyktert sådant för min del. på söndag vill jag träffa min malin! nästa vecka består av jobb och ett tandläkarbesök ( döda mig ) nu sticker jag ut till min stora hjärtevän i plusgraderna! kan man ha pms jämt? är allmänt grinig ..