2010-06-29 | 11:42:48

hello darkness, my friend




härliga sommarväder! jag ska spendera lite tid på balkongen för att bättre på brännan yttligare. ska dock storstäda hela lägenheten också. imorgon kommer bli en bra dag. nu ska jag äta mat och sen blir det städa av. jag saknar mina fina vänner ♥
2010-06-28 | 21:14:57

this fucking black cloud's still follow's me around





efter en vecka i varma egypten är vi nu hemma i sverige igen. vi har haft det så jäääävla bra! jag menar, vem vill komma hem till sverige igen efter en vecka som denna?! jaja, livet här hemma påminner mig om verkligheten .. suck. nu är man hemma igen om måste börja bry sig om alla bekymmer. nu väntar en ny jobbvecka och jag hoppas också att tillbringa lite tid åt mina kära vänner, trots att hälften av dom inte befinner sig i stan ;/ imorgon är jag ledig. jag ska gå ut och gå med mamma, tvätta, städa och försöka träffa någon av mina fina vänner, kanske världens bästa malin? i hope so! :) just ni sitter jag hemma hos mamma och myser med jordgubbar! ska ta mig upp till starlounge för att träffa sarah innan det är dags att kila i säng eftersom att man somnade fem imorse? hmm .. det känns inte bra att gå och lägga sig när sole går upp? ;) på onsdag är det eclipse premiär med min lovisa, jag lääängtar ♥
2010-06-28 | 19:43:53

im hoping we could make som wishes out of airplanes



2010-06-28 | 14:21:13

i found my self, somewhere in the sun








2010-06-17 | 15:20:38

as if a good thing ever could make up for all the pain





jahap .. tre dagar kvar tills vi sticker till egypten, skönt som faa-aan ska det bli. idag har jag spenderat min dag med lottis, vi käkade mjukglass på stan och fick sällskap av någon tant som verkligen behövde sällskap .. jag tror jag dog? nu har vi .. eller jag suttit här och nördat och så har vi käkat upp alla jorgubbar. snart ska jag jobba och imorgon blir det packning för fulla muggar. jag känner att livet kanske börjar gå bra igen? trots att livet är väldigt orättvist .. ANNA?! FUCK YOU! jaja, nu ska jag sluta nörda. pusss!
2010-06-14 | 19:05:21

love, you know i'll fight for you




jag har bildbrist, tidsbrist, pengar brist osv osv. livet är hårt eller vad säger man? bloggen går segt som fan och jag har abstinens. ser dock fram emot en hel vecka med jobb för att sedan sticka till egypten och värmen men världens bästa grabbar, det behövs säger jag bara! och som gräddet på moset är det eclipse premiär tre dagar efter hemresan, livet leker? dock känner jag mig trött och ekonomin är inte på topp. jag har spenderat hela min dag med hanna, vilket verkligen behövdes. resten av helgen har spenderats med vänner och älskling. lördagen bidrog med en resa ut till ebba för att gratta till studenten sen blev det födelsedagsfirande för världens bästa malin med mycket trevligt folk ♥ nu ska jag fika, sen ska jag och mamma gå och löpa min biobiljet, wiihooo!
2010-06-14 | 18:56:38

eclipse

seriöst, filmen kommer bli sååå bra! om en vecka drar vi till egypten och tre dagar efter är det premiär av eclipse, i can't wait!





2010-06-10 | 10:34:31

like a satellite, I’m in an orbit all the way around you





cp dag, jävla cp dag säger jag bara. mer säger jag inte. jag vill ta studenten igen men fortsätta jobba sen igen och måste säga att det är jävligt skönt att slippa plugga. jag saknar min vänner och känner mig handikappad utan varken telefon eller dator hemma i lägenheten. ikväll ska jag jobba och imorgon blir det kusins student. sen fram emot lördagkvällen då blir det firande av ebbas student och firande av världens bästa malin som fyller år på söndag! nu är jag arg och nu ska jag träffa malin. livet gick bra .. nu vette fan vad som hände.
2010-06-07 | 13:38:02

i wish our hearts could come together as one





jag sitter och njuter och kikar igenom bilder från studenten och studentbalen. de här två veckorna har varit de bästa i mitt liv, jag har haft så jävla roligt! och jag måste säga att 2010 är mitt år ;) jag inser också att jag har så många underbara människor i mitt liv och dom tänker jag hålla hårt i! dagen har varit riktigt lugn och jäkligt skön. ska ta tag i mig själv och packa lite för ikväll flyttas det mycleeeeet ;) imorgon blir det jobb och årets sista körlektion? man kan ju hoppas iallafall ;) snart är det dags för egypten och snart är det premiär på eclipse, gaaaah i can't wait! har fått solens första bränna och en fin brännblåsa av louise, tack för den ;) nu bli det packning! pussssssssssssssssss
2010-06-05 | 07:48:57

in a happy world



nu har jag vaknat upp efter gårdagens festligheter! jag har ont överallt och känner mig riktigt sliten, idag ska det blir riktigt gott att trycka i sig en fet pizza eller donken. hela dagen ska ägnas åt lägenheten. vi ska till IKEA och ÖB och införskaffa oss lite saker, sen blir det pyssel där hela dagen. ikväll blir det middag i lägenheten med putte och issa! igår va den härligaste dagen på länge och min student blev riktigt lyckad! tack alla nära och kära för att ni gjorde min student oförglömlig! ni är bäst ♥
2010-06-05 | 07:38:00

STUDENT 2010





2010-06-03 | 08:33:24

the angles were all wrong, now shes ripping wings off of butterflies






galet värrre .. imorgon tar vi studenten? det känner helt sjukt och jag känner mig taggad till tusen! idag är jag ledig efter två dagars jobb och det har gjort att jag har missat toppen vädret. men idag ska jag unna mig själv lite sol och sätta mig på balkongen en stund. sen ska jag ta mig ner till stan och införskaffa mig det sista till egyptenresan och studenten. sen blir det körlektion och förhoppningsvis ska vi till nya lägenheten och fixa lite om det går att klämma in någonstans i mitt tids schema ;) jag ska hinna med mycket idag känns det som! efter min körlektion någon gång ska jag möta upp sarah. vi ska handla, åka ut till johanna och fixa vagnen och sen ska vi mysa innan vi går och lägger oss, puss på det! imorgon blir det STUUUUDENTEN HELA DAGEN!!!
2010-06-01 | 20:44:05

i'd stand up and punsh them out, cause they're all wrong





jag bara älskar jordgubbar, jag kan fan inte få nog av dom! jag sitter här och häckar medans mina små killar är i lägenheten och fixar. dock hade jag velat varit med men njuter av min plats i soffan framför ugly betty. dagen har gått snabbt och har bestått av jobb, långprommis med madde och teoriplugg. imogon ska jag jobba, övningsköra, köpa studentskor och plugga ännu mer ;o SNART ÄR DET STUUUUDENTEN!