2010-07-27 | 17:24:20

hope for me was a place uncharted and overgrown







snacka om att livet fortsätter förändras och bara till det positiva om ni frågar mig. föregående veckan var helt fantastisk och det känns som att veckan som jag har framför mig kommer bli ännu bättre. igår åt jag lunch med min fina vän anna på misto uno som har världens godaste kycklingsallad! tog mig sedan hem för att kika på "en fyra för tre" som är det bästa någonsin ;p senare vart det ännu en sallad med mina tjejor på wickmans, sedan en biltur hem till placet för att att dricka kaffe och kakor, hmm .. ;) för att avsluta en mycket lyckad dag på ett ännu bättre sätt tog jag mig ut på en springtur! idag är det sol och jag har jobbat hela dagen, deppigt värre. nu sitter jag hemma hos mor, ska hem och äta, tvätta och gå ut och gå innan jag beger mig ner till starlounge med linda och issa, puss på denna dag!
2010-07-25 | 12:17:13

we all learn to make mistakes and run from them







nu ska jag återhämta mig efter en veckas arbete. är trött och schliten som fååå. helgen har varit över förväntningarna. fredagen spenderades hos min anna med en massa trevligt folk, gårdagen innehöll jobb och mys hemma hos maria med många fina människor! idag ska jag bo hemma hos putte och issa, våldsgästa deras tv och äta chips i deras soffa och som tack bjuds det på tacos ikväll :) imorgon ska jag äta lunch med annab och sen ska jag träffa min fina tjejer som jag inte träffat på ett bra dag, pusss på det!
2010-07-25 | 12:11:52

i'll never let you sweep me of my feet




we wrote our names is blood

2010-07-23 | 09:14:31

what a shame we all became, such fragile broken things








usch, livet som vuxen är verkligen jobbigt ;o hur orkar dom? hoppas verkligen att livet slutar suga så mycket energi ur mig ;o ikväll ska jag hem till annab som har fyllt 18, grattis till henne vaah! imorgon ska jag försöka göra lite nytta hemma och den här månaden ska jag fixa till min balkong :) veckan har bjudit på mycket bra saker. jobb, spelkväll hemma hos oss, vin på isabells balkong och terassen med hela gänget, härligt värre! bilder kommer någon dag när jag orkar släpa med mig min kamera. nu ska jag till jobbet! PUSS!
2010-07-22 | 22:14:19

i've been told that this is life and pain is just a simple compromise, so we can get what we want out of it











2010-07-18 | 12:08:58

you decided to lose me, im already gone






äntligen är jag ledig i två dagar, känner mig dock inte ledig utan känner att jag har massor att göra. snacka om att man är vuxen, kids! kvällen ska iallafall spenderas med min efterlängtade vän malin och antar att det blir snack om allt mellan himmel och jord ;o imorgon ska jag sola och bada med mina grabbar om vädret tillåter. ska ta mig tid och umgås med mina vänner .. hrm .. lättare sagt än gjort ;o kan någon ge mig pengar så jag kan tatuera mig och shoppa lite tack? jaja, fredagen spenderades hemma hos min kära mor som är det bästa i hela världen ♥ nu ska jag nörda, PUSSS!
2010-07-16 | 22:01:10

are you just gonna stand there and watch me burn? that's alright cause i like the way it hurts












2010-07-16 | 21:46:56

i could realy use a wish right now


tröttast i världen och en plånbok med stora hål i sitter jag nu här och häckar. är sugen på att tatuera mig igen men om ekonomin får bestämma tar det ett tag innan vi kommer dit. helgen kommer gå sjukt fort och kommer innehålla jobb. ska försöka hitta på lite roligt under mina lediga dagar också. ska färga håret, ta mig ut på promenader och .. köra bil?! jag är så jävla awsome så jag har tagit körtkort ;o tss! nu ska jag äta chips! PUSS!

2010-07-11 | 21:33:00

never alone, always alone

usch, det är verkligen dags för en förändring. måste ta tag i mig själv och mitt liv och hitta energin till det. funderar på att lägga ner bloggen? jag saknar min vän malin.
2010-07-08 | 16:45:28

brush it off

jag har sån jävla bildbrist och inte minst energi brist. har varit på jobbet sen nio och har nu vart hemma en timme, ska bege mig tillbaka till fem igen. imorgon tänker jag sova längre än någonsin innan det är dags att jobba igen. imorgon ska jag hinna med att dammsuga och ta en tur på stan med issa innan jobbet börjar :) ska spendera fredagkvällen med innebandy tjejerona och ska dela säng med mina små sessor molly och malou! :) på lördag är det äntligen dags för ektorp och jag är fett taggad, sen blir det en bakis söndag med födelsedagsbarnet hanna! :) nu ska jag till jobbet, puss!


2010-07-01 | 15:27:10

it's seems like we have no where to go




usch, jag känner mig faktiskt riktigt trött idag. vet inte vad det beror på? har kommit hem från jobbet i god tid idag, både skönt och lite jobbigt :) nu ska jag pallra mig hem och vila lite. ska ta mig ut och fota lite med ida om solen fortsätter att skina. imorgon ska jag jobba kväll och på förmiddagen ska jag försöka tvätta lite och ta mig ut på en prommis. på lördag blir det lunch på jobbet och sedan födelsedagsfest hos morbror fredig, wiihoo! :) igår va jag och min lovisa på premiären av ECLIPSE och jag kunde inte känns mig lyckligare. lika bra som tredje boken fast filmen va väldigt kort :) nu ska jag cykla hem i iblåsvädret! nu är det bara en vecka kvar tills det är dags för expredition ektorp! :D ikväll ska jag dra ner min älskling till hamnfestivalen, tsss! pussssssssss
jag måste bara påpeka att jag älskar min tröja! :)
2010-07-01 | 15:05:27

printed into your skin



jag har funderat jätte länge på vad jag vill göra när jag ska tatuera mig igen. men jag har aldrig riktigt kommit fram till vad jag vill göra. nu har jag tagit rader ur mina favoritlåtar och försökt få ihop dom till en bra text och de betyder verkligen någonting för mig. det känns bra, vad tycker ni?
2010-07-01 | 14:37:58

i went everywhere for you

jag måste lägga upp klippen på de här gänget för jag är totalt golvad. dom är helt awsome!







2010-07-01 | 14:36:04

paramore



asså allvarlig, gud måste seriöst hata mig. jag kan inte ens titta. FYCK OFF! gaaaaaah. underbara paramore!