2009-07-23 | 18:53:15

another day in paradise



ätnligen hemma från turkiet. men det har varit två helt underbara veckor. det har varit jättefint väder båda veckorna och i slutet av andra veckan tror jag graderna började gå upp mot nästan 42 grader kanske :) men det är jätte skönt att vara hemma också, men jag kommer sakna turkiet och alla trevliga människor vi träffade. men nu när jag är hemma ska jag försöka umgås lite med mina tjejor :) vi har mest solat och badat, och ätit supergod mat, sen har vi också hittat på lite äventyr. vi har varit på en boat trip och så var vi på jeep safari, det var verkligen en upplevelse och jag har verkligen utmanat mig själv på den här resan måste jag säga. nu ska vi titta på lite bilder från mamma och daniels semester och sen ska jag packa upp lite till och sen ska jag sätta mig och titta på twilight, som jag har saknat så mycket. alla bilder kommer senare när jag orkar lägga upp!
turkiet <3
2009-07-08 | 11:12:30

kristen stewart



nu har det kommit ut ryckten om att kristen är gravid. det är för att en källa här trätt fram och berättat att kristen bett en vän att gå och köpa en graviditets test till henne. och pga omständigheterna och tajmingen så finns det chans att om hon är gravid så kan det vara roberts. och om jag får yttra min åsikt så hoppas jag faktiskt att det är robs barn så hon kan lämna michael och blir tillsammans med robert istället, haha! men jag tycker ju dock att hon är för ung för att skaffa barn och jag tycker också robert är för ung för att fria till henne. men om hon är gravid så vill jag faktiskt att det ska vara roberts barn men jag tror att om hon är det så gör hon nog kanske abort eftersom att hon har ganska mycket pågång med filmer osv :) men jag håller tummarna!
2009-07-07 | 22:25:02

smile, what´s the use in crying?


den här dagen har verkligen varit suverän, och det mycket pga av min kära kusin :) jag vaknade upp runt halv nio tror jag klockan var och gick upp på min dagliga promenad. när jag kom hem gjorde jag iordning frukost och satt mig och tittade på film. och nej, jag tittade inte på twilight, jag tittade faktiskt på ARN, tro det eller ej? men jag hann inte se klart den för jag skulle möta ida vid vita elefanten halv ett. det var supergott och jag blev jätte mätt. sen åkte vi hem till henne och tittade lite på twilight och sen var det dags för henne att åka och jobba och för mig att åka ut och möta hanna :) det börjadfe med att hovslagaren kom för svantevingelvante hade tappat en sko, men sen var det dags. hanna började med att mocka medans jag tittade på, haha! sen gjorde vi iording hästarna och jag fick rida lilla bonzan, jag är världens lyckligaste! så vi gjorde iordning dom, vilket tog ett tag eftersom att svante inte fattar att han ska ha bettet i munnen? men sen kom vi väl iväg och det var så mysigt. vi skulle rida till paddocken lite längre därifrån och vägen dit var toppen, så man fick en liten ute tur också. sen kom vi fram och så red vi lite och hoppade lite, det var hur kul som hellst och det tyckte bonzan också :) sen påvägen hem stannade vi i skogen och hoppade och jag har nog inte haft så kul på väldigt länge. det gick så himla fort! och hästarna tyckte det var jätte roligt :) och sen var det så himla lerigt så först stänkte hanna och svante upp lerkockor i bonzans ansikte och sen på mitt brsöt ;o sen red vi hem och på åkern påvägen hem så kände jag något slemmigt på min tröja .. då hade dom stänkt upp en snigel som satt och kletade på min tröja ;o och hanna skratta så hon höll på att ramla av hästen. haha! sen kom vi tillbaka till stallet, då fick jag äran att mocka bonzans box och sen släppte vi ut tanterna i hagen. sen var det tyvärr dags att åka hem. men tack för en toppen dag, kusin och hästarna <3


sen har jag inte gjort så mycket mer, handlat godis på godisstoppet, åkt hem och fikat med mamma och daniel, packat det sista och tittat på michael jacksons minnes stund. och ja, det var sorligt och det var en av dom som sa en så himla bra sak "king of pop räcker inte för michael jackson, det är inte stort nog. han var världens bästa underhållare, den bästa som någonsin satt sin fot på denna jord" och det var något som verkligen satt sig i huvudet på mig och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka när uscher sjöng.

så med det vill jag avsluta och jag kommer inte kunna skriva här nu på två veckor eftersom jag sticker till turkiet imorgon! det ska bli så skönt att komma bort, även fast jag åker med världens underbaraste människor så får jag också tid att spendera tid i min egna lilla värld, så vi ses igen om två veckor!
TURKIET, HERE WE COME!


2009-07-05 | 17:14:06

get up and shake the glitter of your clothes now



usch vilken dag. men jag ska börja med att skriva från i fredags. klockan 11 kom ida och hämtade mig så åkte vi till Ö&B och ICA MAXI, vi skulle handla lite grejer till turkiet. jag köpte schampo+balsam, TWILIGHT filmen, bodybutter, solskydd+after sun, batterier, hår lotion och lite andra grejer :) sen klockan 1 kom farmor och hämtade mig så åkte vi till coop och handlade lite. när vi kom hem så åt vi lunch (jordubbar med mjölk och socker ) MUMS! sen vart det lugna bullar ett tag så jag la mig och titta på min älskade film :) sen kom snälla älskling med mina joggingskor för jag glömde dom, så sen efter maten ( min favorit; toooorsk!) så var jag ute och sprang och farfar cyklade med mig, det vart inte så lång stund eftersom det började åska och blixtra. sen gick jag och läste min bok, duschade och sen tittade vi på rapport och käkade jordgubbar med glass :) sen var det sovdags! sen var det upp tidigt för vi skulle skjutsa pappa och tina till uppsala för de skulle hämta deras nya båt :) det var mysigt att träffa dom och det var jätte mysigt vid USS ( uppsalas segel sällskap ) hur fint som hellst och så var det ju toppen väder på förmiddagen! sen fikade vi och dom åkte iväg med båten, då var det bara för oss att åka hem igen. sen var det lugn och jag läste lite och så. sen åkte dom till västerås och släppte av mig på vägen hem. jag var ute och sprang och duschade, sen hade jag och älskling lugnt och skönt framför tvn :)

idag har jag jobbat, dagen har gått fort, men jag hatar att jobba. nu ligger jag i min säng och skriver här. jag ska till att börja packa det sista, gå ut på min vanliga springtur, och sen duschen. sen kommer johannes och anna och hämtar mig så ska vi åka och handla lite, jag och älskling ska handla nyttigt godis ( nötter ) och lite mys och titta på älskade twilight ikväll :) imorgon blir det västerås med johannes och ida!

2009-07-02 | 16:15:41

king of pop

R.I.P
Michael Jackson
1958-2009





jag har inte alls lyssnat mycket på michael jackson förut, men nu när han har dött så har jag verkligen insett hur stor han va. om man tittar tillbaka på den tiden där han var ung och så då kan jag inte låta bli att rysa i hela kroppen för det kommer aldrig någonsin finnas någon som är så bra på att sjunga och dansa och det kommer aldrig finnas någon som kommer att bli lika stor som michael jackson. jag kan inte tänka mig att någon någonsin kan bli lika bra som honom för han var så speciell i sitt eget sätt. men sen är det ju det här med alla skandaler och så men vem vet om det är sant eller inte? nu ryktas det ju om att ABBA ska ersätta michael på hans turne men om någon ska ersätta honom på hans egen turne tycker jag iallfall att man ska göra hans låtar och jag kan inte tänka mig ABBA göra några bra covers på hans låtar, det är ju inte direkt så att det har samma stil som han har.


här är ett klipp från youtube där han sjunger black or white. snacka om mycket folk och han är så jävla bra! fyfan va mäktigt att stå där och se honom och va mäktigt för honom att stå där och vara så omtyckt av så mycket folk. black or white är min absoluta favorit men jag tycker också om the way you make me feel och they don't care about us :)
2009-07-02 | 15:58:39

it dont matter if you're black or white



idag för en gångs skulle ska jag inte lägga ut nå bilder från twilight eller på rob och kristen, haha! idag skulle jag varit med tjejorna i bresse men valde att stanna hemma pga tjejproblem, suck. men har iallafall legat och solat lite hemma och imogon ska jag till farmor och farfar, då blir det mer sola, god mat och rabarberpaj, vilket jag faktiskt förtjänar eftersom jag har varit duktig och sprungit nu fem dar på rad och varje morgon har jag och mamma gått en promenad på en timme innan frukost :) idag har jag fått äran att laga mat. ska göra en god sallad, grilla fläskfile och göra egen klyftpotatis och såklart bea sås, men blir nog mest sallad och kött för min del ;/ imorgon ska jag som sagt åka till farmor och det kommer inte bli något skrivande imorgon så jag ska lägga in ett till inlägg efter det här :) imorgon åker också älskade amanda till uddevalla och jag åker till turkiet på onsdag så jag kommer inte träffa henne på typ tre veckor ;/
6 DAGAR KVAR TILL TURKIET!
2009-07-01 | 21:06:06

"han avgudar henne!"



sommarlovet har varit toppen nu på sista tiden, men jag är så himla dålig på att sätta mig här och skriva, är också dålig på att ta kort på äventyren jag upplever men ska försöka få en bild på tjejerna imorgon i bresse :)
mitt sommarlov hitils;
- jobba, suck.
- vart med tjejorna i bresse och kloster
- myskvällar hos familjen heglert
- springturer varje kväll
- stekning och bada i poolen!
- toppen dagar med hanna i västerås!
- TURKIET 09!

det är toppen när det är sånt här super väder :) jag var ute med tjejorna i bresse igår :) louise, amanda och sarah. vi låg där från 11 till tre och sen köpte vi sallad och satte oss i vattenparken, vi köpte också nötter och satt och smaska på, haha! sen kom linda, fin och nyfärgad i håret. vi spelade lite kort sen var det dags att gå hem för en springtur och sen duscha och kasta sig i säng. idag har jag jobbat. det har varit mycket att göra men dagen har gått väldigt fort och jag fick faktiskt köra till och från jobbet :) har inte gjort på mycket annat idag, hoppas studsmatta och sprungit med mamma :) nu ska jag duscha och sen blir det nötter och mys framför tvn! och imorgon blir det bresse med flockorna!

beroende som jag är så har jag suttit och tittat på robert och kristen, tss .. och hittade en jätte gullig artikel på aftonbladet, så jag måste bara skriva lite om den :)

"han avgudar henne!"
de törstar efter varandra på bioduken och umgås flitigt på fritiden. rob och kristen är sommarens hetaste par. som inte får varandra. insatta källor skvallrar om deras starka personkemi, fotografer har fångat deras intima möten och skådespelarna själva pratar mer än gärna varmt om varandra.
- rob har väldigt dåligt självförtroende. han förstår inte vad alla fans ser i honom, säger en källa. men i kristens sällskap verkar han dock känna sig trygg. stjärnorna delar många intressen och brukar bland annat sitta och spela gitarr tillsammans efter inspelningsdagens slut. när de dessutom fick resa på en promotionsresa tillsammans runt hela jorden sägs deras flirtiga relation växt sig ännu starkare. - vi har gått igenom väldigt mycket tillsammans, så vi står varandra väldigt nära, säger kristen.

jag har bara skrivit lite favorit delar av artikeln men om ni vill läsa hela så gå in på:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5389906.ab