2009-11-29 | 20:59:07

every new beginning, is some beginnings end

imorgon är det paramore time, TAGGA SATAN! det blir tyvärr plugg till det också som grädde på moset. det blir mycket att se fram emot nu igen. på lördag 5/12 blir det lagfest och den 19/12 blir det studentfest. nu ska jag äta en massa gott och sen ska jag sova! yepp!

2009-11-27 | 10:36:56

i was gone from the very first day



sitter i skolan och har super tråkigt. efter skolan blir det en tur på stan, shopping beroende som man är. sen blir det jobb ikväll och imorgon och på måndag är det äntligen dags för PAAARAAAMOOOREEE!
justja .. jag är slut som människa.
2009-11-25 | 13:42:31

hello darkness, my friend

japp, nu kommer en liten bildbomb, och jag är nörd så jag har tagit kort på det mesta ;p



















2009-11-23 | 10:00:11

brick my boring brick



helgen är avklarad och blev riktigt toppen.
fredag - gick till lovisa runt sju tiden, hon tog hål i mitt öra, vi handlade godis och sen vart det bio. jag tyckte vilmen var bättre än lovisa tyckte, haha! men new moon var riktigt bra.
lördag - fick lov att gå upp tidigt för att hinna med tåget 10.09, suck. vi gick runt i gamla stan käkade mat och hade riktigt trevligt, sen vart det match och färjestad vann med 1-0, tack gode god. sen åkte vi hem, hyde film och käkade en massa gott, en riktig toppen dag!
söndag - gick åter igen upp tidigt, åkte till västerås med johannes och ida och köpte min kamera, nu gäller det bara att läsa instruktionsboken, haha! sen vart det fika hos johannes mormor och morfar, sen vart det stallet med ida och kameran. sen vart det såklart one tree hill och gossip girl. kvällen avslutades med plugg.
puss!
2009-11-20 | 14:55:06

nervous breakdown

skolan har varit cool lugn idag. hade två lektioner och slutade för jag inte kunde vara med på idrotten tack vare min hosta. men jag har fått mycket gjort idag. nu blir det mer plugg, mat och sen träffa lovisa för att bege oss för att se new moon! som man väntat på länge nu.
so long suckers!

2009-11-19 | 12:48:29

shake what your mama gave ya

jag har shopping damp. jag saknar att shoppa. haha, jag är nörd. men det händer mycket roligt nu men det går mycket pengar till det. helgen ser ut såhär:

fredag - skola, plugg, new moon premiär med lovisa
lördag - tåg till sthm, mat, hockey med babe och marcus
söndag - fira johannes mormor, åka till uppsala och köpa en nikon D70

puss på den här helgen säger jag bara!

2009-11-19 | 12:06:43

like a paper trail



snacka om att jag har blivit flitig. har gjort klart en bokredovisning och skrivit klart om en författare. idag ska jag ta tag i mitt arbete om rosévin och liberalism, pluggis som man är. ikväll ska jag hälsa på innebandytjejorna eftersom jag inte är frisk nog att träna än. haha, jag glider runt på en pannkaka! imorgon blir det new moon premiäs med lovisa! peace
2009-11-18 | 14:57:08

girl, save your soul



jag antar att vissa dagar är jobbigare än andra när det gäller dig. men ibland när någon nämner ditt namn känns det som om mitt hjärta stannar upp för en stund och allt gör plötsligt bara ont. jag önskar att du kunde lovat mig att du skulle bli frisk .. jag saknar dig ♥
2009-11-16 | 17:09:07

student 2010



yes, då har man beställt student mössan då. och det vart inte så dyrt som jag trodde så jag kan leva livet ändå, utan att bli lusfattig. nu längtar man ju till studenten 2010!
2009-11-16 | 13:11:32

i used to know you so well

huvudvärk, dagens dominerande smärta. sitter och pluggar flitig som jag är. man är ju en riktig liten arbetsmyra .. tss. jag sitter vid en dator och min toker sitter vid en annan, sociala som vi är. idag vore det skönt att få tillbaka matlusten och få i sig lite näring. jaja, nu sitter jag här. har äntligen fått ordning på mitt bombnedslag till blogg och fått ordning skolarbetena. yes! det var jobbigt men jag hade ju härlig musik som sällskap vilket underlättade. vad vore livet utan musik?

2009-11-15 | 20:22:42

your heart's waisted on me

bara för att idag den 16e är det fyra dagar kvar till new moon premiären med lovisa. det är fem dagar kvar tills det blir hockey match i stockholm (färjestad-djurgården) med johannes och marcus och sen är det prick två veckor kvar tills det blir paramore konsert med kusin. den bästa månaden någonsin?
2009-11-15 | 14:25:21

try to forget love cause love's forgotten me



efter fyra dagar med en hel årsförbrukning av halstabletter och te så börjar jag bli lite bättre och se ljuset i tunneln. men skolan får vänta tills på tisdag, synd. det var första student festen i fredags vilket jag missade trots mitt tappta försök att ta mig upp ut soffan, vilket blev förgäves.
kan det vara svininfluensan?
2009-11-01 | 15:10:32

made to be together



du är världens bästa. jag kunde verkligen inte träffat någon som är bättre än vad du är och speciellt hur bra du är för mig. du är den personen som alltid står vid min sida, det spelar ingen roll vad det handlar om, du finns alltid vid min sida och ser till att jag klara mig och jag vet att tillsammans så klarar vi allt. det är skönt att veta att man alltid har någon som finns där och sätter mig i första hand, jag vill att det alltid ska vara så. jag vill att det alltid ska vara du och jag. jag vill alltid att det är du som får mig att le när jag är ledsen och att det är du som vaknar med mig varje morgon och att det är du som gör allt bra hela tiden. du är verkligen så viktig för mig och jag hopps att du aldrig glömmer det, och bara så du vet .. min framtid, är du. jag älskar dig johannes rousu ♥