2010-12-31 | 12:28:41

like im the only one who knows your heart

 

jag kan inte fatta att jag missade victoria secret fashion show, jag är lite besviken på mig själv måste jag säga. idag är det nyår och jag känner inte alls för att festa. skulle kunna vara hemma med mamma och äta god mat, men men .. hittade iallafall en nyårs klänning i sista stunden tack vare min vän amalia! ska pallra mig ner på stan för att shoppa lite, tacka gudarna för presentkort! sen blir det stallet en snabbis innan jag träffar mina fina vänner för lite god mat från vita elefanten. efter nyår börjar det nya livet på riktigt och den här gången har jag mamma med mig som stöd. jag ska blir smal. och på tal om potatismos kanske man skulle börja klura pånyårslöften?
2010-12-29 | 23:15:39

du springer aldrig ifatt, när jag väl är där.

2010-12-29 | 14:23:39

as if a good thing ever could make up for all the pain



vakna av att klockan ringde och ville verkligen inte kliva ur sängen. men pallrade mig upp och tog mig till stallet och jag vet inte vad det är för fel på min häst. något seriöst fel är det iallafall. gjorde lite nytta, städade och mockade ur hela boxen och va nog i stallet i två timmar. har varit hemma och nu ska jag dammsuga och ta mig ut på en långpromenad. ikväll ska jag träffa min amalia för sallad och innebandy. imorgon måste jag ner på stan för att shoppa lite, tänk att jag klagar över att jag måste shoppa? men jag vet att jag inte kommer hitta det jag vill och är alldeles för slö för att åka någonstans. på fredag är det nyår och jag har egentligen inte lust att göra någonting men det blir återigen en kväll med mina fina vänner! nu ska jag hjälpa mamma och sen måste jag ut och röra på fläsket innan det blir mörkt. med dig är det lika enkelt som att andas.
2010-12-28 | 23:16:20

chasing patterns across a personal map



jag måste hitta mig själv igen. kikar lite efter lägenheter och längtar tills jag får ha mitt eget ställe. måste pallra mig ner på stan för att införskaffa mig en nyårsklänning .. jag orkar inte. sitter och glor på bilder från cypern, jag saknar värmen och tänker sticka utomlands så fort jag bara kan! dagen har iallafall varit bra och har bestått av film, promenix, stallet och pulkaåkning med mina innebandytjejer! imorgon börjar mitt nya liv (IGEN) och jag börjar dagen i stallet. sen blir det en promenix och en springtur. kvällen ska spenderas med min amalia och kommer innehålla sallad, tjejsnack och innebandy. jag gillart! ensam som jag är sitter jag och grubblar och insåg att min häst har damp och att jag saknar att fota. skulle vilja vinna på lotta så jag kan köpa en massa nya grejer till kameran. nu måste jag faktiskt gå och sova, trött som jag är! vad fan är lycka egentligen? jag trodde jag visste.
2010-12-28 | 23:13:43

a memory remains




 


  

2010-12-27 | 22:26:41

when im ready to give in, are you ready to pick me up again?

usch,fy och blä säger jag bara. hade verkligen förväntat mig en toppen kväll i lördags och det hade jag innan det blev som det blev. snacka om att man märker vem som är ens riktiga vänner, jag blir fan trött på skiten! julen är äntligen över och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. har varit ute i stallet och spenderat hela dagen på soffan, det är så det ska vara när man är ledig. ska försöka spendera lite tid med mina vänner i veckan som jag alltid säger, ja jag är sämst. imorgon blir det en efterlängtad innebandyträning och jag behöver röra på fläsket efter all julmat. på tal om mat är jag sugen på en smörgås. jag är trött på den här stan. over and out.
2010-12-25 | 10:01:37

does it take your breath away and you feel yourself suffocating?



då va julen över. eller iallafall nästan. idag ska vi till morfar för ännu mer julmat, jag vill aldrig mer se en prinskorv! tomten och mamma önskar mig nog ur huset igen eftersom att nästan alla julklappar bestod av glas, tallrikar och kastruller .. gud va kul det är att bli vuxen. dock hade jag en väldigt trevlig och rolig julafton. sitter här och häckar när jag egentligen borde ta mig till stallet och idag ska jag faktiskt rida, vilket var ruskigt länge sen. ser fram emot kvällen och natten som spenderas med trevligt sällskap och imorgon har jag stora planer för att inte röra mig ur fläcken! i veckan ska jag verkligen se till att träffa fina vänner och självklart ska jag spendera pengar på mellandagsrean! malin är min powerpuff ♥
2010-12-25 | 09:55:35

you can have my heart, it's already yours ♥

2010-12-24 | 10:06:24

i picture the fool that falls in love with you



jahaja, då va det självaste julafton. tiden går så sjukt fort. ska ut till stallet innan jag tar mig till farmor och farfar. ska pallra mig ner på stan och hoppas att dom har öppet så jag kan införskaffa mig något att ha på mig på lördag. då blir det julmys hos morfar och en trevlig utekväll med världens bästa vänner. igår spenderades dagen på stan, kallare än vanligt för att hinna klart med allt innan julen. dock är det skönt att julen snart är över. nu måste jag kila. funderar på att gå emot strömmen men får väl önska god jul iallafall.
2010-12-23 | 12:17:42

this could be love



har sovit så jävla dåligt i natt, det känns som jag har sprungit tre maratonlopp och skulle behöva sova minst tio timmar. imorgon är det självaste julafton och i år är jag precis som alla andra och är ute i sista sekunden. ska försöka göra lite nytta idag också men det blir efter lunchen på stan! ikväll ska vi klä granen och och äta första julskinksmackan, muuuums! har varit ute i stallet med anna och kom precis hem och känner att jag måste försöka få lite ordning på mig själv. imorgon ska jag faktiskt ut och rida, för det är ju trots allt julafton :) nu måste jag rusa. sacke är mannen i mitt liv.
2010-12-22 | 19:41:54

did someone break your heart inside?



jag fryser tammefan ihjäl, jag fryser jämnt! har varit försökskanin till min kära lillasyster .. en drink blandad på kokosmjölk och saft, även kallas coconut kiss, va dock inte det godaste jag druckit på länge! ska kasta mig i duschen och ta tag i mina kläder som fortfarande ligger i säckar. imorgon blir det stallet med anna och inhandling av julklappar, på fredag är det självaste julafton och jag fasar över att jag kommer gå upp minst tre kilo, men vad gör man inte? på lördag blir det utgång med mina fina vänner och på söndag ska jag vara bakis! du ger mig fjärilar i magen.

2010-12-20 | 19:56:22

what we have is magic ♥

2010-12-20 | 16:05:00

when your mind breaks the spirit of your soul



jag har äntligen jullov! sköönt värre säger jag bara! ska gå ner ett visst antal kilon, trimma min häst och umgås med mina fina vänner. på fredag är det julafton och det kanske är dags att börja handla julklappar? jag vill verkligen inte att det ska bli tisdag, jag vill inte gå på begravning. usch. ikväll ska jag iallafall försöka bränna lite kalorier med hjälp av ett fyspass. ska bädda ner mig på soffan och vila en stund innan det är dags att göra lite nytta. ska tvätta, städa mitt rum och en massa skit. på onsdag ska jag spender tid med trevligt sällskap och på torsdag ska jag träffa min anna! en annan stor fråga är om man ska gå ut på lördag? jag vet inte .. och orkar inte fundera över skiten heller. du gör mig lycklig.
2010-12-19 | 15:48:09

when something like a soul becomes folded up like paper dolls and little notes



är hemma efter en riktigt rolig lördagkväll. tackar innebandygänget för en riktigt rolig kväll. huvudvärken har gått över och jag sitter och drar mig för att åka ut till stallet .. jävla pissväder! har fått i mig mat och känner att illamåendet börjar komma krypandes. imorgon ska jag äta jullunch med mina kära arbetskamrater och få julklappar av tomten sen blir det ett härligt fyspass senare på kvällen. på tisdag är det dags för begravning, jag vill inte. snart är det jul och jag måste verkligen handla mina julklappar. är ledig i tre veckor framöver och dom ska spenderas med hästkraken och mina löpskor, nu ska kilona rasa! nu kan jag inte dra mig längre, måste pallra mig ut till stallet. hoppas jag inte fryser ihjäl.

2010-12-16 | 08:49:37

i wanna love you like i've never been hurt before



klev upp med tuppen, kastade ut hästarna i hagen och hamnade helt plötsligt här. trött som jag är orkar jag inte göra något. tänker kasta i mig frukost och bädda ner mig på soffan med en bra film, det behövs! insåg att det kommer bli en sen kväll på jobbet som följs av en äckligt tidig fredagmorgon i stallet. insåg också att jag knappt varit hemma på hela veckan men så är det när man ska glo på innebandy och massa annat. det värsta är att hela fredagen kommer spenderas på jobbet och det enda positiva med det är att lördagen närmar sig med stora steg. tiden går sjukt fort och snart är det jul. ser inte fram emot nästa vecka och skulle verkligen behöva köpa alla mina tre julklappar men jag orkar inte ;o har inte så mycket mer att komma med förutom att jag har världens finaste vänner. tack på förhand.
2010-12-15 | 08:24:13

open your eyes like i opened mine, it's only the real world



jag hatar at kliva upp på morgonen. det finns nog ingenting jag hatar mer. igår va jag inte hemma på hela dagen, va i stallet, jobbade och spelade match. matchresultated ska vi inte prata om men vi har nog aldrig spelat så dåligt. dock är jag taggad inför matchen på lördag, eller jag kanske är mer taggad till lagfesten? who knows. ska kasta i mig frukost och ta mig till stallet, sen blir det en lång dag på jobbet och sen ska jag glo på innebandy, jag fattar inte hur jag orkar? imorgon ska jag ligga på soffan innan jobbet kallar, det är jag värd! snart har jag jullov och förövrigt är jag ganska tråkig men jag trivs med det. tack.
2010-12-13 | 08:27:06

the angels where all wrong, now she's ripping wings of off butterflies



känner mig ganska tom och försöker att inte känna efter så mycket. men en sak är säker och det är att jag är sjukt trött, är dålig på att äta så börjar väl få brist på ett och annat, men vafan. ska dra på mig mina älskade termobyxor och ta mig ut till stallet i sällskap med amanda. tar ut min fina häst på en liten sväng eftersom jag knappt hinner rida i veckan. ska träffa anton en stund och sen ska jag träna. har fått sysslor hemma att göra så antar att jag måste ta tag i det också. ikväll blir det flytt, jag orkar inte. imorgon blir det match och håller tummarna att jag slipper sitta på bänken. skulle faktiskt behöva ta tag i julklapparna men jag orkar faktiskt inte, det är ju trots allt 11 dagar kvar. jag älskar min häst, tack och hej!
2010-12-12 | 20:48:38

im walking wires over a traincrash



satt och funderade på om jag skulle ut och springa en sväng innan jag insåg att det är svinkallt ute! håller mig inne på pysslar på mitt så kallade rum en stund istället. helgen har spenderats i västerås. det blev promenad, naturgodis och nybakade scones, också en massa tjejsnack måste jag säga. imorgon följer amanda med till och då antar jag att det blir ännu mer tjejsnack. veckan består av jobb, vilket jag inte ser fram emot, trött som jag är. ser dock fram emot helgen som närmar sig med stora steg, i can't wait. bloggen är under förändring och jag går ner i vikt. jag gillart!
2010-12-11 | 00:27:12

im holding forever in my arms ♥

2010-12-10 | 07:57:50

what a shame we all became such fragile, broken things

har verkligen inte fått min skönhets sömn. har nog sovit en timme i natt. har vaknat upp med huvudvärk och känner mig inte sugen på att ta mig ut till stallet. men jag är så illa tvungen så jag släpar med mig lotta och tar ut hästen på en ridtur. vet inte riktigt vad jag ska skriva men livet har tagit snabba vändningar, jag hänger inte riktigt med. det ska bli skönt att komma iväg i helgen. nästa vecka ser lugn ut och tiden går fort, snart är det jul. ikväll ska jag jobba, har verkligen ingen lust med det. omringas av fina vänner, vilket jag är glad över. vila i frid, mormor.


2010-12-09 | 15:54:38

it's not a war, it's not a rapture







2010-12-09 | 15:40:36

what are feelings without emotions?



jag blir verkligen slö av att bara gå hemma, hur ska det gå de tre veckor som jobbet stänger? hrm .. dagen har iallafall varit slapp. tog en ridtur på min damphäst (ja, vi hör ihop på något konstigt vis) och hade en massa tid i stallet imorse. annars har dagen spenderats med lottis. vi har fotat, druckit te och ätit pepparkakor. förövrigt har vi snackat en massa tjejsnack och skrattat en hel del. ser fram emot innebandyträningen och hoppas den går lika bra som i tisdags. imorgon släpar jag med mig lottis till stallet innan jag beger mig till jobbet sådär en fredagkväll, yippie. fast jag är ju faktiskt ledig i helgen som ska spenderas hos hanna i västerås. förövrigt fikar jag mycket. tack och hej.

2010-12-08 | 09:57:57

all good things come to an end



har vaknat, är fortfarande trött och egentligen skulle jag vilja krypa ner under täcket igen. istället släpar jag med mig min lovisa ut till stallet. tar med mig kameran, varm choklad och bullar. mysig värre! senare under dagen ska det bli riktigt roligt att träffa annab och se vad för bus vi hittar på. i helgen är jag ledig och spenderar helgen i västerås med hanna, jag har beställt pulkåkning på menyn! livet har tagit vändning och det kommer bli stora förändringar framöver. jag kommer aldrig glömma dig, aldrig glömma oss.
2010-12-05 | 16:17:01

i open my eyes, it was only just a dream



fyfan va livet är tråkigt, är så jävla less på den här jävla soffan! dagens höjdpunkt va godis skålen som nu är tom ;o ska sätta på ännu en film för att fördriva tiden. hoppas jag mår bättre imorgon, isåfall blir det julklappshandling med amanda och förhoppningsvis jobb på tisdag. ja det finns väl egentligen inte så mycket att säga eftersom att de enda jag gjort de närmaste dagarna är att ligga här så får väl komma tillbaka när min liv är i rullning igen. jag vill vara frisk och jag vill att det ska vara den 18e. nu tack.
2010-12-04 | 21:58:30

you was so easy to love, but wait, i gues that love wasn't enough

livet känns tungt. är vilsen, deppig och tom. står inför stora val, vad vill jag med livet? who the fuck knows? känner att det är mycket som hålls inne och behöver skriva av mig lite. vem pratar man med när det handlar om sånt här. vet varken ut eller in och försöker komma ihåg hur stark jag va. känner mig som en liten flicka, svag. jag vet egentligen inte vad jag vill få ut av det här, det finns egentligen ingenting att säga. jag orkar bara inte.
2010-12-04 | 09:15:23

standing on the edge of forever, at the start of whatever



ont i hela kroppen, feber, huvudvärk och svullen hals .. kan livet bli så mycket bättre? försöker desperat få tag på mig chef för att kunna ringa och sjukanmäla mig med det verkar som att livet sviker där också? men vafan jag är inte bitter. ligger under täcket med en kopp varm choklad och mamma har lovat att köpa godis till mig ikväll för att det är så synd om mig .. ;o ser fram emot en vecka med lite ledighet och hoppas att jag blir frisk så jag kan göra något med den. på tal om potatismos så sitter jag här och skriver mina "små" önskningar till tomten, vilket är värdelös för man brukar aldrig få det man önskar sig, visst? mjölkskummare, ridtäcke och pengar .. gud så roligt. nu måste jag bädda ner mig innan tårna förfryser. tack och på återseende.

2010-12-03 | 09:05:50

you're beautiful in your own twisted way



jag spyr på kylan. är så jävla less på att frysa hela tiden. dock älskar jag vinter och snö .. jag är nörd. känner mig krasslig och är inte taggad för en heldag hemifrån imorgon. det blir stallet, jobb och match. får se vad kvällen är villig att ge mig. just nu sitter jag och drar mig för att åka till stallet eftersom att jag fryser redan när jag sitter inne, ska jag eller ska jag inte rida? när jag kommer hem ska jag vika in kläderna i garderoben och kanske unna mig en sallad till lunch? väntar fortfarande på min förändring .. hrm. behöver pengar i plånboken! nu måste jag slänga i mig frukost och ta mig ut i kylan. PUSS 

2010-12-01 | 12:09:56

you eyes make the stars look like they're not shining ♥



tacka gudarna för termobyxor säger jag bara! har tinat upp mig med en kopp varm choklad efter en kall men mysig ridtur :) kände mig en smula lycklig på hästryggen idag. funderar på att pallra mig ner på stan eftersom att det suger i shoppingtarmen men vet fan inte om jag orkar. kväll och helgen består av jobb fast egentligen vill jag ha ledighet och fina vänner på menyn. ser fram emot lagfest och jul och det enda jag kan göra är att vänta. mamma bjuder på mat, det gillas! PUSS