2010-01-31 | 15:37:44

i told them to stop, but then i joined in

sköna söndag .. och jag är tröttt .. helt slut om jag ska vara ärlig. igår var absolut ingen bra lördag .. keewl jeeewl! det var samling 12, match tjugo i tre, hemma tjugo över fem och började jobba halv sex, japp? var i säng runt två i natt vilket är långt över min gräns ;o jag vaknade dock tidigt i morse och kände mg bakis, ha! kikade på film med daniel och sen vaknade älskling. nu sitter jag här och jag har nyss städat mitt rum, nu blir det naturgodis och bandyfinal :) imorgon är jag ledig!
pussssssssss

2010-01-29 | 19:44:42

the morning brings a mystery, the evening makes it history



äntligen fredag, fredags mys. skönt med helg men jag kommer inte kunna ta det så lugnt. men det blir en skönt fredag kväll. först vart det tacos och nu sitter jag och käkar godis och väntar på att the big bang theory ska börja :) sen blir det duschen och sen vette fan om jag orkar vara uppe så länge till? ;o imorgon är det samling klockan tolv. sen är det borta match mot storvrete och sen blir det jobb .. rolig lördag? på söndag ska jag fota kusin i stallet och på måndag kommer det bli mycket plugg, både till körkortet och till mitt projektarbete. nu pallar jag inte skriva mer.
pussssssss
2010-01-28 | 21:57:06

lay down your arms, give up the fight

åh, jag är kär! sheldon ♥
han är bara för söt!

2010-01-28 | 21:45:19

sorrow has a human heart



då var man hemma efter dagens innebandyträning. den gick faktiskt ganska bra idag men jag saknade min amalia! eftersåt vart det lyxigt värre när frida bjöd på tårta och bulle, grattis till henne för att hon fyller 16 år idag :) på hemvägen vart det telefonsamtal med farfar och ett med pappa, mums. imorgon är det sista dagen på praktiken, tre veckor avklarade. och nu känner jag lukten efter mitt körkort så nu är det bara att ligga i. och på tal om det så grattis till matilda som fick sitt körkort idag :) nu ska jag duscha och sova riktigt jävla djupt!
jag är trött på er, bara så ni vet!
2010-01-28 | 17:36:26

we're born for this

jag känner mig ensam, japp .. jag känner mig deppig och ensam. så därför sitter jag här i min egen lilla värld och lyssnar på underbara paramore. åh, jag orkar inte bry mig!

2010-01-28 | 17:34:16

you're just as happy as you want to be


MIN AMALIA ♥

omfg, jag är trött! dagen på praktiken har gått fort och smidigt. det har inte varit så mycket att göra vilket var ganska skönt eftersom att imorgon är det fredag så då blir det massor att göra ;o ikväll blir det innebandyträning .. utan amalia! hur ska det gå? ;o imorgon är det helg! och imorgon ska jag shoppa, äta godis och inte röra mig ur fläcken. på lördag blir det match och jobb och på söndagen blir det stallet med kusin, puss på denna helg!
du är precis så lycklig som du bestämmer dig för att vara.
2010-01-27 | 22:07:04

it takes acquired minds to taste

happ, då var man hemma efter en väldigt lång dag. det började med att klockan ringde kvart över sju. då var det dags att ta sig upp och pallra sig iväg till stockholm för att göra halkan! jag och hanna var ju dåliga? ;o så jävla roligt! och nu känns det som om man är ennu ett steg närmre körkortet, wiiiie! det har inte blivit så mycket ledig tid nu på ett tag men snart är det helg! igår var det innebandyträning .. hmm .. vad säger man om den då? nån jävel (ursäkta språket) sköt mig i ansiktet och bad inte om ursäkt? ja, jag är upprörd! men men .. det är väl bara glömma det. hade också med mig kameran så det vart lite bilder, dom kommer imorgon för nu ska jag duscha och sen blir det sängen! ikväll har jag jobbat kväll på praktiken så imorgon blir det till att jobba lunch. sen blir det till att möta amalia för att knata till innebandy träningen, sen är det helg!
puss på det!

2010-01-25 | 19:45:19

where’s hope when misery comes crawling?



ojojoj säger jag bara! jag sitter och pluggar och det känns faktiskt riktigt bra. jag behövde verkligen det. dagen har gått så fort och jag har egentligen inte gjort någonting och dagar som den här gör bara en slö. jag lovat mamsi att jag skulle ta min sista twinrix spruta idag .. but i forgott! och jag måste fan ta den nu annars måste jag ta om de två andra också! ( wie, jag som älskar sprutor ) nu är dagen snart avslutad och jag har njutit av the big bang theory och one tree hill och snart är det dags för sängen känns det som. men innan blir det päron, dusch och tv. på onsdag är det dags för den ökända halkan men kusinvitamin .. wiihoo!
hell yeah!
2010-01-25 | 12:11:32

if you happen to, you wake completely lost

åh, jag är less! jag är så less på att folk går runt och snackar om saker som dom egentligen inte har någonting med att göra och att snacka om saker man inte äns har något fakta om. sluta klaga och gör något bra av skiten istället? ;o aja, nu sitter jag iallafall här ocks häckar .. igen. ska kika klart på top model innan jag ska ta och göra mig iordning lite. sen ska jag faktiskt sätta mig och plugga .. kors i hela jävla taket! ikväll blir det promenad och tv kikande för idag är the one tree hill och tje big bang theory! imorgon blir det praktik och innebandyträning, då får jag träffa min amalia igen! jag ska bara skjuta lite och ta lite kort, så med andra ord, lugnt.
japp, jag är snygg har jag hört.

2010-01-24 | 13:43:47

a broken heart is a twisted mind



söndag, tråkiga söndag. men trots att dagen känns tråkig så känns det riktigt skönt att egentligen inte behöva göra någonting idag. och det som är ännu skönare är att slippa praktiken imorgon. haha! även fast jag trivs så bra som jag göra så är det skönt eftersom att jag har varit sjuk. och jag känner mig fortfarande inte frisk. och mitt huvud bara fylls mer och mer av ångest! jag vill kunna träna. jag och johannes hade ju planer på att börja springa tre gånger i veckan .. det går ju inte speciellt bra när man har ont i halsen. så jag hoppas att det blir bättre snart gör känner att jag är i stort behov av träning. igår blev det en riktig tjockis dag. efter matchen blev det donken, godis, naturgodis och chips .. hmm .. bra sandra! det vart också film, G-force och i love you, man. dom var bra båda två. idag hade jag lite tråkigt så jag bestämde mig för att ta lite kort men har inte speciellt mycket att ta på, jag vill bara ut och fota på något! nu ska jag städa!
pusssss
2010-01-23 | 17:02:32

walking away with my heart and my soul

nu sitter jag här med en hel del mums mums i håret .. hmm .. vems fel är det amalia? haha! jag är äntligen hemma efter dagens hemma match, vinst med 6-0 mot lama, skööööönt! innan matchen möttes jag och amalia för att köpa med oss mat från wickmans för vi hade bestämt oss för att ha en liten picknick på ilian innan matchen, vilket kanske inte var en sp bra ide för att båda höll på att kräkar innan matchen? hmm .. om vi ska prata om matchen i sig vet jag inte riktigt vad man kan säga, jag bidrog inte med så mycket men det var skönt att spela med amalia och matilda, men jag antar att man egentligen inte ska träna eller spela match när man är sjuk? haha! efter matchen vart det mums mums krig med amalia och sarjrivning. nu sitter jag hemma hos johannes och ska kasta mig i duschen. sen ska vi köpa godis och handla mat från vita elefanten :)
puss på det!


2010-01-23 | 12:03:59

eat me up inside



bildbrist! men idag känns inte som någon toppen dag. halsen är bättre men jag känner mig ganska trött och har inte lust att göra mycket. men nu är jag påväg och ska träffa min amalia och det ser jag såklart fram emot! sen blir det hemma match. får se hur det pågrund av min hals och får se hur mycket jag får spela och hur mycket jag kan spela idag. egentligen skulle vi ha lagfest efter men jag pallar fan inte, måste vila. istället blir det vita elefanten med johannes och marcus! igår var vi som sagt på bio och den var hur bra som helst, verkligen värd att se! nej, nu blir det sminkning!
pusssssssss
2010-01-22 | 08:11:30

set restrictions, separate from the world

det som inte fick hända har hänt .. jag har typ blivit sjuk! jag har ont i halsen och öronen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag har iallafall bestämt mig för att vara med på matchen imorgon och så vår jag försöka vila hela nästa vecka istället. det har blivit dåligt med inlägg den här veckan, har inte haft tid eller tillgång till datorn. men min onsdag spenderades hemma med the big bang theroy film med projektor och ett litet försök till plugg till körkortet, haha! igår tränade jag innebandy även fast jag kanske inte borde men jag ville ju träffa amalia och jag ville vara med på matchen och jag överlevde! idag blir det iallafall till att käka god mat och gå på bio med älskling och svärmor, puss på det! imorgon blir det match, mat från vita elefanten och goooodis!
pusssssssss

2010-01-19 | 21:34:43

a fork stuck in the road

PARAMORE - FENCES



nu är man hemma efter en riktigt härligt innebandyträning. den var inte så seriös men det var roligt iallafall :) nu sitte jag i soffean och känner hur det värker i kroppen så jag har en liten susning om att jag kaaaanske kommer att ha träningsvärk imorgon? dagen på praktiken här gått lite långsammare än alla andra dagar, kanske för att det var en så lugn lunch innan den satt fart ;o men jag han ju inte med så mycket idag direkt, det var typ bara hem och vända. och det värsta med dagen var att jag missade mitt favorit program, mitt liv är slaget i spillror! nu blir det 2 1/2 män och sen blir det sängen .. imorgon blir det plugg!
amalia pettersson ♥
2010-01-18 | 15:21:52

smart is the new sexy

man kan inte göra annat än att älska dem! ♥



2010-01-18 | 10:26:35

it's obvious that you're dying



hulabalula, jag är ledig idag! skönt! jag sov dock inte så länge vilket var bra för då hann jag se på vakna med the voice, wiiiie! nu ska jag ta och försöka få iordning mitt fuck face och sen ska jag och älskling ner på stan för att köpa med oss en sallad hem från wickmans. sen blir det städning och plugg, japp, det låter verkligen som en toppen dag. men jag måste verkligen plugga på mitt körkort och mitt projektarbete idag. ikväll blir det iallafall dags för one tree hill och the big bang theory, dagen höjdpunkter! sen ska jag träna lite på wii innan det blir dags för dusch och sen ladda för en ny vecka på praktiken. nu ser jag fram emot nästa helg, på fredagen blir det bio med älskling i västerås, på den efterlängtade luftslottet som sprängdes ;o och på lördagen blir det hemma match och lagfest, hell yeah!
pussssssss
2010-01-17 | 13:21:28

smile, cause you'll go out in style

fyfan va skönt det var att sova! jag sov till elva vilket nästan är mitt rekord ;p jag har legat framför tvn och såsat ett tag så nu är det dags att göra sig iordning. senare ska vi till mattis och fira honom och sen kommer min älskling hem :D ikväll ska jag nog bara spendera tid med johannes och bara ta det lugnt, skööönt! och tänka sig, jag är ledig imorgon!
PARAMORE ♥

2010-01-16 | 21:16:48

love will tear us apart




ja och så var det ju dags för en välbehövlig ute kväll igår och som grädden på moset så var det ju med hanna! vi var där runt sju eller halv åtta och började laga mat, tacos. sen vart det mycket tjejsnack, bra musik och såklart ölspelet. runt tio var det dags att pallra sig iväg till bussen och bege sig till västerås. kvällen spenderades på silk och jag får tacka hanna och co för en toppen kväll! runt ett begav de tappra (jag, hanna och jessica) oss till donken för att käka lite och sen var det dags att bege sig hem och man får väl tacka gud för att jag fick åka med på bussen(?). vi befann oss i hummelsta runt 3 och sen var det dags för sängen. av någon anledning var vi uppe klockan sju och drack mjölk .. hmm? och sen var det dags för match, wiiie!
tack för en toppen kväll! ♥
2010-01-16 | 21:03:25

kicking clouds of sand

då var man äntligen hemma. efter att ha varit borta två hela dagar känns det som. slutade praktiken runt halv fem igår och va hos hanna klockan sju så det vart inte mycket tid hemma. idag har vi haft match som tog upp hela dagen. vi hade samling halv tolv men jag va fan inte hemma förns klockan sex. men det var en riktigt roligt och tamme fan, jag gjorde mål .. kors i hela jävla taket! och det kändes riktigt skönt att ta hem tre poäng och vinna med 9-5. efter matchen stannade jag, amalia, louise och nicole på dooonken! när jag kom hem var det bara dags att dra iväg igen men vi köpte ju också godis så det gjorde ju inte så mycket. nu sitter jag och mamma och kikar på robinson. imorgon blir det plugg.
pusssss

2010-01-13 | 17:17:48

we're the children of a lesser god



dagen har varit bra .. den har varit okej. praktiken var riktigt rolig eftersom att jag fick vara med och göra det mesta själv men jag får ont i magen när jag tänker att det inte kommer att bli lika imorgon. imorgon blir det nog grönsaker för hela slanten, suck. idag ska jag faktiskt försöka ta mig i kragen och plugga lite till körkortet efter jag kikat på the big bang theory (♥) och vänner så ska jag göra lit nytta. ikväll ska jag fan äta något riktigt gott innan jag tränar .. JAPP! imorgon blir det praktik och träning .. jag vill inte ens träna med tanke på gårdagens träning. på fredag blir dfet utgång med tjejorna i västerås och sleppingtime hos kusin .. i like! JAG SAKNAR DIG JOHANNES!
pussssssssss
2010-01-13 | 17:06:28

people always leave

jag har ont. det känns som om jag har ont överallt. jag vet inte vad som hände men nu gör det bara ont. det värsta är att jag vet inte varför det gör ont. besvikelsen? saknaden? i don't know. men jag är trött på att bli besviken .. på mig själv och på andra. jag brukar ha lösningar till det mesta men just nu vet jag inte. idag ska jag bara ta mig tid till att tänka på mig själv och jag måste verkligen ta tag i mitt liv även fast jag inte orkar. men ni måste förstå .. någon av er måste förstå, jag kan inte lösa era problem när jag inte kan lösa mina egna? det kanske är eran hjälp jag behöver ibland. aja, just nu gör det bara ont och jag tror att ibland är det meningen att det ska göra ont. jag kan förlåta men jag kan inte glömma.
jag saknar dig .. pappa.
2010-01-12 | 16:53:12

you can break her heart, it will be broken

första dagen på praktiken är avklarad. det var faktiskt inte så illa som jag trodde att det skulle vara .. och tro det eller ej, jag överlevde! och jag trivdes faktiskt bra, wiiiiie :) men jag måste ju säga att man är väldigt ovan när man har legat på soffan tre veckor i sträck! vi får väl se vad veckan bär med sig men jag tror inte jag orkar göra så mycket. på fredag blir det nog utgång med kusin vitamin, får se hur det blir .. she's nuts! nu ska jag äta min favorit mat .. TORSK MED ÄGGSÅS FOR THE WIN! och sen ser jag fram emot innebandyträningen .. röra lite på fläsket ;) och idag ska jag tamme fan sova själv ;o utan min älskling eller sarah .. save me! jag saknar gos ♥
pussssssssss


2010-01-11 | 18:51:10

a broken mind, a broken soul





fuck, imorgon är den här. dagen jag har fruktat så länge! japp .. imorgon börjar praktiken och lovet är slut och jag ska sova själv i min stora ödsliga säng .. mitt liv är slaget i spillror. men sista dagen på lovet har iallafall varit en bra dag. vi har inte gjort så mycket men det har varit riktigt skönt. vi vaknade runt halv tio och käkade frukost och kikade på tv. sen gjorde vi oss iordning och tog lite kort. sen var det dags för mästerkocken (jag) att laga lunch .. avancerat värre .. makaroner och bacon :) nu kikar vi på vänner och det är snart dags för mat. senare blir det smoothie, duschen och paradise hotel som sarah kommer tvinga mig att titta på ;o imorgon är det dags för innebandyträning och det ska bli riktigt roligt. jag har bestämt mig för att jag ska bli bättre på en massa saker .. skjuta, dribbla och få bättre självförtroende på planen .. good luck! nej .. nu orkar jag inte skriva mer.
pussssss
2010-01-11 | 11:27:03

i'd stand up and punch them out

happ .. då var det kört då. imorgon är det dags för praktik. jag har alltid tyckt att det har varit jobbigt att börja på en ny praktikplats, men nu verkar allt så jävla osäkert och oplanerat så nu finns det inte äns en liten del av mig som ser fram emot det. aja, igår kom sarah iallafall :) vi satt oss på rummet och pratade lite med en kopp te, mysigt värre. sen kikade vi på "forgetting sarah marshall" och sen gjorde vi smoothie :) jag tror att vi va i säng runt 12 någon gång. jag har sovit som en gud och det är jag glad för, det kommer jag inte göra när jag får sova själv resten av veckan sen .. suck. nej, nu ska vi snart göra oss i ordning, see yaa!
pusssssss

2010-01-10 | 16:07:50

the angels where all wrong



wiiiiiiiiiiiiiiiiie! nu har sarah kommit! :D äntligen lite glädje i mitt liv, haha! men jag saknar ju min älskling som åkte till björnriket idag ;/ en hel vecka utan honom! men jag är glad att sarah är här och då slipper jag sova ensam de två första nätterna iallafall :) nu är det bara två dagar kvar tills skolan börjar .. jag dör. och idag åker maja till thailand i en hel jävla månad .. nej jag är inte avis? matchen igår kan vi inte riktigt prata om än, jag är fortfarande frustrerad. idag har jag haft brist på saker att göra så jag tog lite kort, nörd som jag är! nu ska sarah och jag hitta på nå mys, men det blir nog ett till inlägg senare ikväll iallfall :)
pussssss
2010-01-08 | 14:16:00

if god's the game thay we're playing

då var jag hemma igen. började dagen med att åka till johannes och passa molly och malou för en liten stund. sen tog jag mig ner till solariet och solade en stund :) sen gick jag upp och fixade mig och pallrade mig ner på stan. hittade en massa fina saker på jc och som faktiskt var på rean. nu har vi skjutsat anna och eva till bussen och nu är det dags att göra lite nytta .. antar jag. ska skriva i min loggbok och städa på mitt attans rum ;o nu är det bara två dar tills sarah banana kommer och sover här :) bilden är ifrån nyår!
justja .. jag kan knappt röra mig.


2010-01-08 | 10:02:24

people's choice awards



awsome! paramore vann pris för bästa rockgrupp i år på people's choice awards. fyfan va härligt! jag tycker att haley var jätte söt, först gillade jag inte hennes nya frisyr men hon var riktigt söt där :)
heja paramore!
2010-01-07 | 21:18:00

we're taking shortcuts and false solutions

äntligen hemma efter sjukt tråkigt jävla träning om jag får säga det själv. riktigt jävla värdelöst och jag kan ju inte direkt säga att det gick bra heller! jag fick iallafall spela med matilda och maja men det gick åt pipsvängen ändå. nu håller jag bara tummarna för att det blir så att jag får spela med dom på matchen i helgen också. imorgon funderar jag på att ta mig ner till solariet och blir lite bruuuuun. nu tänker jag äta något .. tror jag. eller så hoppas jag in i duschen direkt.
håll tummarna för att jag kan gå imorgon.

2010-01-07 | 13:45:41

i scraped my knees when i was praying





tråkig dag värre .. jag har ju iallafall haft sällskap av älskling idag men jag hade ju velat gått på stan idag. men jag får inte tag i anna och jag orkar fan inte göra mig iordning. och tro det eller ej men vi gick upp klockan sju imorse .. I CAN'T BELIVE IT! så vi har legat och glott på tv hela dagen. sen var vi ute och åkte lite bil (nej, vi har inge liv) och så åkte vi ut till louise och fotade lite på hennes hästar :) jag har fotat lite mer men det kommer bilder i ett senare inlägg :) sen åkte vi hem och käka pizza (tjockisar som vi är) men jag åt kebab med bröd och så kom jag på att det inte kan vara så jävla onyttigt ;o så jag skiter it! nu sitter jag här och nördar och snart ska jag kika på tv :) ikväll blir det innebandy träning.
i feel blessed
2010-01-06 | 15:28:16

make someone yours forever

som man säger nytt år, nya möjligheter och 2010 så kommer den komma grymt mycket bra filmer som man måste se. 2009 kom stieg larssons filmer som man bara behövde se, dock har jag inte sett "luftslottet som sprängdes" som är den sista men den är ett måste säger jag bara. nästa år ska jag iallafall gå och se Valentines Day, The Runaways, Remember Me och såklart Eclipse :)

2010-01-06 | 15:04:50

it's on the outside



nu sitter jag  här och har lite tråkigt och så satt jag och kikade på lite bilder och så kom jag och tänka på haleys alla olika hårfärger och frisyrer. jag kan inte heller riktigt bestämma mig vilken jag tycker hon passar bäst i eftersom hon passar bra i alla. men jag har inte med hennes vanliga röd/oranga (stavning) frisyr för att den har hon haft längst och den var mest vanlig :) jag tycker att hon var super fin i blont hår men jag tycker att hon ska ha som bilder längst till vänster för det är speciellt och som ingen annan :)
vad tycker alla andra?
2010-01-06 | 12:31:29

i looked up to break and bending



happ då var det onsdag då .. 6 dagar kvar tills skolan börjar .. suck. idag måste jag verkligen jobba på mitt projekt arbete. även fast jag inte orkar. idag ska jag hem till mig igen och jag ska jag göra en smoothie idag, hah, har saknat mina smoothies :) imorgon ska jag ta mig upp på stan för att se om jag hittar något fint och jag ska försöka få med mig annab och hoppas hon har tid och ses lite. på fredag blir det nog också lugnt, jag orkar inte göra så mycket mer. på lördag är det hemma match, då ska jag tvinga dit tjejorna att kika på mig om jag får spela dvs :) nu ska jag göra mig iordning.
pussssss
2010-01-05 | 21:35:34

i found a demon in my safest heaven

har precis kommit hem från en klockren innebandyträning. det var riktigt roligt idag, undra om det var för att det var länge sen jag spelade eller  för att det faktiskt gick riktigt bra idag? hah! spelade typ hela träningen med matilda och maja och det gick superbra, vi gjorde typ 9 mål av 10 .. bäst? ;o nu sitter jag och kikar på 2 1/2 män och väntar på älskling. sen ska jag hoppa in i duschen och kika på ishockey. sen vid 1 blir det dags att hämta mamma och daniel och klockan två är det hockey igen .. då har jag somnat? imorgon blir det mer plugg och på torsdag tänkte jag ta en tur på stan :)



innebandytjejorna ♥
2010-01-05 | 16:28:50

i lied alot too, maybe to forget you



nu har jag iallafall snott åt mig en bild från madde som är från nyår, bättre sent än aldrig? dagen har varit riktigt lugn och jag är lite stolt över mig själv som började med mitt projektarbete idag, jiiihooo! jag och älskling åkte ut för att fota lite men det vart väl sådär kan man säga, ville hitta nå hästar att fota men hittade inga. nu sitter jag och kikar på one tree hill och ska snart skjutsa mamma och daniel ut till härnevi sen ska jag och älskling mysa med en varsin sallad från wickmans :) och idag är det dags för en underbar och efterlängtad innebandyträning, yeeeey :) det ska bli sååå skönt att röra på sig! nej, dags att pysa.
pusssss
2010-01-04 | 10:32:59

misery loves company

nej usch nu har jag ångest. jag vill verkligen inte tillbaka till skolan och absolut inte till praktiken ;o men imorgon ska jag faktiskt vara flitig och jobba med mitt projektarbete lite. och imorgon är det innebandyträning .. hell yeah säger jag bara! det ska bli så jävla skönt att röra på sig för jag ha blivit riktigt jävla slö och riktigt jävla onyttig såhär på lovet. nu ska jag faktiskt ta och käka frukost och senare idag blir det lunch med tjejorna på wickmans, härligt härligt! jag har fortfarande inte fått nå bilder från nyår, vilket jag tycker är tråkigt men jag ska fortsätta tjata på amanda :)
pussss

2010-01-03 | 20:23:03

you dont care for music

typ .. världens störta depp stund ..
2010-01-03 | 13:06:29

we're like .. friends now

bara för att jag saknar sarah! min fina, underbara vän sarah!
och nu har hon gått och gjort en tatuering .. utan mig ;o
men jag älskar henne ändå! ♥

2010-01-03 | 11:32:03

you're everything i want, nothing i need



usch va det går fort. nu är det typ en vecka och två dar tills praktiken börjar, suck. igår var jag hemma hos pappa för han fyllde år. vi var där i några timmar och jag, frida och niklas satt och kikade lite på tv. sen skjutsade farmor och farfar hem mig till älskling och så käkade vi tacos, hur gott som helst! sen åkte vi hem till mig och hämtade en massa saker och hälsade på mamsi och daniel :) sen åkte vi och handlade godis, eller jag skulle handla godis men det blev nötter och passionsfrukt istället. sen satt vi oss och kikade på harry potter och den flammande bägaren .. rob säger jag bara, mums! sen spelade jag och johannes NHL10 .. jag var ju dåååålig? ;) sen vart det sängen någon gång runt tolv kanske :) nu ska jag göra mig iordning och försöka dra med ida ut till stallet för att ta lite kort :)
pusssssssssss
2010-01-02 | 11:04:35

just to feel new again

happ då var nyår över och också väldigt lyckat. nu måste jag bara vänta på att tjejerna ska skicka bilderna så det kommer nog bilder senare idag eller imorgon. så det går bli lite annat snick snack ett tag ;) det har inte blivit nå inlägg på ett tag men nu är jag igång igen. har egentligen inte haft så mycket att skriva om och har väl egentligen inte haft så mycket tid heller ;o igår var en skön dag .. var inte så bakis, bara lite tung i huvudet, hah! men det blev iallafall pizza till lunch, muuuums! sen kom marcus och så kikade vi tv och spelade tv spel ett tag. sen gick älskling och marcus ner och hyrde film och jag och svärmor gick och handlade. vi tittade på sportkarameller sen myste vi med kräm och rostad macka ;) till sist kikade vi på year one .. helt klockren! den är verkligen värd att se, jag skrattade nästan hela tiden :) nu ska jag äta frukost sen ska jag göra mig iordning och gå ner på stan och köpa något till pappa sen ska vi åka och fira honom. ikväll blir det godis och harry potter (endast för att rob är med i den) för jag tycker inte om harry potter annars ;)
grattis pappa ♥



2010-01-02 | 10:53:12

i dont give a fuck

till det här inlägget vill jag egentligen ha en bild men det gick ju inte så bra. skulle verkligen vilja ha en bild som väcker uppmärksamhet men men .. på nyår började jag och enberg diskutera EMOS. när jag slog på paramore skrek han att jag var EMO. han får tycka att paramore är emo musik .. enligt mig .. nej! så vi stod och diskutera lite och jag frågade " är man emo om man har svarta naglar, nitarmband och har converse skor? nej, och vad spelar det för roll om man nu vore emo? " vem är du att dömma om jag är emo? vem är någon att dömma någon om den är emo eller inte? VAFAN SPELAR DET FÖR ROLL? men enligt mig är man inte EMO för att man lyssnar på paramore. nu skulle jag vilja höra alla andras åsikter, vafan, undra vad folk tycker om mig tex för att jag råkar ha ett par converse skor och lyssnar på paramore? men jag bryr mig? NEJ! och jag tycker att det är fel att dömma folk pågrund av deras klädsmak eller musiksmak. vi blev inte osmans men vi hade olika åsikter så säg vad ni tycker nu!
pusssssss